0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (1,289 puan) tarafından

image

boyle kızarmış sürekli kasiyo Bepanthol krem var onu sürüyorum ama fayda etmiyor galiba sizce ne dir bu egzama yada başka ne gibi bişey 

5 Cevaplar

0 oy
(3,935 puan) tarafından
Pişik kremini o bölgelerde sürmelisin sık havalandirmalisin eğer ilerlemeye devam ederse Dr gotur bez dermatitine benziyor egzemeya dönmesin 
(1,289 puan) tarafından
Bezdenmi olmuştur yani tamamdır ilerlerse doktora götürürüm bezmi deistirmeliyim
(3,935 puan) tarafından
Sicak ve bez yapmis olabilir sık bez degisimi gün içinde sık sık bezsiz bırakma duru su ile temizleyip pişik kremi yenileme iyi gelir
Dar giydirme ince giydir ve sadece pamuk kumaş hava alsın  varsa muslin  kıyafet hatta
(3,935 puan) tarafından
Çok kalitesiz bir bez kullanmıyorsan bez değişikliğine gerek yok değişen birsey pek olmuyor.Benim kızımda bez dermatiti oluyordu hemde prima premium care den  başka bezlerde aldik değişmiyor cildi hassas oldu mu havasız kalması yeterli.Bezi biraktik o zaman tamamiyle bitti bizim ki.
(1,289 puan) tarafından
Ben minies kullanıyorum şu zamana kadar hiç bir sorun olmamıştı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hametan sürmelisin, fazla kapalı kalmaktan önce isilik sonra tahriş olmuş.
(1,289 puan) tarafından
Hametan var sureyim
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Alerji olabilir canım 
(1,289 puan) tarafından
Ne sürsem gecer
(2,127 puan) tarafından
Fenistil olabilir mustela nemlendirici olabilir.
0 oy
tarafından
Pişik olmuş canım benim oglumda sık sık oluyor bu sıcaklarda kremini sur sık sık havalandır 
(1,289 puan) tarafından
Tamamdır şimdi havalandırma yapiyorum yıkadım kremde sürdüm
0 oy
(2,733 puan) tarafından

Benim kızımında böyleydi 1 hafta uğraştım. Tam çatal kısmındaydı. Her gün sade su ile duş aldırdım. Mustela onarıcı bakım kremini kullandım 3 güne geçti. Her gün azalmayı gördüm.

image

(1,289 puan) tarafından
Teşekkürler eşime aldirayim gelirken

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
2 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
7 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevimlipandacik07 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,486 soru

12,191,087 cevap

36,711 kullanıcı

...