0 oy
621 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar geçen bayram hamile.oldugum ve yakın olduğu için ben anneme gittim esin de memlekete bileziklerimi filan taktım evde kalmasın diye bana çıkarttırdi evde kalsın götürme Trakya bişey olur filan bende tamam dedim ama bak sakın köye götürme uyardım çünkü zamanında annesi bileziklerimi aldı istanbulda durmasın saklayım diye eşimle aramız kotiydu 2 senede zor aldım şu an öyle bı durum yok kaynanamın haberi bile yok ama geçen taicam bilzeikler nerde dedim bı kaç kere evde dedi geçiştirdi en sonda köyde giderken götürdüm unuttum getirmeyi dedi geldiler bana tabi ağzıma geleni saydım ama eşim biraz yalancıdır evdedir diye de çok tepki vermedim bı evde diyo bı köyde diyo nasil davranicam bilmiyorum bana bı akıl verin

14 Cevaplar

0 oy
(4,549 puan) tarafından
Evdeyse çıkartsın versin, kimin malını kimden saklıyor ki? Ortak onlar sonuçta, senden neden saklasın? Götürmüştür muhtemelen. 
(75 puan) tarafından
Bence de götürmüş nerde dedikçe beraber sakladık sen biliyon yerini diyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle yalancı bir kocaya da nasıl güvenilir bilemedim en iyisi kendi gözlerinle var olduğunu görmek herhalde canım 
(75 puan) tarafından
15 gün bekliycem onun icinde
0 oy
(2,674 puan) tarafından
Canm bence esinin aklinda bi sorunu var neden senin altinlarini anasina veriyorki onu gectim amdem zamannda boyle bisi yapmis sen neden 2.ye guveniyorsnki nereye gidersen tak gotur.kolundanda zorla alacak degil ya sonucta.soyle annesine gercekten verdiyse geri getir de benm onlar gerekirse calinti ihbari verirm de.sana sormadan boyle bisi yapmasj cok garip
(75 puan) tarafından
Annesine soruyorum evdedir yalan söyler burda yok diyo
(2,674 puan) tarafından
Bozdurmasin canm senden habersiz
(75 puan) tarafından
Yok ben kendim veririm almaz asla
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Evdeyse evden, kõydeyse köyden alıp taksın koluna , istiyorum diyeceksin
(75 puan) tarafından
15 gün sonra gidicez zaten gidince alırız diyk
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Neden yalan soyluyo ki evde olsa cikarir verir bi haltlar karistiriyor gibi geldi hem senin bileziklerin o esin ne karisiyor
(75 puan) tarafından
Benimki kaynana gibidir her şeye karışır
0 oy
(142 puan) tarafından
Evde olsa verir takarsın, köye götürmüş sanırım. Konuş düzgünce sakince işte bilezikler senin, bu dinen de böyle 
(75 puan) tarafından
Gülüyor dalga geciyo istedikçe
0 oy
(18,516 puan) tarafından
İnşallah başına bir taş salmış olmasın bileziklerin ( erkek milleti güvenmem ben bozdurur birine borç verir vs vs )
(75 puan) tarafından
O dediklerini asla yapmaz işte yalvarsinlar babasına bile vermez tek esekligi ben götürme dedim götürmüş orda da unutmuş
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Kocan yalan soyleyen birisi daha önce kayınvalidene verip iki senede alamadiysan ne diye evde tutarsın ki götür bankada kasa açtır koy yada hesabına yatır altın hesabı olarak neyine güvendin ki ben kesinlikle bırakmazdim daha sonucta senin onlar takılan kadınındır herzaman bir geçmiş olsun diyesim geldi sana eşin halletmiş onları sanki 
(75 puan) tarafından
Yok araba alır ev alır al derim asla almaz bozmaz onlar senin der ama fırıldaklik var işte giturme dedim diye aklına sokmusum götürmüş unutmuş
(2,199 puan) tarafından
Saçma geldi yaptığı sen onları bankaya kasaya koy eni sonu arada gider böyle
(75 puan) tarafından
Aynen öyle yapicam olmadi
0 oy
(709 puan) tarafından
Sende esini gotur annesigile birak gel canim senin malin o ya annesinde ne isi var el karim taksin takistir elaleme karsi der buda goturmus hangi akla hizmetse
(75 puan) tarafından
Komik yanı annesininde haberi yok
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Böyle kaynanaya vereceğime kolumda nende Dursun ne olacak kimse gormedikten sonra 
(75 puan) tarafından
İşte görürler diye aldı evde dursun dedi anasına götürmüş
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Evde olsa niye yalan söylesin ki köye götürmüştür kızma diye kıvırıyodur
(75 puan) tarafından
İşte ben büyük tepki vericem oda cikaricak firlatiacak al bumuydu bagiril cagirdigin diye benimki biraz yalancidir
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Benim bileziklerim ne münasebet başkasında duracak ve kocam karar verecek akıbetine? 
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Ben yerinde olsam kayanayi arar laf arasında da sorarım, kendinde olmadığı halde bende demez herhalde 
(75 puan) tarafından
Sordum haberi yok oda kızdı bana niye öyle diyor diye eşimi arayıp hırsız girmiş diyecek bakalım.yumurtlayacakmi bizimki
0 oy
(211 puan) tarafından
Bileziklerin mehrin mı peki ?
(75 puan) tarafından
Yok düğünde annem taktı birini diğerini de babam bu sene yapti. Mehir slmadim ben bilmiyordum
(211 puan) tarafından
Yine de seninler,kendisi alsaydı sana birikim veya takmak amaçlı o zman hakkı olabilirdi.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 348 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 574 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ★✿☞ƘƛƦƊЄԼЄƝ☜✿★ (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,406 göst.
4 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,234 cevap

43,198 kullanıcı

Kategoriler

...