0 oy
615 göst.
Aile kategorisinde (144 puan) tarafından
İkinci bebeğe hamileyim bazen çok yorgun düşüyorum geç mi yaşım ondan mı böyleyiz ki siz nasılsınız 

25 Cevaplar

+1 oy
(12,613 puan) tarafından
36 var cağnııı gayet iyiyim şu an :)
(6,143 puan) tarafından
33 te ben varım ☺ millet 30 yaşı 70 yaş sanıyor zaar hiç o yaşa gelmeyecekler sanki ☺☺☺
(12,613 puan) tarafından
He ya ben 18 'im hala aslında hülyoşum ☺️vallahi en güzel çağımdayım
(6,143 puan) tarafından
18 lerden daha çıtırız ve enerji doluyuz çok şükür balım ☺☺☺❤
(356 puan) tarafından
37 den selam olsun:) şuan 33 haftalım ve şurada 15 20 gün öncesine kadar çalışıyodum 2 buçuk yaşında kızım 17 yaşında oğlum birde kaynanamın doğurduğunla (gerçi iyi ki doğurmuş :) )uğraşıyorum her işimi de kendim yapıyorum valla
(6,143 puan) tarafından
Ayyy maşallah canım Rabbım bağışlasın  sağlıkla sağ salim yavrunu da kucağına alırsın inşallah ☺
(12,613 puan) tarafından
Benim de 4 buçuk yaş kızım var bunda da muhtemelen 37 ye kadar çalışırım aksilik olmazsa. Kız yorgunluk olur muhakkak da yaşla ilgisi yok onun ya içten gelen bir şey sanırım bu.
Hülyoşuuum❤️❤️
(356 puan) tarafından
Gastamonulu amin inşallah canım teşekkür ederim seninde inşallah
Nagiş evet yaşla biraz alakalı mesela 3 yıl önce kızıma hamileyken bu kadar zorlanmıyodum bunda bi tık daha ağır geliyo ama dediğin gibi kesinlikle içten gelen bişey ben neler neler okudum burda yok sert oturdum bişey olurmu yok hapşurdum yok çocuk kucakladım ya biz canımızın kıymetini bilmiyoruz yada millet çok çıt kırıldım bende çalışırdım daha da ben kalp hastasıyım bide hep kanamam oldu 6 buçuk aylık olana kadar o yüzden eşim ve doktorum izin vermedi bide ayaklarım ve bacaklarım çok aşırı şişti ondan dolayı mecburi bıraktım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 30 yasındayım 94lüyüm
tarafından
94 ocak ayı doğumluyum ben canm 30 a girdim
(568 puan) tarafından
Tmm işte onumuzdeki ocakta tam 30 olcaksin bende 92 Mart doğumluyum
(455 puan) tarafından
Kız Bende 95 Ocak doğumluyum .29ami gircem
(418 puan) tarafından
Nidamsenam o nasıl bi hesap ya kadın Ocak ayında 30 unu doldurmuş hatta 31 den gün almış
tarafından
Hesap edemiyorsan hesap makinesi kullan :)) zira hesap şeklin yanlış 30 yaşındaym esilanın dediği gibi 31 den gün aldım
0 oy
(9,534 puan) tarafından
35 yasında ikinciye gebe kalan ben :) 30 da kızımı dogurdum 
(144 puan) tarafından
Ben yaşlanmış gibi hissediyorum artık 30 büyük geliyo ilk oğlum şuan dört yaşında hiç yerinde durmuyor sanki oğluma hamileyken daha dinç tim
(9,534 puan) tarafından
Tabi yaş gittikce genclesmıyoruz canım boyle hissetmen normal :)
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Yaşında ne var daha gençsin ben 29 yaşında kızımı 42 yaşında oğlumu dünyaya getirdim
(144 puan) tarafından
Yaşta değil de gerçi beden yaşlılığı benim kisi:)))
(2,330 puan) tarafından
Hallerdersin dert etme
0 oy
(14,637 puan) tarafından
bence yastan degil bende ayniyim oglene kadar dayanabiliyorum 1 saat uyuyakaliyorum oglen zorlaniyorum inan 
(144 puan) tarafından
Çok zor ya
(14,637 puan) tarafından
benim gunum bitti ama gelmiyor siz kac haftaliksiniz
(144 puan) tarafından
Ben 25 e döndüm sen yolun sonundasın
(14,637 puan) tarafından
evet ya sonundayiz da gelmedi
0 oy
(3,870 puan) tarafından
32 yasimds dogum yaptim, baska bir cocugun sorumlulugu da oldugu icin tabiki yoruluyosun ama ben oyle cok zorlanmadim acikcasi. 
0 oy
(9,366 puan) tarafından
Ben varım 30 yaş üçüncü gebelik mide bulantısı kusma ağrı halsizlik mahfoldum şuanda aşırı karnım ağrıyor korkuyorum ne yapsam bilmiyorum 
(144 puan) tarafından
Mide sıkıntısı çok yaşıyorum bende hazımsızlık ekstra bulantı
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Olur mu öyle şey canım. 36 yaşında doğurdum. Hamileyken ayrı bir enerjiktim .
0 oy
(2,734 puan) tarafından
30dan sonra küçük çocuk çok zor oluyor. Şimdi ki aklım olsaydı daha erken evlenir öyle çocuk yapardım.  Erken yaşta çocuk daha iyi oluyor bence. Daha aktif oluyorsun, enerjin daha iyi oluyor. 30 yaşındayım kızım daha yeni 2 yaşında oldu ama 2 senedir g*tümünü üzerine doğru düzgün oturamadım. Sürekli bir koşturma, sürekli bir hareket. Bir yerden sonra vücut eror veriyor artık. Yaş geçtikçe bünye bazı şeyleri kaldırmıyor bence. Kafa kaldırmıyor artık. Tabi kişiden kişiye değişir bu durum.
(144 puan) tarafından
Evet değişebilir ben gece olunca artık ayaklarım yere basmıyor bacaklarım ayaklarım şişiyor yorgunluktan
0 oy
(931 puan) tarafından
Bnde 30 yasndayim 3 cu evladima hamileyim yorgun btkinim yaa zor geçiyor
0 oy
(1,138 puan) tarafından
33 yasinda anne oldum cok kolay bir hamilelik gecirdim yas ile alakali degil.
0 oy
(241 puan) tarafından
23 yaşında 1 24 yaşında 2 27 yaşında 3 şuanda 29  dayım  4 un ncü dogurucam daha dincim çok sukur ama doğumlarda çok yorgun düşüyorum 
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bende 31 yasindayim. 27 haftaligiz suan da. Bazen enerjik bazen de yerimden kalkmak istemiyorum. 
0 oy
(2,988 puan) tarafından
4. Bebisi 34 te doğurdum 
0 oy
(603 puan) tarafından
Yas 30 3. Gebelik :)
0 oy
(556 puan) tarafından
Bende 31 im ve ikinciye hamileyim yani bence geç değil yaşımız 
0 oy
(1,628 puan) tarafından

33 yaşımda ikiz doğurdum, valla Allah öyle bir kuvvet veriyorki fırtına oluyon, fırtınaaaa:D

0 oy
tarafından
Sırf 30 dan sonra doğurmamak için tek çocukta kalacam
(144 puan) tarafından
Sınırdayım işte :)) sınırda doğur
tarafından
Ben 25 yaşındayım işte en az beş sene beklemem lazım sağlık sorunlarından dolayı 5 seneye kadar zaman geçiyor artık
0 oy
(263 puan) tarafından
Bende aynı öyle kızım on yaşında bebeğim altı aylık, 31 yaşındayım tabi ki enerji olarak daha farklı oluyor ama asla korktuğun gibi bir şey olmuyor bende çok korkuyordum nasıl yapicam diye ama Allah yardım ediyor 
0 oy
(6,143 puan) tarafından
30 yaşına bir kaç ay kala anne oldum kızımı doğurdum çok şükür şimdi de 33 yaşındayım 9 haftalik hamileyim yine çok şükür ilk zamanlar hariç enerjim yerinde dincim ☺

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 589 göst.
0 oy
10 cevap 121 göst.
27 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
0 oy
27 cevap 616 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Ecrinin annesi6 (992 puan) tarafından soruldu

403,976 soru

12,101,998 cevap

36,418 kullanıcı

...