0 oy
46 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba hanımlar

Yaz tatili için Türkiye’ye geldik ve şuan tekrar Almanya’ya geldik 2 yaşında bir kızım var kolay kolay hasta olmaz çok şükür ama 10 gündür almanyadayız ve döndüğümüzden beri hastalığı bir türlü geçmedi ateş öksürük bogaz ağrısı gece ağlayarak uyanıyor öksürüyor ilk önce hava değişimi oldu geçer dedik ama geçmiyor dün doktora götürdük antibiyotik verdi okadar evde yapmadığım tedavi doğal yöntem kalmadı ama bu öksürük ve boğaz ağrısı geçmiyor ki dediğim gibi kızım güçlüdür hastalıklara karşı hemen atlatır ama geçmiyor

Korkmaya başladım ve yoruldum da sizden tavsiye istiyorum başka ne yapmam lazım

Hakiki zeytinyağı baş ucuna soğan sirkeli su papatya çayı pekmez karışımı herşeyi yaptım iyileşmiyor 

9 aylım kızım daha var oda aynı durumda ve o mama da yemeyi bıraktı boğaz ağrısı yüzünden ne mama ne yemek reddediyor zayıfladı ikiside 

Bana varsa tavsiyeniz çok sevinirim

1 cevap

0 oy
(84 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun şu an Türkiye'de salgın var keşke siz gelmeden önce size haber verselerdi belki gitmezdiniz geçmiş olsun bizde aynı hastalığı kızım atlattı ishal kusma halsizlik iştahsızlık vardı probiyotik verdi doktor ilac yazdi ishal için kefir falan içir eğer içerse kızın 
(9 puan) tarafından
Aa öylemi salgın bilmiyordum
1 ay kaldık Türkiye’de çocuklar 1 ay boyunca hergün pişikti artık popolarından kan akıyordu yaradan
Şimdi 10gündür almanyadayız bu seferde bu hastalıkla uğraşıyoruz
Sizin kızın geçti mi hastalığı kaç gün sürdü bide ne yaptınız probiyotik haricinde
(84 puan) tarafından
2 hafta sürdü ve allah kimsenin başına vermesin çok zordu kızım iğne iplik olmuştu zinco ishal için şurup içirdim mide bulantısı icin dil altı hapı verdim birde probiyotik entenogermina ama kefirde olur meyveli öyle zamanla düzeldi geçti hamdolsun
(9 puan) tarafından
Ah canım
Çok geçmiş olsun
Bizde şuan sizin gibiyiz kızıma zorla yemek yediriyorum asla yemek istemiyor iştahı gitti küçük kızım daha fena hatta mama bile içmiyor bogazı balgam dolu yapmadığım şey kalmadı sabırla geçmesini bekliyorum başka yapacak birşeyim kalmadı çünkü
(84 puan) tarafından
Zorlama canım yemiyorlarsa zamanla yiycek inşallah şöyle yap zeytinyağı içine sarımsak rendele veya doğra bir gün beklet kavanozda gece uyurken ayak diplerine sür çorap giydir öyle uyusun birde öyle dene benim kızım da tam olarak geçti diyemem çok uyuyor demekki bünyesi çok zayıflamış çok geçmiş olsun cocuklar hasta olmasın yavru onlar daha üzülüyorum onlar hasta olunca
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
27 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbbir garip yolcuu (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 288 göst.
20 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,938 soru

12,167,680 cevap

36,631 kullanıcı

...