0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,235 puan) tarafından
Kızlar geçen hafta çarşamba açık miyom ameliyatı oldum kabız sorunu yaşamamak için ilaç verdi doktor çok şükür yaşamadım da dün akşam üzeri aniden ishal oldum ilacı bıraktım ama ishal çok berbat yaptı bütün gece uyku tutmadı karın ağrısı ishal mahvetti beni 

kuru kahve haşlanmış patates yedim geçmedi başka ne iyi gelir ?? Çok fenayım 

2 Cevaplar

0 oy
(3,354 puan) tarafından
Kuru kahve ye hemen kesiyo
(7,235 puan) tarafından
Yedim gülüm akşamdan beri kaç kaşık yedim geçmiyor Halim gücüm kalmadı ameliyat acısı bı yandan bide ishal geçmek bilmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sarı leblebi muz bir de Türk kahvesini yoğurt ile karıştırıp ye canim Rabbım acil şifalar versin çok geçmiş olsun 
(7,235 puan) tarafından
İyi gelir mi kuzum yoğurt bağırsakları çalıştırıp daha beter yapmasın valla bi şey yiyemiyorum acım bı yandan ameliyat sıkıntılı geçti biraz kanamam çok oldu kan kaybettim kan falan takıldı zor topladım tam iyiyim derken bide ishal çıktı
tarafından
Canım biz küçüklükten beri öyle atlatiyoruz annem hep kahveyi yoğurda karıştırıp verirdi anında keserdi
Muz ye yoğurt yemek istemesen de leblebi çok iyi geliyor bir avuç al ye Allahin izniyle kendine gelirsin balım
(7,235 puan) tarafından
Sağol canım benim hiç denemedim de korkuyorum şimdi annem var aspirin gazoz almış onu içiyorum oda iyi gelir dedi . İlaçtan mj oldum neyden oldum bilmiyorum:((

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,509 soru

24,416,069 cevap

351,249 kullanıcı

...