0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (798 puan) tarafından
telefonda biriyle kaynanamgilin arkasindan konusunca ya telefonumu kocam dinliyorsa ya evw dinleme cihazi koyduysa ya da bigun telefon konusma kayitlarini cikartirsa falan diye dusunup korkuyorum

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ya konuşmayacaksın yada konuşuyorsan herseyı goze alacaksın, şahsen yüzüne dıyemeyecegım hıcbır seyı kımsenın ardından konuşmam ben o yüzden duvarlara da sıkıntı yok yuzlerıne bırkez daha derim rahatımdır.. 

Ayrıca kımse kımsenın kayıtlarını öyle kafasına göre cıkaramaz
-Reklam-
0 oy
(12,663 puan) tarafından
evet fazla takıntılısın. bu şekilde konuşmanın yanlış olduğunu biliyorsun bu yüzden panik yapıyorsun 
(798 puan) tarafından
konusmasam da olmuyor nerede konusacam baska
(12,663 puan) tarafından
ya yüz yüze konuşacaksın ya da yakalanmak umrunda olmayacak
0 oy
tarafından
Çok fazla takıntılısin hayat takıntı yapılmayacak kadar kısa konuşuyorsan konusuyorsun diyelim kime ne 
0 oy
tarafından
Yüzüne demiyorsunuz arkadan giydiriyorsunuz 
(798 puan) tarafından
yuzune soylediklerim de var ama arkalarindan konusmami istemezler kocam duyarsa kotu oluruz
0 oy
(5,749 puan) tarafından

Korkuyorsan arkasından konuşma kız ozaman:)

(798 puan) tarafından
tamam kiz oyle yapmaya karar verdim
0 oy
tarafından
Neden korkuyorsun ki yaptığının arkasında durman lazım 
(798 puan) tarafından
yine de kocamla kotu olmak istemiyorum
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Paronoya bu 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Takıntılısın Allah muhafaza yarın düşündüklerini gerçek gibi yaşamak istemiyorsan bu düşüncelerden kurtul iyi bir şey değil. Üstelik yüzüne diyemeyeceğin şeyi arkadan konuşma. Eşinle kötü olacaksan madem annesi hakkında da konuşmayıver. Kimse annesi hakkında yorum yapılmasını sevmez kötü de olsa. 
(798 puan) tarafından
haklisin bundan sonra konusmayacam
(2,386 puan) tarafından
Hiçbir şey hiçkimse sizin çekirdek ailenizden değerli değildir. Birbirinizi sayın ve sevin. Kimse için kendinizi üzüp kırmayın inan bana çok boş şeyler. Konuşmak isteyene malzeme çok. Gerçi sen ağzınla kuş da tutsan yaranamazsın memnun edemezsin bunu bile bile yaptığın her yorum sadece sizi yoracak. Ufak bir tavsiye
0 oy
(4,273 puan) tarafından
Uzmandan destek almani oneririm. Bunlar normal dusunceler degil cunku...
0 oy
(677 puan) tarafından
Ay ben de acaba eve kamera yerleştirdiyse diye düşünüyordum Bi ara. Annemlerle kaynanamı konuşunca da aynı sne gibi düşünüyordum. Bu bence vicdanın işi ya. O rahat değil o yüzden böyleyiz 
(798 puan) tarafından
ay yalniz degilmisim kiz
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Bence kimsenin arkasından konuşma zaten büyük günahlardan kocan dinlemiyo ama Allah görüyor  

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 116 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 195 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 355 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.