0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (1,301 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 9 günlük oldu 2 gün önce göbeği düştü bu şekilde kanama oluyor doktora yarın götüreceğim sitede sormak istedim başına gelen varmı 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(13,857 puan) tarafından
k vitamini verirler canım, dikkat et orası ıslanmasın, böyle açık kalırsa iltihap kapar
(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum anne yüreği işte gözüm hep üstünde çok kanarsa diye
-Reklam-
0 oy
(171 puan) tarafından
Bepanthol sürmüştum ben iyileştiriyor benimki kanamadı ama zor düşmüştü 
(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
0 oy
(4,890 puan) tarafından
Bezi değmesin bezlerken oraya temiz bi bez koy kendi bezi sürünce de kanama oluyor iki oğlumda da olmuştu başka bi rahatsızlığı yoksa ondandır
(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum başka bişeyi yok şükür
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Bizde kanama göbek bağı düşmeden oldu bı kapsül vermişti onu kullandık düştü sıvı geldi yakıldı 
(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
0 oy
(1,192 puan) tarafından

Benim bebeğimde de oldu doktor k vitamini iğnesi yaptı birde antiseptik verdi yara bakım icin 3 güne geçti .spreyi sıkıp üzerini gazlı bezle kapattık bir süre .

image

(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
0 oy
(218 puan) tarafından
K vitamini iğnesi yapılır canım düzelir merak etme 
(1,301 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum
0 oy
tarafından
canim yazilanlarin bic birini ciddiye alma ben bizzat yasadim bu durumu dr kucuk bi islemle yakti sonrasinda tamamen iyilesti yakti dediysem oyle acili agrili degil bisey durdu sadece sonra baya akinti olacak korkma ve araya da asla mudehale etme bisey surme mikrop kaparsa asla gecmez cok zor yakildiktan sonra tekrar kanarsa k vit ignesi vuruyor 
(1,301 puan) tarafından
Benim 2 oğlumda olmamıştı o yüzden korktum çok kanarsa diye teşekkür ederim kuzum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 49 göst.
+1 oy
7 cevap 133 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nesrinnergiz (7 puan) tarafından soruldu

412,317 soru

12,411,856 cevap

44,877 kullanıcı

Kategoriler