0 oy
109 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Bebeğim 5 ay 1 haftalık 4 buçuk aylıkken meme reddi başladı sadece uykuda emzirebildim uyanıkken hiç almayıp kendini geri atıyor ağlıyordu. 5. Ay kontrolde doktor az kilo almış mama takviyesi yapmalısın dedi 250 gram anca almış.mama aldım onuda her yolu denedim veriyorum almıyor alıştırma bardağı biberon kaşık bardak ağzını sıkı sıkı kapatıyor içmiyor. 5 6 saat emziremediğim oluyor şuan ve çok yoruldum sütüm var doluyor gögüslerim emmeyince akıyor sağıyorum mecburen :( geçecek diyorum sabretmeye çalışıyorum ama bazen süt varken emmediği için çok üzülüyorum ağladığım da oluyor ağlayıp meme istiyor ama emmiyor dayanamıyorum onun öyle aç durmasına :( zaten 2420 gram doğdu şuan 6 buçuk bile değil kilosu. Eşimde acıkınca emer korkma filan diyor ama öyle olmuyor korkuyorum hiç emmiycek diye. Desteğinize ihtiyacım var psikolojik olarak çok zorlanıyorum şuan varsa tavsiyeniz lütfen yardımcı olun :(

2 Cevaplar

0 oy
(4,223 puan) tarafından
Bence mamayı çıkar aradan sütün var maşallah onunla devam et 4.ayda bizde meme reddi yaşamıştık nerdeyse amuda kalkmadığım kalmıştı kucağımda gezerken zıplayarak emziriyodum bi dene istersen 
(38 puan) tarafından
Deneyim canım teşekkür ederim
(4,223 puan) tarafından
Dene canım biliyorum çok yorucu ama vazgeçme bu dönemi atlatırsan gerisi kolay 2 yaşıan kadar emer anne sütü de çok önemli inşallah emer alternatif sunma alışmasın ısrarla memeye devam et eninde sonunda yicek
(38 puan) tarafından
Evet çok yorucu gerçekten ailem uzakta ağustos sonunda gelebilirler eşim polis sürekli işte tek başıma çabalıyorum çok zor :(
(4,223 puan) tarafından
Sabır dua et sürekli oku çocuğu da kendini de nazar bile olur valla bu günler de geçecek inşallah
(38 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim çok sağolun
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Canım EDS ( emzirme destekleyici sistem ) onu araştır dene 
(38 puan) tarafından
Eczanelerde oluyormu eds gidip oraya bakayım en iyisi
(38 puan) tarafından
Dişi kaşınıyor elimizi ağzına götürüyor belki onu da öyle kabul eder teşekkür ederim
(1,460 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah işe yarar
(1,460 puan) tarafından
Eczanede olması lazım yok ise Trendyol da var
(38 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden de

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 33 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
0 oy