0 oy
232 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (292 puan) tarafından
Epey uzun yola gideceğiz. Iki gün ayrı ayrı 8-9 ar saat. Bebeğim 15 aylık. 1-2 saat zor duruyor oto koltuğuna. Oyuncak vs alıyoruz ama bazen asla durmak istemiyor. Kucağıma da almıyorum. Uzun yolda vakit geçirmesini nasıl sağlarım? Normal oyuncaklarından hemen sıkılıyor. 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim kızım 2 saatlik yolda yırtıyor kendini yiyecek içecek oyuncak asla durdurmaz  senin saat baya uzunmuş bence baya zorlar sen arkada oturup yedir doyur birlikte oynayabilirsiniz 
(3,361 puan) tarafından
Aynı bizde öyle 2 saat duruyorsa maşaAllah
Benim kız 3 yaşina girecek babaannesi 1 saat 20dk yol cehennem azabı gibi bir şey asla durmuyor
-Reklam-
0 oy
(175 puan) tarafından
Sürekli de oto koltuğunda gitmez ki çocuk tabi sıkılır. Ara sıra koltuğundan alıp onun yanına geçebilirsin birlikte oynayıp yemek yiyebilirsiniz annesi. Zaten uykusu gelir o kadar uzun yolda en fazla 2 saatini uykuda geçirir diyelim çok çabuk geçer yolculuk
(292 puan) tarafından
Kucağıma almak istemiyorum almıyorum daAllah korusun ani bir fren bile çok kötü sonuç olabilr
(175 puan) tarafından
Haklısın canım ama benim oğlum hep oto koltuğunda oturmak istemezdi poposu da acır zaten sürekli mola vermeniz lazım hava aldırın sürekli de öyle gitmesin yazık bebişe
(11,780 puan) tarafından
dediğiniz şey çok tehlikeli
(175 puan) tarafından
Bende sürekli otursun arkada demiyorum ki zaten. Baktı çocuk sıkıldı koltuktan alır mola verirler demek istedim
0 oy
tarafından
Arkada onunla oynuya bilirsiniz 
0 oy
(5,299 puan) tarafından
Valla brn yatak aldim cok rahatm
(11,780 puan) tarafından
yolculukta yatak güvenli değil maalesef
(5,299 puan) tarafından
Ekstra kemerler aliyorsun canm
(11,780 puan) tarafından
nasıl bir şey, hiç görmedim link var mı ya da resim merak ettim. gerçekten güvenli bir şeyse alınır
0 oy
(11,780 puan) tarafından
masalar var oto koltuğu için ondan alabilirsin. çeşitli oyuncaklar. sen de arkada otur ve sık mola verin bebek hareket etsin 
0 oy
(278 puan) tarafından
Oğlum 22 aylık olacak daha geçen haftamız full yollarda geçti gözüm korkuyordu ama korktuğum gibi olmadı. Zaten 2 3 saat arasında uyudu yolculukları uyku zamanına denk getirdik öğlen. Sürekli yiyecek şeyler verdim, arabanın orta kemeriyle oynadık ben çektim o bıraktı değişik oyunlar buldum yani :) mola verecek yer varsa durduk en olmadı hiiç durmadı susmadıysa mecburen çizgi film açtım çünkü koltuğundan kaldırmak bana göre daha tehlikeli Allah korusun kaza felan olsa canı söz konusu. Akşam da 8 9 gibi gece uykusuna geçiyordu yolda
0 oy
(108 puan) tarafından
Bol bol. Ara vermelisiniz  yola 

İndirmelisiniz çocuğu farkli hava farkli ortamlar gormeli

Zaten çocuk bi oynar iki oynar 

Yer icer uyur  
0 oy
tarafından
Benin oğlum oto koltuğuna bayılıyor durmadan yola arabalara bakmak istiyor çevreye arabalara çok ilgisi var o yüzden 24 saat uzun yolculuk yapsak hiç ağlamaz... dışarı bakmasını saglayabilirsin ilk başlarda sonrada abartmamak sartiyla müzik dinletebilirsin sonra eline diş kasiyicisi ver kemirip dursun
(5,383 puan) tarafından
Maşallah maşallah kardeşimin 3 çocuğu da öyle.. Biz arabanın içinde oradan oraya geziyoruz resmen. İnanır mısın yoruluyorum. Oto koltuğunu hiç sevmedi. Büyük kızım resmen arabadan nefret ederdi küçük de onun yolunda.
tarafından
Gerçekten en zoru bebeklerin oto koltuğunu sevmemesi yoksa yol işkence gibi geliyor ehh güvenlik gerekcesiyle kucagada alamayız eziyet oluyor her 2 tarafada
0 oy
tarafından
Ya benim kızımda aynıydı ama uyku saatine denk getirdik gece yolculuğu yaptık gerçekten çok iyiydi nerdeyse hep uyudu .çocuğunuza göre ayarlayın saati tavsiyem 
0 oy
(606 puan) tarafından
Biz 13 saat yol gidip döndük iki kere. İlkinde küçüktü ama son yolculuk için internetten oto koltuğu aktivite masası aldım. Baya işimize yaradı. Sıkıldıkça mola verdik, hava aldı. Durdukça arka koltuğa yatıp uzandı. Boyama kitapları, cırt cırtlı kitaplar, sticker kitabı evde ne varsa aldım yanıma. Bir kısmında uyudu. Uyurken mola vermedik. Uyanınca oturarak uyuduğu için mola verdik bol bol. Yol uzuyor sık mola verince ama başka türlü olmuyor 
0 oy
tarafından
Bir sürü atıştırmalık al yanına sihirli boya kitabı var ondan al yanına adını tam bilmiyorum evde olmadığım için resim de atamıyorum tablet ama sadece Yazı yazmak için var ondan al yanına en sevdiği oyuncakların al ve bol bol müzik eşliğinde şarkılar söyleyip el falan çırpın ki oyalansin ben tam böyle 14 aylık kızımla 15 saat gittim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
4 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Prenses.Lina (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 196 göst.
9 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
7 cevap 229 göst.

406,229 soru