0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (1,211 puan) tarafından

image

image

Kızlar bulaşık makinam bozuldu Arçelik ti şimdi Bosch mu Vestel mi kararsız kaldım kullananlar yorum yapar mı şimdiden teşekkür ederim 

12 Cevaplar

0 oy
(11,697 puan) tarafından
kayınvalidemin vestel bulaşık makinesi olduğu yerde bozuldu. anakartı bozulmuş. hiç yerinden bile oynamadı 
(1,211 puan) tarafından
Benim de aynısı oldu altı delinmiş yeri oynamadığı halde saol canım
-Reklam-
0 oy
(2,302 puan) tarafından
Bosch cnm bence vestelden ne aldıysam pişman oldum 
(1,211 puan) tarafından
Hmm teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Beyaz eşyalarım bosch. Bulaşık dışında hepsinden çok memnunum. Bulaşık makinesinde iki kere sorun yaşadık servis geldi vs sonuçta tatsız oldu.
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bulaşık makinasında Bosch u tavsiye etmem 6 senedir Bosch kullanıyorum her şeyim oradan ama bulaşık. Makinasında hep bir sorun var kurutmuyor koku oluyor falan .Arçelik veya Beko tavsiye ederim uygun fiyat dersen Altus da çok iyi çıktı bizim ailede 2 kişide var
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Ne olursa olsun. Vestel'e para verecek kadar zengin değilim. Bu yüzden tek ürün alıp sağlam bir marka almak daha mantıklı. Vestel alırsın bir kaç ay sonra kartı yanar, durup dururken bozulur masraf çıkarır. O yüzden bosch iyidir her zaman. 
0 oy
tarafından
Bosh daha önce kullanmadım vestelin sadece teknik servisi çok iyi her sorunu çözüyorlar
0 oy
(2,928 puan) tarafından
Tabi ki Bosch 1 karaca 2 Vestel ikisinden de memnun kalan nadir insan var 
0 oy
(2,598 puan) tarafından
Bosh tabiiki vestelden uzak dur
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Vesteli Wi-Fi özelliği var diye istedim Bosch u da en iyi marka diye Arçelik ten pişman oldum 4. Yılımda evlendiğim den beri 4. Kez bozuldu en son servise gelenler olmaz dediler servis ücreti yerine götürdüler bakalım ne alırım bu ikisini de eledim sanki teşekkürler kızlar
0 oy
(371 puan) tarafından
Tabikide Bosch .ama annemlerin bı buzdolabı var eski vestel ceyizden kalma halada çalışıyor sadece altı tüpü bitmiş 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Vestelin hiç bir ürününden memnun kalmadik tavsiye etmem 
0 oy
(2,500 puan) tarafından
Kesinlikle bosh . Bütün beyaz esyalarim bosh çok memnunum. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
0 oy
0 cevap 56 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 71 göst.

406,025 soru