0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (6,043 puan) tarafından
5 yıldır evliyim hiç sebze yemeği yemez yeşil fasulye dolma biber karnı yarık ıspanak neblm byle.yemekleri severim o yemiyor onun yuzunden almiyorim hiç eve hep kuru yemekler yiyor tavuk et pilav bulgur mercimek çorbası kuru fasulye atyorum erişte kavur makarna yap hep hep hep byle bıktım yemin ederim dün dedim onlarda vitamin var niye yemiyorsun hamileyim onun yzunden ne aliyorim nede bişey kızımda hiç yemiyor gdyor pazara meyve alıyor salata domates bska bişey almıyor sevmiyorim ne gerek var yapma o iyy yemem falan seçenek kalmıyor.kara kara düşünüyorum.bugin ne yemek yapsam 

37 Cevaplar

0 oy
(4,610 puan) tarafından

Yemek diye çöp koysam onu bile yer o kadar yemek seçmiyor yani :D Allah sna kolaylık versin seçen adam zor oluyor birde alışverişi o yapıyorsa

-Reklam-
0 oy
(5,380 puan) tarafından
Eşim sebze olararak sadece salatalık yer kızım 1 yaşında oda babası gibi biber asla yemez ama eşim ne yemek yapsam sesini çıkarmaz der biraz sulu yap ekmeğimi   banıp  yerim bende yemeği o sekil yaparim
0 oy
(1,162 puan) tarafından
Ömür boyu eşinin beslenme.duzenine göre yasayamazsin canım bu döngüyü kirmalisin .O gün sebze yapacaksın mesela yanına makarna pilav her neyse salata yaptın başka yemek yapma .cani istiyorsa yesin .senin sağlıklı beslenme hakkını da gasp etmesine izin verme .

Benim eşimde sevmez sebze. Ama benim yemek düzenim bellidir ve kimse için değiştirmem ömür boyu sağlıklı ve protein karbonhidrat vitamin dengesi üzerine kuruludur.

Haftada bir gün kırmızı et bir gün tavuk bir gün balık bir gün bakliyat 3 gün sebze yaparım .salata her gün mutlaka olur .haftada 3 gün makarna veya pilav olur .çok aksi bir durum olmadıkça duzenimi kimse için değişmem .sende bu şekilde yap en azından 3 gün senin sevdiğin olsun
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Sebze yemeğini sevmez ama yaptığımda da yer bisey demez çok şükür.  Olmadı sen kendine göre yapacan
0 oy
tarafından
Fasülye yer geri kalan yeşil yapraklı hiccbirrr sebze yemez etçi yemek konusunda çok yoruluyorm hergün ne pişirsem diye sınırlı şeyler tüketiyor cnkü
0 oy
(242 puan) tarafından
Her gün yemek beğendiricem diye göbeğim çatlıyor
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Aynı biz ama ben kendime alıyorum sevdiğim sebzeleri azarazar yapıp yiyorum ona da başka bişey yapıyorum sevdiği şeyi anası alistirmamis işte sevmiyo zorla değil ya yemesin 
0 oy
(5,593 puan) tarafından
Benim esimde yemezdi. Surekli kuru seyler ,et ,pilav,mercimek,kurufasulye,kofte,manti falan.

Ama ben surekli surekli boyle yiyemem. O yemese de aldim pisirdim kendim yedim. 

Neyse iste zamanla alisti. Bugun bamya yedik :D gecen gun semizotu yemegi yedik . 

Ben hep bi tadina bak derim bi de benim damak tadim iyidir. Ben istahla yiyince yemeye basladi sanirim. Tabi guzelde yaparim :) kayinvalidemin yaptigi bamyayi bende yiyemiyorum. 
0 oy
(4,318 puan) tarafından

Eşimde arada seçer maalesef ister yesin ister yemesin alır yaparım 

Mercimek asla yemez kokusunu bile sevmez dün mercimek köftesi yaptım bayıla bayıla yedi kabak yemez patatesli kabak mücveri yaparım yer :D hiçte demem içinde ne var diye 

0 oy
(104 puan) tarafından
Yemek secen insan cok zor gercekten benm eşimde cok sükür hiç yemek secmez ne koyarsam koyayım yer ha artık yemek yeme huyu yoktur ama yegenlerim ve abim secer onlar geleceginde yada orda kaldıgımda ne pişirsem diye düşünyorum 
0 oy
tarafından
annesi ona hic sebze yemegi yedirmemis mi orada ne yapiyordu 
(6,043 puan) tarafından
Bende şasryorum valaha zaten nezman gtsem kuru pilav tavuk braz kizartirdi yanına cacik düşün bir gün olsun çorbasını hiç yemedim
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Taştan yumuşak her şeyi yer maşallah :) 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Yer itiraz da etmez ancak.iki saat sonra ben acıktım diye dolanır ortada:()
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Benim esime kalsa sabah ogle aksam et yesin ama oyle ille et olsun diye diretmez. Sebze de yapsam yer.
0 oy
(192 puan) tarafından
Ayy o kadar bensiniz ki benim eşimde hiç yemez sebze sinir oluyorum ya ne güzel yemekler yapcam yese yemiyo 
(6,043 puan) tarafından
Dimi yese bisiru seçenek var yemediği için seçenek kalmıyor yaa
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Esin yemiyor diye sen de yememek zorunda değilsin benim bizim de tam tersi bu durum ama bu demek değil ki eşim yemiyor diye kendime yapmıyorum veya ben yemiyorum diye eşime yapmıyorum. Bi tabaklik yapabilirsin kendine yarım kilo alsan 2 pisirim geliyor 
0 oy
tarafından
Bezelye ve kabak yemez bezelyeli pilav yer ama 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
30 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 359 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,199 cevap

41,430 kullanıcı

Kategoriler

...