0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hayırlı geceler hanımlar özel bir sorum olacak benim adetime bir hafta kala her iki kasigimdan biri çok ağrıyor sonra sırtım ağrıyor ve midem bulaniyor bu neden olabilir neyin ağrısı olabilir iki ay önce kadın doğuma gittim kist felan yoktu iki ay üst üste böyle olunca kafam karirsti normalde adet gününün tam ortasında mi yumurtlama oluyor yoksa başka zmnda mi yada bu onun ağrısı değil başka bişeyin agrisimi bana yardımcı olursanız sizlere zahmet şimdiden teşekkür ederim 

4 Cevaplar

0 oy
(10,644 puan) tarafından
genelde ortası olur ama değişkenlik gösterebilir. tam denk getirmek istiyorsan ovulasyon testi kullan 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım yorumun için peki bu neyin ağırısi olabilir sence kötü bişey yoktur degilmi
(10,644 puan) tarafından
İnan bilmiyorum yumurtlama zamanı bende akıntı çok olur, bir de çok istekli olurum. hiç ağrı yaşamadım
tarafından
Sağolasın canım Allah razı olsun cok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Bu kişiye ve vücuduna, regl süreçlerine göre değişiyor. Mesela benim genel olarak yumurtlama dönemim adet bitiminden sonra 10ile 12. günleri arasına denk geliyor. Kasıkta hafif bir ağrı, biraz şişkinliğim olur bir iki gün. 
tarafından
Çok teşekkür ederim yorumun için canım Allah razı olsun peki sırtın ağırirmi yada hafif mide bulantısı felan oluyormu vücuttan vücuda değişir degilmi
(4,355 puan) tarafından
Yok ben de onlar olmuyor ama nasıl regl belirtilerimiz aynı değilse yumurtlama belirtileri de kişiden kişiye değişebilir.
tarafından
Anladım canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(332 puan) tarafından
Yumurtlama günü akıntısı diğer günlere göre değişiktir. Yumurtlama günü ve yumurtlama gününe yakın zamanlarda yumurta akı kıvamında akıntı olur. Eğer üşütülmüşse kasıkta ağrıya ve şişkinliğe de sebep olabilir. Ben böyle biliyorum. Yumurtlama günümü de buna göre ayarlıyorum, büyük oranda doğru çıkıyor. 
tarafından
Çok açıklayıcı yazdığınız için çok tesekur ederim peki yumurtlama zamanı ama adete son bır hafta kala bu normalmi hani normalde ay ortasindami olur
(332 puan) tarafından
Rica ederim. Kasıkta ağrı adete yakın zamanda olması normaldir. Eğer yumurta akı şeklinde akıntınız, olacağını tahmin ettiğiniz adetinize 1 hafta kala olmuşsa, adetiniz 1 hafta gecikecek demektir bu. Çünkü yumurta akı kıvamında akıntınız oluştuğu günden itibaren 2 hafta sonra adet olursunuz. Belki bi kaç gün gecikebilir ama aşağı yukarı böyle olur. Bazen beslenmeden kaynaklı, ya da stresten kaynaklı adet gecikmesi yaşayabiliriz.
0 oy
(9,470 puan) tarafından
Yumurtlamanın en güzel belirtisi o dönemde gelen akıntıdır canım. Tahret alırken fark edersin hemen temizlenmez. Onun dısında gögüste hassasıyet cinsel ilişki arzusu vucutta yanma gibi belirtileri olabilir

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 432 göst.
19 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hediye33 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tavsan (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 669 göst.
4 Ekim 2021 Aile kategorisinde Saliha53 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 538 göst.

401,735 soru

12,026,546 cevap

36,242 kullanıcı

...