0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar Sanaphact ten bıtane bir bayan şort takımı paylaşıyordu bende beğendim çocuklar için sort takımı 305tl tutmuş kargoyla dünden evime gelmemiş kargo subesi gidin alın diyor sonra o ödemeyi yaptıktan sonra 305 tl verdikten sonra kadına ayrı 100 tl verecemmisim komusyonmus galiba bişe sipariş oluşurken öyle bişeyden bahsetmedi ya öyle bişey başına gelen oldumu 

5 Cevaplar

0 oy
(6,672 puan) tarafından
Ben bir şey anlamadım da 305 tlye gelen kıyafetlerden pek hayır bekleme bence. Özellikle çocuk kıyafetleri bu kadar ucuza olmaz 
(2,938 puan) tarafından
Kız şort takımı elbise degil
(6,672 puan) tarafından
Bana göre ucuz. Ben ucuz ürüne para verecek kadar zengin değilim :) gayette ürün içeriği temiz ve kaliteli ise pahalı olur.
tarafından
Çok saçma
(2,938 puan) tarafından
Zaten ürünler yazlık ürün indirime girmiş gayet normal
(6,672 puan) tarafından
Bak vücut hücreleri zararlı kimyasallara karşı savunma mekanizması geliştirdiği için alerji gelişir. Her alerji çocuk için tehlikelidir ve imümin sistemini zayıflatır.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu elbise parasıyla magzandan al yada Trendyol daha güvenli 
(2,938 puan) tarafından
Aynen elbise dediğim şort takımı canim
0 oy
tarafından
Nasıl güvenip alışveriş yapıyorsun kız mağazadan pazardan yada bilindik yerlerden alın dahs iyi 
(2,938 puan) tarafından
Aynen fotolarda güzel görünüyordu
0 oy
(12,841 puan) tarafından
Aman Allahm bi snapchattan alışveriş yapılmadığı kalmıştıı :D
(2,938 puan) tarafından
Hiç deme ya
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Instagram'da çok takibi olan sitelerden bile alışveriş yapmayan ben Snapchat hiç yapmam  en güvendiğim site Trendyol Hepsiburada n11 onun haricinde hiç bir site alışveriş yapmam yada marka ürünlerin kendi sitesinden o yüzden senin dediğin gibi bir olay başıma gelmedi bana da çok saçma geldi ekstra para istemesi falan
(2,938 puan) tarafından
Değilmi ama ya ürün kargodaymis

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 571 göst.
26 Ekim 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Seymaak1 (803 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 186 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde papatya._09 (176 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 250 göst.
0 oy
0 cevap 152 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutluyum (576 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,512 soru

24,532,949 cevap

360,053 kullanıcı