0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (239 puan) tarafından
Kızım şuan 30 aylık olmak üzere. 24 aya kadar aksam en geç 9.5-10'da uyuyordu. Ama sonrasında ara ara geç uyumaya başladı, şuan özellikle son 1 aydır gece 12'yi buluyor uyuması. sabah erken uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor 8.5 - 9 gibi uyanıyor. Gündüz de saat 2 civarinda 1 saat uyuyor.  Gündüz hava cok sıcak olduğu için disari çıkaramıyorum sadece akşamüstü 1-2 saat kadar çıkarabiliyorum oynasın enerjisini atsın yorulsun diye ama değişen bir şey yok. Aksamlari evde daha hareketli oluyor. Zıplamalı koşmalı oyunlar oynuyoruz yorulur da yatağa düşer diye umutla bekliyorum kitap okuyorum masal anlatiyorum ama yok yine de uyumuyor. Gündüz uykusunu kesmenin bir yolu var mı? Ya da sabah daha erken nasıl uyandirabilirim belki bu şekilde gece uykusu erkene çekilir. 10 da uyusa razıyım. Gelecek hafta da doğumum var bebekle cok daha zor olacak işler. Nolur bana bir yol gösterin, tecrübesi olan arkadaşlarım 

4 Cevaplar

0 oy
(2,600 puan) tarafından
2 civarında ki öğlen uykusundan kaynaklı olabilir benim oğlum da öyleydi ara uykuyu kaldırdık
(239 puan) tarafından
Uyutmak istemiyorum nasıl engellerim uyumasını?uyucam diye diretiyor huysulaşıyor bi bakıyorum olduğu yerde uyuyup kalmış
(2,600 puan) tarafından
Uyku saatinde dışarı çıkardık bi süre sonra oyalanacağı şeyler yaptık derken unuttu arada uyuya kalıyor o zaman da gece 2-3 gibi anca uyuyor
(239 puan) tarafından
Anladım.  şuan sıcakta çıkaramıyorum sıcaklık 40 derece. Normalde bizim neredeyse günümüzün tamamı dışarıda bahcede geçiyordu havalar ısınınca evden çıkamaz olduk
-Reklam-
0 oy
(12,073 puan) tarafından
Valla havalar sabah serin oluyo sabah kaldirip parka yada yuruyuse cikar. Oglen uyuyami kaliyo kendi kendine
(239 puan) tarafından
Bizim burası yanıyor antalyadayım. Ama yine de sabah deniycem dediğinizi
0 oy
(113 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi düzeldi sonra. Bende duzeltemedim . Bazen öyle oluyor ne yapsan da sonra düzeliyor m belki sıcaklardan etkileniyor o yüzdendir . Sabahları kaldırmayı deneyin benim oğlum tw açık olunca ses gidince uyanıyor gündüzleri bir defa uyuyor sadece oda 2 gibi uyur bir saat sadece . Şu an yeni uyudu sabaha kadar kalkmaz süt emdikçe kalkmıyor . Benim bebeğim 13 aylık bu arada hiperaktif .
(239 puan) tarafından
Her gün akşam 9 gibi yıkıyorum duştan sonra daha da coşuyor:) ama sabah çıkarsam olur gerci ben de 37 haftalık oldum kucaklayacak hal kalmadı her türlü zor durumdayim
(113 puan) tarafından
Seninki yumurtadan çıkmış :) . Bazı evde yapabileceğiniz bu uyku yapan urunler var deneyin Huma markası iyi geceler var  . Sipraktin şurup var bir kaşık verin uyur bir saate
(239 puan) tarafından
Teşekkür ederim bir bakayım
(113 puan) tarafından
Hem iştah açıcı birde uyku yapıyor deneyin
(239 puan) tarafından
Tamamdır sağolun
0 oy
(12,615 puan) tarafından
Gündüz uykusunu kaldırma zamanı gelmiş. O bir saat onu sıfırlıyor. Öğle uykusunu kaldırıp her akşam 9 da hadi uyku zamanı diyin
(239 puan) tarafından
Nasıl engelleyebilirim ? gündüz olduğu yerde uyuyup kalıyor  benim uykum var diye diretiyor
(12,615 puan) tarafından
Uyku saati oyun kurmaya çalış su falan koy önüne biraz bebe şampuanı yıkasın oyuncaklarını. O saat kaçarsa zaten uyumaz. İlk birkaç gün 7 de 8 de uyur
(239 puan) tarafından
Saat 1-2 gibi uyumak istiyor O saatlerde oyalamak için bir şeyler yaptım ama bu sefer 3'te 4'te hatta 5 'te uyuduğu bile oldu:) gün boyu iyice oyalamak lazım. Bugün gün boyu oyalayayim inşallah başarırım.
(12,615 puan) tarafından
İnşallah canım benim kız da beni böyle illallah ettirdi böyle çözmüştük

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
17 cevap 533 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 519 göst.