0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından
Kızlar safari konsepti düşünüyorum kendim hazırlayacağım her türlü fikre açığım. Ürünleri nereden temin edebilirim ne tarz bir şeyler yapabilirim ne kullanabilirim ikramlık ne olmalı falan her türlü bilgi istiyoruumm

4 Cevaplar

0 oy
(10,363 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

B

image

ende safari konsepti yapmıştım dur resim bulursam atayim pastayı bile kendim yapmıştım 
(103 puan) tarafından
Elinize sağlık güzel olmuş isterseniz tekrar değiştirin ben nasılsa gördüm
(142 puan) tarafından
Göremedim son fotoğrafı gördüm. Pastayı nasıl yapmistiniz
(10,363 puan) tarafından
Ben herşeyini kendim yaptım iki ayrı boy yuvarlak kek yaptım üstünü şeker hamuru ile kapladım üstüne de hay Van figürleri koydum
(142 puan) tarafından
Ay gerçekten tarif istiyorum maket pasta bile 500 lira olmuş o paraya yenecek pasta yaparım hiç değilse
(10,363 puan) tarafından
Canım bende internetten bakarak yaptım. Kolay aslında evde yapıldığı için de hem daha hafif hem. Daha lezzetli
-Reklam-
0 oy
(103 puan) tarafından
Evde ****** minik oyuncaklar varsa aslan kaplan fil vs bunlari pastanın önünde veya üstünde dekor gibi kullanabilirsiniz yapraklı LED ışık masada kullanabilirsiniz 
(142 puan) tarafından
Çok güzel fikir teşekkür ediyorum
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Trendyolda bütün konseptler var bende oradan aldım bir yaş için .parti dükkanı gibi birçok satıcı var
(142 puan) tarafından
Instagram satıcıları daha uygun fiyatlı geldi bana o yüzden tereddüt ettim
0 oy
tarafından

Benim aklımda çok güzel bir fikir var 4 ünde bunu yapacağım fikir olabilir ben çok kalabalık eskimiş modelleri sevmiyorum sade ve zarif konseptler daha güzel oluyor 

image

(142 puan) tarafından
Bu renkleri bir yaş çekiminde kullanmak istiyoruz. Kendi de eğlensin diye safari konsept düşünüyoruz doğum günü için
tarafından
Bu renkler sizce nasıl konsepti beğendiniz mi ben kendim kombin yaptım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
24 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 282 göst.
29 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,080 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,747 cevap

38,639 kullanıcı

Kategoriler

...