0 oy
1,101 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,916 puan) tarafından

Dün gece karın ağrısı ile acile gittim bta hcgm 22 bin çıktı 6 haftalık gebeymişim doktor kese vae ama bebek yok içi boş dedi Altan muayene etti bebek yoktu boş gebelik geçiriyirsun dedi haftaya çarşamba gene gel bakayım dedi. 

Şimdi hafta küçük diyeceksiniz ama değerlerim aşırı yüksek mümkün değil 22 bin değerde bebeğin gözükmemesi 3 binde bile gözüküyor.. 

Kese etrafında kanama başlamış birkaç güne kanamanda başlayabilir dedi kistin olmuş vs 

Neyse boş gebelik geçiren var mı 

image

24 Cevaplar

0 oy
(9,916 puan) tarafından

En İyi Cevap

Burda kese daha net 

imagebu

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebek daha oluşmamış olabilir bekle başka doktora da git benim anneme de aynısını demişler hatta yarın gel kürtaj ol dediler annem başka doktora gitti 1 saat sonra hemde kalp atışını bile duymuştu annem
(3,183 puan) tarafından
Evet benim anneminde öyle bebeğini aldı bir doktor. Sırf başörtü düşmanlığı, birkaç olayı daha var aynı doktorun sonradan öğrendik. Gelişmemiş hemen kürtaj seni zehirlicek diyip almış. Tabi eskiden bişeyde bilinmiyodu korkutmuş . Hesabı ağır olur..
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Ben de 6 haftalık gittiğimde kese var bebek yoktu 2 hafta sonra gittim oluşmuştu, kese etrafında kanama vardı ama bunun için progestan verdi sana da verdi mi? İnşallah en hayırlısı olur hakkınızda 
(9,916 puan) tarafından
Hayır bana sadece folik asit verdi başka bir şey vermedi
0 oy
(29,049 puan) tarafından

Aynısı oldu tanıdığımda 6 haftada boş kese ve kese arkasında kanama bekledi 8 haftada sağlıklı gebelik olduğu çıktı ama senin değerin çok yüksek başka dra git yine

(9,916 puan) tarafından
İşte ztn degerlerimin bu kdr yüksek olması ve bebeğin gözükmemesi boş gebeligin en açık nedeni
(14,166 puan) tarafından
Değer yüksek çoğul gebelik olabilir yengemin öyle olmuştu
(9,916 puan) tarafından
Canım ortada bebek yok ki ikiz olsun
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Ayy sakın aldırma alttanda baktırma banada boş gebelik dediler 6.haftada alıcaz keseyi dediler benimde beta değerlerim aşırı yüksekti özele gittim boş kese dediler ama daha net baktırmak istiyorum dedim baktılar ve o kadar ki kızım göründü aşırı küçüktü o haftada görünmüyor bile kalp atışını bile duyamamıştım net baktır canım
(1,429 puan) tarafından
8. Ya da 9.haftada net belli oluyor bekle sana zararı yok içinde yoksa aldırırsın
(9,916 puan) tarafından
Canım Altan muayene etti yoktu 22 bin değerde görünmesi lazımdı ztn bir hafta daha bekleyecem başka doktora da görünecem
(1,429 puan) tarafından
Yani bencede görünürdü ama daha çok küçükse görünmez sen görün canım ihmal etme
(9,916 puan) tarafından
Kusma bulantı tansiyon düşüklüğü beni mahfetti eğer gerçekten Bossa hemen kürtaj olmak isterim bu halimden kurtulmak için inşaAllah haftaya belli olur
0 oy
(528 puan) tarafından
Başka bı doktora daha git canım 
(9,916 puan) tarafından
Gidecem cnm
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Bekle bence, burda sevginin bebeğini drlar  göremedi en son bir Dr gördü. Yoksa kürtaj olacaktı 
(9,916 puan) tarafından
Bekleyecem cnm bir hafta daha beklerim kürtaj derse baskq doktora gidecem oda kürtaj derse mecbur olurum
(2,067 puan) tarafından
Yok bu yanlış bilgi erkek çocukları geriden gelir..kız net belli eder kendinj
(9,916 puan) tarafından
Ne bileyim:) bir umut işte dedim belki doğrudur kızlar geç gelişiyor dedi dedim belki ondandie
(2,067 puan) tarafından
Aslında Rabbim belkide bildiği var sağlıksız gebelik diye düşünün olmazsa benim doktorum öyle demişti olaki bebek düşerse diye.. nasipse olur yapcak birşey yok
(9,916 puan) tarafından
Aynen cnm haklısın
0 oy
(4,495 puan) tarafından
5.5 haftalıktım kese var ama bebek yoktu. Kanama vs. yoktu. Doktorum 2 hafta sonra çağırdığında bebeği de gördük, sonraki hafta da kalp atışını dinledik. Tek doktorla kalma kanaman olmazsa ve eğer bu doktor göremezse bebeği, emin olmak için bir doktora daha görün vakit geçince. Sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Ama olmazsa da üzülme. 
(9,916 puan) tarafından
Haftaya başka doktora görünecem
(4,495 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkında.
(9,916 puan) tarafından
Amin canım Allah razi olsun
0 oy
(342 puan) tarafından
Benim 6500 lerde falan kese gözüktü sadece bence başka doktora gitr dinlen bol bol
(9,916 puan) tarafından
Cnm 6500 de bebeğin gözükmemesi çok normal benim değerlerim 22 bin
(342 puan) tarafından
Bence bekle yani
(9,916 puan) tarafından
Bir hafta daha bekleyecem cnm
(342 puan) tarafından
İnşallah güzel haberler alırsınız canım
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Bilgim yok ama bekle bir hafta başka doktora git özele olmadı git 

İnşallah vardır 
(9,916 puan) tarafından
Ztn onları yapacam bir hafta bekleyecem devlet hastanesine gidecem kürtaj derse özele gidecem oda doğrudur derse başka bir il'e giderim doktora orda kürtaj olurum
(1,970 puan) tarafından
İnşallah kürtaja gerek kalmaz bebek görünür kesede
(9,916 puan) tarafından
Hayırlısı neyse o olsun İnsaAllah
0 oy
(202 puan) tarafından
Cnm hakkında hayırlısı ama bekle biraz banada 6 haftalık boş kese dediler 8 haftalık da kalp atışlarıni dinledim 
(9,916 puan) tarafından
Sizin kiz mi erkek mi komşum kız bebekte geç oluşuyor normal dedi
(202 puan) tarafından
Erkek
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Canım benim Allah büyüktür bekle bakalım 6 haftalikken görülmeyen sonraki günlerde görülen çok bebek var hemen ümitsiz olma
(9,916 puan) tarafından
inşaAllah hayırlısı ile nasip olur
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Evet ben geçirdim ogrenfidigim aynı gün kürtaj oldum  .
(9,916 puan) tarafından
Neden aynı gün hiç beklemedin ben bir hafta bekleyecem dedim
(7,435 puan) tarafından
Ben ilk 7 8 haftakikken gitmiştim kalp atışı yok haftaya gel dedi . Bende biraz bekledim garanti olsun diye . Yaklaşık 2 aylik hamileyken gittim kadın doğuma boş gebelik kürtaj olman lazım dedi  başka hastaneye yonlendirdi
(9,916 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bende bir hafta bekleyecem bakalım nasibimizfr ne var
(7,435 puan) tarafından
Aynen . Allah yardımcın olsun
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Benim 20.500 olduğunda ben de 6 haftalıktım 10.500 ile öğrendim hamile olduğumu üstelik 7 haftadan sonra duydum kalp atışını beklemeni tavsiye ederim
(9,916 puan) tarafından
Bebeğiniz erkek mi dimi komşum kız bebekler geç oluşur normal dedi merak ettim alakası var mı.
(2,386 puan) tarafından
Evet erkekti
0 oy
(9,916 puan) tarafından
..............
0 oy
tarafından
Bebek henüz gelismemis bana da aynısı dendi iki kesemin ikiside bostu 7. Haftada 9. Haftada hem bebekleri gordum ben hemde kalp atisları duyuldu rabbim gönlunüze gore versin oncelikle ama hemen bir doktorun dedigiyle hareket etmeyin ya biraz daha bekleyin yada farkli bir doktora daha gorunun 
(9,916 puan) tarafından
Farklı bir doktora görünecem bir hafta bekleyip
tarafından
Insallah bir sıkıntı olmaz saglikla dunyaya gelir
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Ben cnm kürtaj oldum 
(9,916 puan) tarafından
Kaç haftalıkti kürtaj olduğunuzda arkadaşlae bekle diyo beklerimde ama hisslerime göre boşuna beklerim
(2,353 puan) tarafından
7 haftalikdi cnm beklemenin bir anlamı yoktu çünkü Dr hem alttan hemde ultrason dan baktı yok artık kese parçalanmaya başlamıştı
(9,916 puan) tarafından
İşte bendede iki türlü baktı yoktu
(2,353 puan) tarafından
O zaman üzülecek bir durum yok sağlık olsun en azından bebiş yokmuş demekki zamanı var ki gelmek istememiş vardır Allahın bir bildiği cnm üzülme genelde Dr bana bu tarz durumlarda üzülmemem gerektiğini söylemişti çünkü eğer oluşsa bile ya hasta doğar yada sakat demişti sağlık olsun yine olur inşallah geçmiş olsun
(9,916 puan) tarafından
Teşekkürler cnm ♥️
0 oy
(7,951 puan) tarafından
Bence tek doktorla kalma canım hakkında hayırlısı olsun inşallah 
(9,916 puan) tarafından
Amin canım teşekkürler
0 oy
(14,614 puan) tarafından
3200 lü bir şeydi değerim 3.5 haftalık hamileydim 

22 bin de hayli hayli görünür Başka dr d git bence 
(9,916 puan) tarafından
İşte bende diyorum ya 22 binle mümkün değil görünmemesi gerçekten boş gebelik bebek yok olsa neden gozukmesin
0 oy
(536 puan) tarafından
Benim 6 hafta 5 gunluktu kalp atışını aldık bide kız olabilir varsa bekleyin kızın geç oluşuyor diye hiliyorum
(9,916 puan) tarafından
Bende öyle ihtimal verdim ama hisslerim boş diyo bakalım nasip
(536 puan) tarafından
Hayırlısı canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 370 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy