0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
Kizlar buzluğa atılacak pratik tarifleriniz varsa paylaşır mısınız haftaya misafirim var ama geç geliyorlar  9da falan abininis saati geç eşimin arkadaşı eşi benimde arkdasim oldu aşırı seviyor beni okadar çok hazırlık yapmstiki  mahcup olmayim ilk defa evimimzdee ağırlayacağiz hemde köylüsü yakinlar yani kızım çok hareketli 16 aylık temzlik yapacagm tül perde haftasonu eşimde yardım edecek işler bittimi buzluğa biseyler yapaymki gelecekleri gün kolay olsun 0 uyku ileyim şuan mesela kızım uyumuyor falan 

2 Cevaplar

+1 oy
(5,321 puan) tarafından

Pogaca 

Borek 
Kurabiye 
İclikofte 
Bunlari pisirip buzluga koyabilirsin. Gelecekleri gunde salata tarzi biseyler yaparsin. Bi serbetli bi de sutlu tatli yaparsin..
(536 puan) tarafından
Peki bunları buzlukta nasıl muhafaza edicem canim kekte atmak istiyorum ama saklama kabına mi koymam lazım
(5,321 puan) tarafından
Pisir koy canim saklama kaplarina. Kek pek iyi olmuyo ben koyuyorum kalani sonra kendimiz yiyoruz ama biraz dagiliyo pek misafirin onune konacak gibi olmuyo.
Bu saydiklarimi aksamdan cikarirsin dolabin alt kismina misafir gelmeye yakinda pogaca,boregi tava da kisik ateste isitirsin.
(536 puan) tarafından
Cokk sağol canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kurabiye tarzı mı istiyorsun yoksa yemeklik olarak mı 

Kurabiye poğaça börek kek bunları buzluğa atabilirsin

Yemek olarak da nohut fasulye haşla buzlukta hazırda bulunsun yapması daha kolay olur
(536 puan) tarafından
Eşim tarafı bizimkler gibi canim gün tabağı tarzı yemiyorlar genelde erkekler ama eşim yer abide yiyor öyle yapacağım arkadaşta öyle yapmsti tatlı yapmsti çiğköfte borek salata çerez falan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
31 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sedaaylin (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 464 göst.
27 Ocak 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
20 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
24 Nisan 2023 Aile kategorisinde Ayasa (1,285 puan) tarafından soruldu

405,669 soru

12,155,446 cevap

36,590 kullanıcı