0 oy
525 göst.
Diğer kategorisinde (6,043 puan) tarafından
5 yıldır evliyim hiç sebze yemeği yemez yeşil fasulye dolma biber karnı yarık ıspanak neblm byle.yemekleri severim o yemiyor onun yuzunden almiyorim hiç eve hep kuru yemekler yiyor tavuk et pilav bulgur mercimek çorbası kuru fasulye atyorum erişte kavur makarna yap hep hep hep byle bıktım yemin ederim dün dedim onlarda vitamin var niye yemiyorsun hamileyim onun yzunden ne aliyorim nede bişey kızımda hiç yemiyor gdyor pazara meyve alıyor salata domates bska bişey almıyor sevmiyorim ne gerek var yapma o iyy yemem falan seçenek kalmıyor.kara kara düşünüyorum.bugin ne yemek yapsam 

37 Cevaplar

+1 oy
(12,855 puan) tarafından
Esim Allaha sukurki hic yemek secmez herseyi yer. Sevsede yer sevmesede. Enistemle kaynim hicbisey yemiyo ayy cok zor ya. Bende hic yemek secmem herseyi yerim
(6,043 puan) tarafından
Bu kim sana bu yemeği yap dedi yemiyor ya
(12,855 puan) tarafından
E ne yiyosa onu yap ona sende hep
-Reklam-
+1 oy
(2,940 puan) tarafından
Ne koyarsam onu yer. Yemek ayırmaz. Ayırırsa da ona uygun yapmam. Kalksın yumurta kırsın. Çocuğun yemesi lazım sebze ona neden almiyor. 
(6,043 puan) tarafından
Sürekli almıyor.dort beş ayda bir ancak oda ben sylesem yemedgi icin
(2,940 puan) tarafından
Tamam da cocuk var diyorsun onu düsünmesi lazim.
(6,043 puan) tarafından
Yani artık ben gidecem pazara valaha bu ne ya
+1 oy
(13,385 puan) tarafından

sevmese bile yer çok şükür anası güzel alıştırmış. tabağında hiç yemek bırakmaz. benim babam yemrzdi biz de yemek seçeriz annem çok zorlanmış

çocuğunu düşünüyorsa alacak ve oturup yiyecek. böyle bir durumda olsam kocama özel yemek yapmam 
(6,043 puan) tarafından
Bu kuru kuru şeyler yiyor ancak annesi hiç çorba yapmaz pilav et misafirlere dusun
(13,385 puan) tarafından
hiç sağlıklı değil. tamam öyle alışmış ama çocuk yetiştireceksiniz onun için dikkat etmeli. ben de her şeyi ayıla bayıla yemem ama yemem lazım diye yiyorum
(6,043 puan) tarafından
Yememiz lazım valaha çok haklsiin artık kendime Alaçam bnane ne yiyorsa yesin
+1 oy
(9,718 puan) tarafından
O yemese de sen al yap bacım kızınla yiyin. Bazı erkek öyledir. Benim eşim yemek secmez pek. Sadece bulgur pılavını bayılarak yemez bir de pırasayı gerisini yer
(6,043 puan) tarafından
Ben tek pırasa sevmem öbür türlü hepsini severim valah banane yaa artık hep Alaçam
(9,718 puan) tarafından
Al kuzum al öglenleri yapın yiyin.
(6,043 puan) tarafından
Aynen aynen akşama doğru kuru kuru yesin yemegini
+1 oy
tarafından
Benimde eşim yemek seçer yediği yemek sayısı 10 tane bile değildir kendime göre yaparım yemezse yemesin zıkkım yesin esin yemiyor diye sende yemeyecek değilsin sen kendine ve çocuğuna göre yap 1 çeşitleri eşine göre yap
(6,043 puan) tarafından
Kız ayrı ayrı yemek bisuru oluyor beni deli etmis
tarafından
1 cesidini yap sadece şart mı 3 5 tanesini yapman zıkkım yesin yada kalksın kendi yemek yapsin oyleleri hata sende alistirmissin hep ama sen hamilesin çocuğunda var siz ne yiyeceksiniz vitaminsiz mi kalacaksınız o tek çeşit yesin gerekirse
+1 oy
(2,277 puan) tarafından
benim eşim patlıcan dan hariç her sebzeyi yer de o yemiyor diye sen niye alıp yapmıyorsun ki ,mesela ben patlıcanı çok severim eşim sevmez ama ara sıra alıp kendime yapıyorum,o yemiyor diye bende mı yemeyim.
(6,043 puan) tarafından
Arada alıyor.yiyene kadar miy.miy yine yaptın falan bna.bska.sey yap.blmem.ne.kac çeşit yemek oluyor ya beni deli etmis
+1 oy
tarafından
Evde bır çocuk ve sen varsın esın almıyorsa sen al çocukta mı senın gıbı tek düze beslensın de öyle saçmalık mı olur tabiki alacak yemezse yemesin kendisi evde başka insan yok mı ona göre mı şekillenıyor herşey müsade etmen hata 
(6,043 puan) tarafından
Evt cnm haftaya artık kendime Alaçam banne ne yiyorsa yesin hamilelyim çocukta var yememiz lazım
+1 oy
(13,373 puan) tarafından
Sen neden yemiyorsun ki? Çocuk da yemez böyle olursa. Bizde bir çeşit sebze bir çeşit karbonhidrat bir çeşit protein olur öğünlerde. O yemesin ben seviyorsam gayet kendim için yapar üstüne kıza da yediririm babasından görüp bunu örneklesin istemem
(6,043 puan) tarafından
Yani haklsiin cnm bnde çok üzülüyorum ama kendim pazara gidecem
(13,373 puan) tarafından
İşte çözüm bu canım sen al eve alınacağı iki kabak iki patlıcan size birer öğün yemek olur
(6,043 puan) tarafından
Annemde öyle dyor valaha bende öyle yapacam
+1 oy
(326 puan) tarafından
Benim eşimde yeşil fasulye pirinç pilavı bir kaç yemek daha yemezdi bende bir kural koydum sofraya ne inerse onu yemek zorundayız hani ben özel yemek yapamam sana dedim yeri gelir makarna yeri gelir kebap yeriz dedim ama ne inerse onu yemek zorundasın falan dedi bekarken yemeyen adam şimdi yiyor öncelerde zorla yerdi şimdi bazen kendisi diyor yapmadın bu yemeği yap özledik diye 
(6,043 puan) tarafından
Cnm lokanta deglki eşime hep dyorim burası ev ben aşçı deglm ne varsa onu ye dye sebse özelikle hiç yemeyor mesela dolma biber yapsa zorla.bi kacakere içini yemiş biberi atmiş byle hep fasulye yemez hftada bikerede ypsam.yetrli dyorim yok yapma dyor
(326 puan) tarafından
Zor ya valla canım Allah yardımcın olsun yemeyen eş ve yemeyen bebek çok zor :)) benimde bebeğim yemez çok zorlanıyorum varya çeşit çeşit yaparım bana mısın demez bir lokma alır tadına bakar sevmezse dünya yıkılsa yemez dur bakalım rabbim yardım etsin bizlere
+1 oy
(4,883 puan) tarafından
Sebze yemeğini de çok sever et türlerini de yemek ayırt etmez 2,5 yaşında oğlum oda hiç yemek ayırt etmez yer illa eşin sevmiyor diye niye yapmıyorsun ki sen seviyorsun kendine taze fasulye yaptiginda ona makarna yap 
(6,043 puan) tarafından
Cnm nereye kadar makarna yapacam aklıma artık bişey gelmiyor yemin ederim ama kendime cocugum için artık ben pazara gidecem yaa
+1 oy
(8,276 puan) tarafından
Sen kendine al pişir ben öyle yapıyorum  . Annesinin hatası alistirmamis zamanında: D
(6,043 puan) tarafından
Kız he.yaa hiç çorba bile yapmaz bunlar da hep öyle keskek dolma kuru patates mesela bulgur pilav
(8,276 puan) tarafından
Bende onları sevmem yeşillikleri daha çok severim .
+1 oy
(2,206 puan) tarafından
Benim eşimde öyle yeşil olan bişey asla yemez yemeklerde soğanları bile istemez küçük küçük doğramak zorunda kalırım ben ve oğlum hiç seçmeyiz o yemiyor diye de bizde yemeyelim yapmıyorum biz sebze yeriz ona da yediği şeylerden yaparım 
(6,043 puan) tarafından
Ayy çok zor yaa soğan buda eskiden yemeği. İçine koyma derdi hep koydum tad olmuyor yemeğe soğan koymasan artık bişey demiyor mecbur yiyor sebze yemekleri yemiyor
+1 oy
(18,361 puan) tarafından
Benim eşimde bir çoğunu sevmez ama ben kendime alıp yapıyorum hatta daha oğlum doğmadan dedim çocuğun yanında kötüleme hatta yetmediğini çaktırma diye çocuk alışsın diye uğraşıyoruz 
(6,043 puan) tarafından
Valaha bende kızım yesin istyorum artık bıktım ya
+1 oy
(13,861 puan) tarafından
Yemek seçmez genellikle meze salata türü sever
(6,043 puan) tarafından
Salata bizde severiz
+1 oy
tarafından
O yemiyor diye sen niye yemiyorsun az da olsa yap kendine 
(6,043 puan) tarafından
Valah kendime Alaçam hep kuru kuru şeyler nereye kadar
+1 oy
(102 puan) tarafından
Valla benimde eşimin sevmedigi şeyler var ilk zamanlar yapmıyordum sonra dedim ki böyle olmaz ben yaparım ister ye ister heme yani sonra mecbur oda yemeye başladı 
(6,043 puan) tarafından
Bu öyle değil ben kaç kere syledim önüne koydum çek onumden ben yemem falan
+1 oy
(2,195 puan) tarafından
Benim eşim ne olsa yer ama ben de hep et ve hamur işi yemek istiyorum dengeliyoruz işte arada.
(2,195 puan) tarafından
Ay hamur işi olmadan olmaz benim için.
(6,043 puan) tarafından
Mesela neler ypyorsun
(2,195 puan) tarafından
Manti, şebit, börek, gözleme, halus daha bir sürü şey. Ben kayseriliyim eşim antalyalı.
(6,043 puan) tarafından
Hee mantı falan geçen gün yaptım yemedi çok nadir öyle yoksa yemiyor börek falan da yemekte yemez atiştirmalik yet
(2,195 puan) tarafından
Taş yesin o zaman. Şımarıklık olmuş onun ki. Uğraşma kız yerse yesin yemezse ac kalsın.
+1 oy
(2,200 puan) tarafından
Benim eşimde taze fasulye börülce kabak yemez ama ben yapıyorum o yemiyorsa ben yiyorum oda onları yemem beyenmem derse yumurta yesin kalkıp yapsin banane sürekli ona göre yemek yapamam sonuçta 
+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Bizde aksine sebze yemeği severiz ama pazar uzak diye gidemiyorum her zaman eşim işten erken gelmiş olurda denk gelirse gider alır hatta pazartesi günü baya alışveriş yapmış bi 10 gün ne pişirecem derdim yok çok şükür pazara gitmeyince ne pişireceğimi şaşırıyorum
+1 oy
(710 puan) tarafından
Bu benim esimin  kopyasi ama benimki daha beter makarna corba tarzi yemez sadece sebze patlican yer:))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
30 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 359 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu

410,775 soru

12,360,604 cevap

41,468 kullanıcı

Kategoriler

...