0 oy
415 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (595 puan) tarafından
Kızlar pazar günü direksiyon sinavim var. Bu dideral sakinleştirici ilacı çok öneriyorlar kullanan var mı şimdi yarim yarim baslasammi diye düşünüyorum? 

7 Cevaplar

+4 oy
(5,451 puan) tarafından
Her koltuğa oturduğunda haplanıp mı araba kullanacaksın? Saçma saçma işler yapmayın kuzum. Kendine güven rahat ol. Hakkınsa geçersin zaten

Ha hakkın değilse kalman belki daha hayırlı. Trafiğe çıkıyorsun Allâh korusun
(5,451 puan) tarafından
Emin ol bir sonrakine geçersin balım. Neden biliyor musun çünkü hakkındı iyiydin bunu biliyorsun. Trafiğe çıktığında da bu özgüven olacak. Ama ilaç alan arkadaş acemilik süresince o ehliyeti ilaçla aldığı için özgüvensizlik haliyle tedirginlik yaşayacak
(595 puan) tarafından
Kuzu ben trafik cikiyorum. Sorun yok o anlarda heyecan yok ama sınav duygusu var ya ondan heyecan yaparım diye korkuyorum
(5,451 puan) tarafından
Ehliyetsiz trafiğe mi çıkıyorsun? :///
(13,957 puan) tarafından
Doğa bence dersler trafikte ya onu diyor canım. İnşallah dediğin gibi olur balım ya. Dün diyorum eşime acaba unuttum mu bir aydır hiç dokunmadım direksiyona. Sonra boş bir alanda sürdüm yine baktım her şey yerinde sıkıntı yok :) çok geç kaldım ehliyet için ben ya çok kızıyorum kendime
(595 puan) tarafından
Trafik dediğime bakmayın bizim ev ile annemlerin evi yakın 3 4 ışık var sadece oralara gidiyorum oda eşimle tek başıma değil tek çıkacak kadarda değilim bende diğer sürücüleri düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(4,614 puan) tarafından
Bu da yeni mi moda oldu? 3 oldu sınav öncesi sakinleştirici hap fikri ile ilgili post görüyorum son zamanlarda. Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz ki? Trafikte ilk zamanlar öğrenmeniz gereken en önemli şey stres veya paniğinizi kontrol altına alabilmeniz zaten, hapla vs olacak iş değil bu. Çok karşıyım ben bu duruma. 
(595 puan) tarafından
Tarfige cikiyorum sorun yok arada eşim arabayı verir kısa yerlerin trafiğine çıkarım. Ama gecemezsen diye korkup heyecan yaparım diye düşündüm onu
(4,614 puan) tarafından
Pardon da ehliyetsiz neden kısa mesafe bile olsa çıkıyorsun tek başına? Neresinden tutsak elimizde kalıyorsun bence.
(595 puan) tarafından
Tek çıkmıyorum eşimle birlikte cikarin
(5,451 puan) tarafından
Valla iyi cesaret. Elin olsun olmasın birine ya da birşeye çarptın mı kan alırlar bacım
(595 puan) tarafından
Allah korusun inşallah ehliyet alırım da az kaldı zaten
0 oy
(13,957 puan) tarafından
Bizim bir hoca böyle aldı ehliyeti:)
(595 puan) tarafından
Çok kişi öyle yapıyor bende kararsız kaldım suan
(13,957 puan) tarafından
Ama doğanın dediği daha haklı bu noktada. Hem de o ilaçların şakası yok
0 oy
(1,619 puan) tarafından
13 senedir ehlıyetım var ılk defa duydum sakınşestırıcı hap almayı 
(595 puan) tarafından
Şimdi moda :)))
0 oy
tarafından
Simdi baslamana hic gerek yok ayrica aşırı derecede panik olup bildigin seyleri heyecandan unutuyorsan sınavdan 30 35 dk once yarim olarak iç ben ehliyet alacagim zaman hoca onermisti gruptakiler ama cok heyecanli olanlara önerdi onun disinda gerek yok yani bence kendine guven sakince basla gerisi gelir 
(595 puan) tarafından
İnsAlalh canım sagol
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Bir bardak papatya çayı yeterli gelir. Bana iyi geldi. Sınav derdi başka bisey sınavı atlatınca daha rahat araç kullandım onu atlatmak en zoru 
(595 puan) tarafından
Aynen zaten çok iyi surebilsen dahi o stres çok kötü
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım böyle ilaçları kullanma kendine güven yaparsın herşey kafanda bitiyor stres yaparsan panik yaparsan hata yaparsın başaramam diye düşünme kendi kendine ben bu işi başarabilirim diye motive edici sözler söyle ömür boyu hap kullanamazsin bide sakinleştiriciler hepsi aynı mı bilmiyorum ama hem bağımlılık yapıyor hemde seni bir tuaf yapıyor kullandığım için biliyorum 
(595 puan) tarafından
Bende yapamiyordum ama düz yolda iyidim. Ama hocalar ip uçları ile gösteriyorlar diye aklına yerleşiyor kolayca yapıyorsun. Benimxe korkum oydu
(119 puan) tarafından
Ya öyle mi bende en çok geriden korkuyorum
(595 puan) tarafından
Bir gün köyde araba uzaktaydı dedim ben getiririm aldım anahtarı gittim çok biliyormuş gibi geri geri gelecem kız benim bacağımı gormen lazım bildiğin dikiş makinesi gibi titredi :))) ama pist alaninda hocayla yaptık hiç yanlış yapmadım insAllah sinavdada yapmam
(119 puan) tarafından
Eşim rahatsızdı köye ben sürmüştüm benim evden köy yarım saat sürüyor eşime dedim çekil sen ben sürerim sürdüm de tam köye girdim taş varmış taşın üzerine çıktı araba :) yaparsın kendine güven canım
(595 puan) tarafından
İnsAllqh canım sağol :)

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 93 göst.
17 saat önce Diğer kategorisinde Canlarimmm (484 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
6 cevap 211 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy