0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet iki çocuğuma vermeye çalışıyorum destek ne almadan kendim bir düzen oturtmam.swrt oldu evet çok  ağlamalar sinirlenmeler sakinleştirmek et devam ediyor ama pes edersem herşey daha kötü olacak bir düzen kurmam gerekiyor hep aynı saatelere dikkat ediyorum alarm kuracam 

Yemeklerini verip yatircam kaldircam tükendim part 1 çok zor oldu ama part 2 biraz kolay gibi rabbim zorlastirmasin 

Benim uyutmw şeklim biri ayagimd adigeri kucağımda sallamaya çalışıyordum tam 2.3 saat 

4 Cevaplar

0 oy
(508 puan) tarafından
İkisini birden mi ay çok zor inşallah başarılı olursun canım rahat edersiniz 
tarafından
Evet canım. ikiside sallanıyor diğer türlü birgün olduğum yere düştüm öyle kötü oldum nefes alamadım yorgunluktan bu sefer onların ve benim iyiliğimicin annelik duygum baskın gelmeyecek inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ever kararliklik çok önemli uyku eğitiminde pes etmek yok böyle devam.
tarafından
İnslalah canım ya biraz zor çocuklar Allah canlarını sağ etsin
0 oy
(686 puan) tarafından
kız 2, 3 saat çocuk mu sallanır. iyice uykuları gelene kadar bekle ben öyle yapıyorum. iyice uykusu gelince birini halıya atıyorum orda uyuyor ötekini ayağımda ya da kucağımda uyutuyorum. yok ikisi de beni istiyorsa o zaman birini ayağıma birini kucağıma alıyorum ama maksimum 10 dakika deniyorum. uykuları geldiyse uyuyorlar zaten olmuyorsa bırakıyorum sonra kolayca uyuyorlar biraz zaman geçince.

kendine eziyet etme bence. çocuklar da uykuyu kötü bişey sanar bence zorla uyuyunca
tarafından
Canım uykuları var ama uyumuyirlar canım ah zorlar ya hiç durmuyor lar
(686 puan) tarafından
o zaman haklısındır bilemedim. ben yemek de sorun yaşıyorum. uyku bizim için sorun olmadı hiç ama valla 2, 3 saat çocuk sallanmaz ya işkence gibi
tarafından
Evet canım bkzim yemekte sorun sorma zorla yiyorlar
(686 puan) tarafından
yaşları kaç acaba? yeme sorunu kaç yaşında geçecek diye merakla beklemedeyim de
0 oy
(20,300 puan) tarafından
Alışıcaklar inşallah kolay gelsin ♥️
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.