0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından

Kızlar merhaba bugun cok düşündüm ben sağlık meslek mezunuyum gayet yüksek bir puanla gittim sonra meslek liselerini bitirdiler arada kaynadım yardımcılık unvanıyla mezun oldum. Benim hayalim hep hemşire olabilmekti su an evli ve 2 çocuğum var 23 yasındayım:) ben bu sene iyi hazırlanıp şehrimdeki üniversiteye gitmek istiyorum sizce başarabilir miyim? Nedense cok hırslandım eşim asla karşı gelmez onda sorun yok okul zamanları da babaanne ve dedesi eminim çocuklara bakar. Ben hep ayaklarım üzerinde durmak istedim cok çabaladım su an dışardan da üniversite okuyorum ama maalesef iki yıllığın bir değeri yok velhasıl kelam sizce olur mu çocuğu olup okuyup kariyer yapanlar var mı aramızda?

3 Cevaplar

0 oy
(14,128 puan) tarafından

Olur tbki istedikten sonra ve sartlar uygun olduktan sonra neden olmasin :)her sey gonlunce olsun hayirlisiyla ve kolaylikla

(414 puan) tarafından
Eşim öyle bana pek karışan biri değil engellemez aksine destek olur
(14,128 puan) tarafından
O zaman cok guzel bir firsat degerlendirmelisin
(414 puan) tarafından
Desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim ☺️
(14,128 puan) tarafından
Ne demek canim:) insallah bu istegin ve azminle gonlunden gecenlere ulasirsin Rabbim emeklerinin karsiligini versin insallah
(414 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ amin inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha 23 yaşındasın yaparsın tabiki.asla vazgeçme hayalinden yaparsın sen. Ben aciklisede okurken 50 60 yaşında teyze amcalar sınava gidiyorlardı 
(414 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Heveslendim şu an elimde Kitaplar da var her sene genellikle girerdim sınava çalışmadan öyle denemek için
tarafından
Yaparsın dediğim gibi vazgeçme. Bende 26 yaşındayım kızım biraz büyüsün bende denicem
(414 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim beni desteklediğin için
0 oy
(113 puan) tarafından
Benimde üç oğlum var . Hayalim tıp okumak göz doktoru olabilmek ama benim cocuklars bakacak yok annem başka şehirde kalıyor eğer öyle bir şansın varsa yap ne güzel tıp okumussun. Hamileyken yetişin yapıldı hemşire hanım belgeleri dolduracak ve sorular sordu bende direk evet hatir sorunun cevaplarını düşünmeden verince bir baktı kağıt bittj neyse bana dönüp dedi ki sen evde kalmamalisin senin zekan çok iyi çalışmalısın diye ama böyle imkanım yoktu benim ailevi sorunlar olunca yapamadım. Şu an hayalim çocuklarım inşallah onlar başarır . Ha bende çocuğum büyüsün biraz kpss hazirkanmayi düşünüyorum inşallah pes etmiyecem evden çalışacağım inşallah sende yap 
(414 puan) tarafından
Benim annemde uzakta ama kaynanam bakar zaten üniversite de her gün ders olmuyor diye biliyorum belirli günler belirli saatler günde 2 3 saatte bakarlar zor değil yani
(113 puan) tarafından
Senin için ne mutlu benim böyle bir şansım yok :) inşallah hayallerine ulaşırsın
(414 puan) tarafından
Hayat mucizelerle dolu umarım size de çok güzel kapılar açılır
(863 puan) tarafından
Üniversitede her gün ders var nasıl yok yani mesela bizim haftanın 4 günü ful doluydu cuma cumartesi pazarı boştu ama bazen programda değişiklikler oluyordu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 265 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
26 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya 5821 (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 135 göst.
2 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 229 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Meryemmozer (291 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,275 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...