0 oy
116 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (492 puan) tarafından

Dr verdiği bu henüz almadım içeriği bilmiyorum ama araştıracam içeriği temiz probiyotik damla bildiğiniz var mı

ENTEROGİS adı Dr verdi 

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım onu kullana bilirsin
(492 puan) tarafından
Kullandınız mı önce içeriği temiz yani.
tarafından
Yani bizede doktor önermişti kullandım canım ama içergi ne kadar temiz desek de hiç biri  bana göre temiz değil sonuçta ilaç
(492 puan) tarafından
Evet rezene kafamı karıştırdı içinde rezene yağı varmış.
-Reklam-
0 oy
(377 puan) tarafından
Enterogermina önermişlerdi içeriği anlamam ama kullandım 2 yaşta sıkıntı yaşamadık
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Enterogarmina kullanıyoruz. 2 yaşında gayet memnunuz.
0 oy
(251 puan) tarafından
Kaleidon damla içerik temiz diye bunu yazdı doktor. Başka doktor da enterogermina yazmıştı ikisini de kullandım 
(492 puan) tarafından
Baktımda kaleidonda emüglatörler var diğeri iyi yine de araştıracam sağol canım
(251 puan) tarafından
Emüglatör ne demek bilemiyorum sanırım kimyasal bişeyden bahsediyorsunuz.  ilaçların vitaminlerin hepsinde mutlaka bir şey vardır yoksa nasıl dayanacak o kadar zaman. En temizi en az maddeli olanı tercih edilebilir. Ya da hiçbirini kullanmayıp kendi yapımınız yoğurt, kefir,sirke,turşu vs. kullanacaksınız. Satın alınan sirkede bile koruyucu ürünler olur kendiniz yapabilirsiniz belki. Turşu desen limon tuzu ya da başka şeyler oluyor. Doğal bişey pek kalmadı gibi
(492 puan) tarafından
Kalmadı canım keşke turşu yoğurtla olsa bi tek içtiğimiz su yediğimiz salatalık domates pirinç makarna bulgur mercimek ne desen genetiğiyle oynanmış Sünni gübre mi desen yok yok. Ondan sonra doğmamış çocuk bile hasta. Allah korusun bizleri ne diyeyim
(251 puan) tarafından
Öyle maalesef eski mısırlardan arıyorum haşlayıp yemek için yok. Alıyorum sanki içine seker koymuşlar gibi garip bir tat taneleri boş boş saman gibi
(492 puan) tarafından
Mısır dışarda kolay kolay almam kışın mısır var ne komik. Genetiyle oynandı özellikle mısırın. Fareye mısır veriyorlar deneyde dare kanser oluyor. Bi yerde okumuştum. Bi programda youtube da şef Mısır nişastasını da pek tercih etmiyorum genetiğiyle çok oynandığı için demişti.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 357 göst.
0 oy
0 cevap 29 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
17 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,591 puan) tarafından soruldu

405,794 soru

12,160,812 cevap

36,606 kullanıcı

...