0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (6,523 puan) tarafından
Kızlar bebek arabamiz kirıldi annemle konustumda plastik kisım orası tamir olmaz dedi gene bir sorucam tamircilere annem olmazsa alalim bir araba daha dedi baston tipi istiyordum ben hep bu araba ağır diye alirsak ondan aliriz daha kullanirım demi oglum yolda yurumeyi pek sevmiyor surekli kucak istiyor bebek arabasiz yapamam gibi

9 Cevaplar

0 oy
(3,156 puan) tarafından
Yolda yürümeyi sevmiyor diye hiç yürütmücek misiniz çocugun alışması lazım yürümeye de hani devamlı bebek arabası olmaz demek istiyorum biraz da yürümeye alışsın sonra siz zorlanırsınız
(6,523 puan) tarafından
Markete falan giderken yuruyor ama carsiya ciktigimizda yurumuyor direk kucaga geliyor parka giderken yurur ama mesela pazara falan ciktigimda zapt edemem o yuzden diyorum yurumuyor derken hic yurumemezlik yapmiyor ama carsida pazarda zorlanirim gibi
-Reklam-
0 oy
(6,229 puan) tarafından
33 aylik hala kullaniyoruz. Yoruluyo gittigimiz yerlede biraz oturuyo dinleniyo sıkılınca yine yuruyo. Ben en az 4 yasina kadar kullanirim.
(6,523 puan) tarafından
Bende öyle düsünüyorum en iyisi  olmazsa bir tane daha alayim insallah tamir olur da bebek arabalarida ucmus cünku
(6,229 puan) tarafından
İnsallah olur. Bende gecen sene aldim. Eskisini sattim kucuk geliyodu ,kabin boy aldim. 20 kg ye kadar tasima kapasitesi de var.
0 oy
(10,802 puan) tarafından
Benimki arada biniyor ama.artik yuruse çok daha iyi. Ben pazara falan giderken alıyorum hem ben biseyler alırken elimi bırakıp kaçmasın diye bide poşetleri arabaya koyamk daha kolay. Bide bir yere gidiceksem uyku vakti yakınsa arabasında.uyusun diye alıyorum yanıma Alırsan uygun yollu baston tipi olanlardan al.
(6,523 puan) tarafından
Alirsam onlardan bakicam biz carsiya yada pazara gittigimizde uyuyor arabasında o yuzden arabasiz zorlanirim gibi
0 oy
(1,494 puan) tarafından

Bunlar kaç kiloya kadar taşır bilmiyorum da hem senin için daha hafif olur hem çocuğun için ideal olur. Diğer bebek arabalarına nazaran fiyati da daha uygundur bence. 

image

(6,523 puan) tarafından
Tesekkür ederim canım bir bakayım
0 oy
tarafından
Bizim bisiklet var 3 tekerlekli o olmadan çıkmıyorum olabildiğince çünkü oğlum biraz yürüdük ten sonra kucak istiyor 
(6,523 puan) tarafından
Ondan baktik canım annem alicakti hediye olarak anneme kuzenim verdi bahcede binsin diye onunda ebeveyn kontrolundeki civisi düşmus kontrol edilmiyor onu denedik bir sevmedi binmedi o yuzden almamistik fiyatini falan sorduk 1800 demislerdi o zaman icin
0 oy
(2,941 puan) tarafından
33 aylık panda kullanıyorum. Bebek arabasını 5.6 aydır kullanmıyoruz. Kışında kullanmam artik sanırım. 
0 oy
(2,008 puan) tarafından
En son 24 aylıkken kullandık 
0 oy
(11,922 puan) tarafından
2 yaşında tamamen bıraktık zaten uzun yol dışında kullanmıyorduk. 1 yaşında kızım var ona bile kullanmıyorum canım hantal çocuk olur artık yürüsün 
0 oy
(31 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında yürümeyi pek sevmez uzun yollarda hala bebek arabası baston olanı kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
0 oy
7 cevap 203 göst.
30 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,106 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,452,394 soru