0 oy
873 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından
Kızlar 1 yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var Bir nevi ilk günden hamile kaldım kayınvalideme akşam iyi davrandı sabah kalktığım gibi koltukları yıkattı sonra tüm evin işlerini üstüme yıktı gezmeye gidiyordu hiç eve gelmiyordu aradım 2 ay geçti 1 aylık hamile olduğumu öğrendim Kayınvalidem Ne gerek vardı niye bebek doğuruyorsun diye üstüme yüklendirip Sürekli iş yaptırdım masaları kaldırtıyordun Ben doğuma gidene kadar da Evin temizliğini yaptırdı yanımdan geçip sürekli laf atıyordu sürekli yanımda millete şikayet ediyordu beni benden en sonunda dayanamayıp eşime anlatmıştım ayrı eve çıktı Kayınvalidem de yaşıyordum Kayınvalidem küstü benimle konuşmuyor şu an neden ayrı eve çıktın diye iki Eylül'de de kaynımın düğünü var siz çek gitmeli miyim ve kaynanamla konuşmalı mıyım

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kayninin dugunune gitmelisin bence sonucta sana kaynin yapmamis o seytanlikları kayinvalidenle de samimi olma sen onun kölesi olarak evlenmedin esinle elde edemeyince oyle oluyorlar 
-Reklam-
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Senin yerinde olsaydım hiç biryere gitmezdim oğullarına eş değil sanki hizmetçi köle alıyorlar. Çok sinir oluyorum böyle şeylere. Sen oğluyla hayatını birleştirip mutlu bir şekilde yuvanı sürdürmek için evlenmişsin. Onlara hizmet etmek senin görevin değil iyi olsaydı koskoca kadın der yardım ederdin zaten ama kayınvaliden tam bi şirret bir kadın mış. Kendi kızlarını ezdirmezler ama elalemin kızını yerlerde süründürürler. Kimse kimseye istemediğini birşeyi yapmasın. 
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Yüzüne bile bakma !!

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 474 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 446 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zehraaltun (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 331 göst.