0 oy
346 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Kötüler gerçekten uzun mu yaşar tanıdığınız örnek vereceğiniz var mı doğru mu acaba güzel insanlar hep erken gider derler 

8 Cevaplar

+2 oy
(5,585 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Evet gerçekten kötüler uzun yaşıyor mesela kayinbabam firevunun dünyadaki ikinci hali :woot:

tarafından
Kaç yaşında kız benimkide 90 yaşında benden genç
(256 puan) tarafından
Bizimki 80e yakın
tarafından
Sen ölecek diye bekleme 90 i ölmüyor
(5,585 puan) tarafından
70 yaşında sanırsam ama benden dinç aklı hep gelinlere kötü söz soylemekte. O yüzden 10 sene oldu tek kelime etmedim daha.
tarafından
Benimde kötü kaynanam dururken melek kayınpederim öldü gitti

Kaynanamda iyidir ama kayınpederim babamdi cidden ❤
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yıne mı kaynana görumce derdın Allah aşkına takma artık be
tarafından
Ne alaka canım kaynanami severim kusuru olsa da gorumcemi sevmiyorum ki hayatımdan çıkardım dünya onlarda dönmüyor ne alaka sorumla
tarafından
Hergün kaynana görumce başka derdın yok gibisin yıne onlardan bahsedıyorsun bence de neyse
tarafından
Kendince çıkarım yapma postumun onlarla alakası yok . Ayrıca sen ilgiendirmez kendi hayatına bak
tarafından
Bizi ilgilendirmedigi için burda hergün soruyorsun evet  ne halın varsa gör ya :D
tarafından
Sanane kardeşim iyi günler sen irdeliyorsun açarım post rahat bırakın insanları ya buranın ahmak bekçisi misin sen
0 oy
(644 puan) tarafından
Allah kötüleri dünyada daha fazla eziyet çekmeleri için birakir
(869 puan) tarafından
Bizde eziyet ediyorlar ama
tarafından
Vallaha birşey de olmuyor sanki iyiler erken gidiyor Allah hayırlı ölüm versin çok yaşamak iyi değil
(644 puan) tarafından
Etsinler canım sonuç bu dünya ebedi değil onlar eziyetiyle cezalandirilirken sen sabrinla mukafatlandirilacsksin ama tabi yeri geldiğinde tavrinida koyacan:)))
0 oy
tarafından

Kötüler neden çok yaşar, biliyor musun? Dünyada daha çok kötülük yapsın da ahiretteki azabı o miktar şiddetlensin diye.

Bırakın ölmesinler. :)

0 oy
(1,717 puan) tarafından
Kötülere asla birşey olmuyor çevremde o kadr iyi insan genç yaşta bile öleni gördüm ama şeytana pabucunu ters giydirecek kötü insalar hala yaşıyor en başta kaynanam olacak kişi kesin ben ölüp giderim bu kadın ölmez 
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Kötüsü iyisi yok bence kimin vadesi dolarsa gidiyor. 
0 oy
(712 puan) tarafından
Bizim koyde bir teyze var gencken cok seyler yapmis ortalik karistirmis falan gelinine huzur vermemis gelini kanser olmus öldü seneler oluyor bu kadin simdi aklini yitirmis kizlari da bunu eve kilitleyip dogru duzgun bakmiyorlarmis insan üzülüyor ama yaptiklarini da cekiyor diyor Rabbim kimseyi aklini yitirecek kadar kötü yapmasin altini bagliyorlar ustunu cikariyor ciplak kaliyormus evden cikip daglara falan gidiyormus simdi de oturdum babamin yokluguna agliyordum onu düşünüyordum o kadar iyi bi insan neden diyordum 
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Var . Kaynana bozuntusu ben ölürüm o pislik ölmez.  Allah'ından bulsun yaşattığı stres yüzünden ben sağlığımdan oldum

İlgili bir soru bulunamadı

401,987 soru

12,034,235 cevap

36,262 kullanıcı

...