0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba kızlar öncelikle hepiniz çok güzel insanlarsınız. Uzun süredir kullanıyorum ancak üyelik yapmadım.konuya geleyim biz Diyarbakırda yaşıyoruz eşimle ancak geçim sıkıntımız var yani şöyle karnımız doyuyor ama hiçbir etkinlik yok. Bi bebeğim var daha 6 aylık eşim şuan işsiz ve ben bu şehirden çok sıkıldım burda yaşamak istemiyorum eşimde benimle aynı düşünüyor ama korkuyor biraz çocuğumu burda büyütmek istemiyorum bu yüzden başka bir şehire gitmeyi istiyoruz aydın, denizli, Balıkesir, Muğla hatta ama orası biraz pahalı sanırım. Düğünden kalma altınlarım var 200 gram kadar birazda borçlanması düşüyoruz 1200 e oralarda normal 1+1 daire alabilir miyiz ve bu şehirler nasıl sizce ekonomi geçim eğitim yönünden havası suyu iş imkanı ne bilim yaşanılır mı. Sizce hata mı ederiz eğer buralardan gitsek yeni başlangıçlar yapsak bana bi akıl yol gösterir misiniz kızlar size bugün çok ihtiyacım var. Önerdiğiniz başka bir şehir ya da? 

10 Cevaplar

+1 oy
(6,086 puan) tarafından
Her sehir pahalı bence .samsunda yaşıyorum burası da pahalı.  Eşinin iş durumu bilir bide
(6,086 puan) tarafından
Bulursunuz araştırın.  Destek olan yokmu aileden
(6,086 puan) tarafından
Samsunda ev var ama pahalı. Ucuz olanlar eski bina
(292 puan) tarafından
Valla öyle ilcelerinde bile pahalı samsunun
(6,086 puan) tarafından
Mesela burda yani termede bir daire 3 milyon yeni ama . Eski evler 1 milyona falan var
(292 puan) tarafından
Aynı canım buradada öyle
-Reklam-
+1 oy
(375 puan) tarafından
Denizli en çok iş imkanı olan 
(5 puan) tarafından
Değil mi bende bakıyorum orası daha yakın geldi banada canım
+1 oy
(183 puan) tarafından
Valla canım gitme durumun varsa gidebilirsin Muğla evet pahalı ama çokta güzel bir yer aydında iyidir Denizlide iş imkanı var tekstil olarak 
(5 puan) tarafından
Evet canım araştırıyorum bakalım hayırlısı olsun
+1 oy
(715 puan) tarafından
Denizli haricindeki yerler turistik yerler yazın çok kalabalık kışın sakin olur. İş imkanı pek olmayabilir. Denizlide okudum bn şehri çok seviyorum tekstil alanında iş bulma imkanı çok olur sen bile hmn bulabilirsin. Ev fiyatları her yerde uçuk şuan sahibinden falan bak cnm karar vermeden. Hiç bilmedigin eş dost olmayan yerde de gurbetlik zor olur cnm. Hakkında hayırlısı olsun 
(5 puan) tarafından
Bide yaptığınız iş neydi zor birşey miydi acaba
(356 puan) tarafından
Yer çok fark etmiyo canım şehir merkezinde olduktan sonra her yere getiriyorlar ben merkezdeyim yastık kılıfı diyordum
(5 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol ya. Peki ailenin oturabikeceği semtleri hangileri merkezde? Bi avazda doğurur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bu arada
(356 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim burada her yerde aile var canım ama 1+1 istediğin için genelde devlet hastanesinin oralar daha uygun olur senin için hem ayak üstü hem her yere yakın
(5 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol bakacam ben
+1 oy
(1,030 puan) tarafından
Canım pek bir fikrim yok tek Balıkesire gittim 1 gün kaldım döndüm ama bu saydıkların turistik yerler ve belki fiyatları da pahallı olabilir ilk olarak internetten emlak sayfalarından ev araştır beğendiklerinizi kaydedin semti araştırın eşin nereyi istiyorsanız oranın iş imkanların baksın iş kurdan araştırma yapsın 
(5 puan) tarafından
Bakınıyorum canım dediğim gibi 1+1alabilriiz ilk etap için bize yeterli iş olarakta gidince bakmak lazım değil mi
+1 oy
(596 puan) tarafından
Tekirdağ Çorlu'da çok iş imkanı var. Çorlu Çerkezköy hep fabrika dolu illa iş bulursunuz. 1+1 ev fiyatları nasıldır bilmiyorum ama Çerkezköy'de uyguna bulursunuz bence. En azından ilk baş kirada olsa iş imkanı olur 
(5 puan) tarafından
Hadi ya çok iyi olur ev fiyatları nasıldır acaba. Birde fabrika şartları nasıldır acaba çalışma şartları maaşı
(5 puan) tarafından
Bide yaşam olarak nasıl bir yer
(596 puan) tarafından
Canım maaş tam bilmiyorum ama genelde 8 saat vardiyalı oluyor. Bir hafta 08-16 diğer hafta 16-08 diğer hafta 00-08 arası. Böyle çalışarak çocuğunu dönüşümlü bakanlar da oluyor. Veya sadece gündüz mesaili yerler oluyor. Yaşam olarak genelde çalışan insanlar ölüyor çünkü gerçekten iş sahası çok var. Çorlu'da yaşamadım ama gezmeye gidiyorum arada büyük bir yer ne ararsan var. Hatta il olsun deniliyordu. Gölbaşı falan güzel yerleri de var
(596 puan) tarafından
Yanlışlıkla ölüyor yazmışım oluyor yazcaktm canım
(5 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ben araştıracam
+1 oy
(14,291 puan) tarafından
Kütahya daha uygun bir şehir O fiyatlar da yeni olmasa da ev bulunabilir 
(5 puan) tarafından
İş imkanı nasıl canım peki
+1 oy
(718 puan) tarafından
Manisa da yasiyorum bu paraya ev alsaniz bile ici mutlaka masraf ister canim manisa da issiz kalmak zor osb baya büyük ama buraya gelince ne yapabilirsiniz inanin bisey diyemem yani ben yeni ev tasidim iki sokak öteye gitmek bile koydu bana hakkinizda hayırlısı olsun umarim gittiginiz yerde cok daha mutlu ve saglikli bir hayatiniz olur 
(5 puan) tarafından
Evet doğru ama burada yaşamak istemiyorum bilmiyorum ama sıkıldım akrabalardan uzak sakin kalmak istiyorum
(718 puan) tarafından
Buna ragmen esinizle sizi cok takdir ettim oralarda yasayip beraber karar alabilen insan sayisi cok az daha rastlamadim ve buyuk bir aksiyon birliginiz daim olsun
(5 puan) tarafından
Sağol canım. Bizim gibi öyle aman aman olmasa da çok var
+1 oy
(37 puan) tarafından
Kayseri yi önerebilirim en azından iş imkanı ev imkanı okul ve çocuk içinde uygun olduğunu düşünüyorum. Şuan yalovada yaşıyorum ama kayseri daha yaşanabilir iş imkanı ve ev konusunda özellikle burada evler aşırı pahalı ve güzelde değil. Kayseride buraya verdiğimiz kirs ile lüks geniş evlerde otururuz 
(5 puan) tarafından
Kayseriyi hiç düşünmedim canım orayı da bi araştırayım yalova nasıl peki ben biraz daha o taraflar olsun istiyorum
(37 puan) tarafından
Çok pahalı ev kiraları iş imkanı da pek yok tershaneler var ama tershane işide zor ve riskli yine de araştırabilirsiniz. Araplar fazla olduğu için kiralarda yüksek evlerin satış fiyatıda yüksek.Çok küçük bir yer tek avantajı istanbula yakın
(5 puan) tarafından
Bize zor o zaman canım teşekkür ederim
+1 oy
(6,744 puan) tarafından
Senin dediğin şehirler biraz pahalı şehirler orta kesimlere gelirsen biraz daha iyi olur gibi ben Ankara da oturuyorum senin istediğin fiyata 1+1 alırsın eğer bahçe kat kot vs fark etmez diyorsan 2+1 3+1 bile alabilirsin 
(5 puan) tarafından
Ankara çok büyük bir yer daha önce geldim 2 defa bana çok karışık geldi ondan orayı hiç düşünmedim canım ama orayı da düşünürüm
(6,744 puan) tarafından
Ben kendi oturduğum yerden verdim canım örneği Karapürçek Hüseyingazi hariç diğer yerler bana da karışık geliyo :D
(5 puan) tarafından
Oraları duymadım hiç ben tunalıya geldim küçük esat Kızılay oralardaydım bide mamağa gittim Bi kere. Peki iş imkanları nasıl orda yaşam hayat
(6,744 puan) tarafından
Kalabalığın olduğu yer Kızılay felan :) genelde bizim burda çalışanlar siteye gidiyo mobilyacı elinde bı zanaati var mı

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 1,644 göst.
22 Ekim 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,526 göst.
28 Ağustos 2019 Aile kategorisinde Küçükmeleklerim (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
4 Ekim 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Sinem48300 (655 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 201 göst.