0 oy
154 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Mrb kızlar aile hekiminin verdiği kan ilacını kullanan var mı içeriği nasıl daha önce d vitamini vermişti baya gaz yapmıştı bebeğimde ama kan ilacını ilk defa verecem 

9 Cevaplar

0 oy
(2,734 puan) tarafından
Sağlık ocaklarının verdikleri genelde kabız ve gaz yapıyor canım. Dışarıdan özel almıştık hep.
tarafından
D vitamini verdiklerinde başıma geldi o yüzden bunu sorayım dedim teşekkür ederim canım
(2,734 puan) tarafından
Kan ilacı kabız yapıyor. Dışarıdan farklı marka temin edin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiçbirini kullanmadim içeriği temiz değil çünkü 
tarafından
Kullanmazsak oluyor mu
tarafından
Ben kullanmadım hicbi sorun yaşamadım ama değerleri düşük ihtiyacı varsa aile hekiminin vermegi temiz içerikli diğer ilaclarindan kullanabilirsin parasıyla eczaneden alip
0 oy
(2,847 puan) tarafından
1 2gun verdim gaz kabız yaptı bıraktım vermiyorum 
tarafından
Peki hiç mi vermediniz yoksa farklı marka mi kullandınız
(2,847 puan) tarafından
Gazdan sonra kullanmadim şuan kullanmıyorum ocean marka var ondan alacam
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Ben 1 yaşına kadar oceans kullandım canım sağlık ocağının verdiklerini hiç kullanmadim içeriğini temiz bulmadigim için ama oğlumda vitamin eksikliği var 18 aylık şuan mecbur kullanıyoruz onları 
tarafından
Bende onun d vitaminini kullandım ama kan ilacını bugün verdiler kimse onermiyor
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ocean aldım ben vermedim ne d bit ne de demir d vitamini çocuğumu mahvetti onu da ocean kuşlandım zaten içerikleri temiz değil sağlık ocağındakilerin 
tarafından
Öyle oluyormuş bilmiyordum çocuklar da denek oldu mahfoldular ilk çocuk olunca çoğumuz çok bilinçli değiliz maalesef
(2,387 puan) tarafından
Biz de öyleydik canım ben fark ettim doktora özellikle söyledim ne zaman versem ıkınıyor çok sancılanıyor diye yok biz onun gaz yapmasını beklemeyiz senin çocuğun kolik bebektir dedi bana gaz damlası falan yazdı. O an özel doktoru seçip başladım oraya götürmeye ne koliği dedi verme rahatsız ediyosa dedi gerçekten de sebebini bulup çözdük sorununu
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Ne d vitamini ne de kan ilacı hiç birini kullanamadım gaz huysuzluk vs yapıyor diye duydum 
tarafından
Peki onun yerine naptınız 1 yaşa kadar kullandiriyorlarlar sanırım
0 oy
(5,524 puan) tarafından
Vegaferon galiba yanlış hatırlamıyorsam paraben içeriyor bn imi cocugumada  vermedim oceanin kullandım. Kabızlık falan yapıyordu 
tarafından
Evet o bugün verdiler de burda sizlere sorayım dedim bilgisi olan vardır diye daha vermeye cesaret edemedim açıkçası
(5,524 puan) tarafından
İmkanın varsa oceanin al cnm hiç verme diğerini derik
0 oy
(303 puan) tarafından
Bu ocean olan iymiş soyliyorlar sağlık ocağıda verilen hep pis diye biliyorim 
tarafından
Bende ondan alayım saolun
0 oy
(673 puan) tarafından
Kızımda özel almıştım oğlumda  gecen verdi ama kullanmayı düşünmüyorum yine özel alırım büyük ihtimalle çünkü dedi ki damak üstüne değil de daha çok dilinin üstüne damlar dişleri erken çürütüyormus. Madem çürütüyor niye veriyorlar anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 92 göst.
29 Nisan 2024 Aile kategorisinde Ebruuecemelisaefe (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 186 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.

403,365 soru