0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (617 puan) tarafından
Kizlar 11 yildir ehliyetim var ama bekarken aracimiz yoktu evlendim kocam araba aldi ama direksiyona gectigimde o kadar bagiriyor ki mahsus ogrenmeyim diye yaptiginin farkindayim yani neyse artik otobusle gitmek istemiyorum yada esimi beklemek bende motosiklet almak istiyorum aslinda cesaretliyimdir ama git gide kiriliyor hevesim diyorum kask vs hem buyuk ogluma hrm kendime alsam zaten hastane carsi pazarda kullanirim nerde kullanicam vrya canim sikildiginda cocuklari anneme birakip soylr bi yola atarim kendimi diyorum ama pisman olur muyum aldığıma acaba ?

4 Cevaplar

0 oy
(617 puan) tarafından
Motosikleti aktif kullananlar bana yardimci olursa cok sevinirim
-Reklam-
0 oy
(7,766 puan) tarafından
Kaç cc lik düşünüyorsun cnm 
(7,766 puan) tarafından
Ee kuzum nolcak ondan allah korusun düşsen bile yara almassın doğru düzgün fazla hız yapmıyor çünkü bizim vardı 50 lik daha sonra 100 lik aldık ellilik gitmiyor diye:D
(617 puan) tarafından
Agshdhdhdh kiz bana yeter ya dussen bile yara almazsin demen :)))))) yani şöyle simdi brn alirsam altin birikimimle alicam pisman olur muyum acaba yazik edermiyim birikimime yoksa isimi gorurmu ileride satmak istesem altinimin hepsi degil belki ama yari parasini tekrar kurtarır miyim acaba
(7,766 puan) tarafından
Şuan motor piyasası düştü alacaksan vakit kaybetme canım
Zarar etmesin şöyle düşün 30,35 e alsan bi motor seneye vs 40 belki daha fazla eder
(617 puan) tarafından
O zaman hemen bakayim ben cok teşekkür ederim
(7,766 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(3,256 puan) tarafından
Bilmiyorum ama motorsiklet her zaman bana tehlikeli gelmiştir. Hiç gözükmüyor tehlikeli bence. Burada kadınlar genelde ya küçük arabalardan kullanıyor yada elektrikli 3 tekerlekli mobilet var ya ondan daha iyi gibi
(617 puan) tarafından
Kucuk araba ? Ben altinlarjmla alicam oda toplas 40/45 bin eder  3 tekerlekli mobilet ler bana cazip gelmiyor burda pek kullanan yok o yuzden öküzün trene baktigi gibi bakiyorlar ama kadinlar burda aksine full motosiklet kullaniyor scooter tarzi olandan o yuzden goze gelmiyor biraz da olsa trafikte saygi duyuyorlar
(3,256 puan) tarafından
Neresi orası merak ettim :) evet her yerde farklı demekki burada acayip çok 3 tekerlekliler bence çok tatlılar :)) küçük 2 kişilik arabalar. Eymi var ya ondan da küçük. resim bulursam atayım
(3,256 puan) tarafından
Motor araba gibi yani. Ama onlarda fiyatlıdır tabi. Güvenli gittikten sonra motorsiklette olur canım
(617 puan) tarafından
Ankara nin küçük bir ilcesi diyim :)
(3,256 puan) tarafından
Tamam :)
0 oy
(3,256 puan) tarafından

Bunun gibi dediğim 

image

(617 puan) tarafından
Ayyy bu neeeee çok şeker kiz bunu alsam çalarlar burda sabaha
(3,256 puan) tarafından
Hehe doğru dedin al cebine git. Kirpik falanda takıyorlar buna
(2,528 puan) tarafından
Eşimin kuzeni kullanılıyor kırmızı olandan:))) mecburen almıştı iki çocukla kendisine yetiyor valla , ama her yere gidemiyorum diyor çalınır korkusuyla
(617 puan) tarafından
:))))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,307 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,660 cevap

38,638 kullanıcı

Kategoriler

...