0 oy
246 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
bekarken cildime cok guzel bakardim evlenince aile evine gittigim icin ve hemen cocuk yaptigim icin kendime cok vakit ayiramadim ama simdi kendi evimize yerlestik ve ben eski duzenime dönmeye calisiyorum. gunluk haftalik rutinlerim vardi cok ozledim kendimle ilgilenmeyi

10 Cevaplar

+2 oy
(122 puan) tarafından
Bi yerde görmüştüm çocuktan sonra bulaşık makinesinin buharı yla diyordu :))))) 
(2,659 puan) tarafından
Ahahahah:)))
(498 puan) tarafından
Bulaşık makinası + fırın  buharı sdssjshsjs
-Reklam-
+1 oy
(594 puan) tarafından

Tek bakımım abdest suyu<3

(5,642 puan) tarafından
En güzeli Elhamdülillah benimde başka birşey sürmem❣️
0 oy
tarafından
Her gun duzenli yapmiyorum hamilelikten beri ama uyaninca yuzumu sabunla yıkiyorum gece cok terledigim icin serum kullaniyorum birde sabahlari aksam yatmadan once ise gece serumu kullaniyorum  kalyon tirnak bakım yagi nemlendirici krem gobegimede catlaklari azaltmak icin hindistan cevizi yaği kas ve kirpik serumu  uyumadan once parfüm sıkıyorum yatiyorum haftada bir at kılı fırcası ve dusta vücut peelingi kullaniyorum birde bu kadar ama bazrn sadece yuzumu yikiyorum hic halim kalmiyor cunku 
tarafından
2 çocuğu olan bn ve kaynana evinde yaşayan biri olaraktan çok özlüyorum olabildiğince yapıyorum ama birini yaoinca biri kalıyor
tarafından
Bende yakLsık bir ay icinde hepsi bi kenarda kalcak gibi ikiz dogum olacak wc yr banyoya girebilirsem şükredecem gibi geliyor
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Sabah akşam yıkama jeliyle yıkıyorum banyoda peeling yapıyorum çıkınca da fırsat bulursam maske yaparım kil maskesi ,soyulabilen maske , kömür maske .. yıkadıktan sonra da akşamları tonik ve üstüne serum kullanıyorum sivilcelerim yok olmadı ama baya azaldı 
0 oy
(31 puan) tarafından
Sabahları kullandığım temizleme jelim var onunla yıkıyorum. 
0 oy
(8,840 puan) tarafından
Makyaj yapardım onada yasak geldi eşimden yapmicen seni sade seviyom dedi öyle kaldı yapmiyom onuda  sadece düğünlerde izin verir 
0 oy
(1,460 puan) tarafından

Hiç bisy  , vaktim de yok zaten 

Gece yatağa girmeden hergun duş alırım o kadar:) 

Sivilcem yok ama gözeneklerim çok var eski sivilcelerden kalma bı ara bakım yaparım ilerde yıllar sonra belki sanki galiba 

0 oy
tarafından
Benim vaktim var ama üşeniyorum yaa kalkıp birşeyler yapmaya bu ara şeyi duyuyorum Kore'nin serumalrini herkes övüyor 
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Aksamlari dis fircalayip bebek sampuani ile yuzumu yikiyorum bi de dus aliyorum :) dustan sonra yuzume nemlendirici kullaniyorum. Hafta da 1-2 kezde siyah nokta bandi kullaniyorum. 

Yuzum de hic bisey yok porselen gibidir. 

Bence beslenme onemli saglikli beslenince ciltte saglikli oluyo. Sadece temizlemek yetiyo.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sabah ilk isim çay ,yumurta koymak .o arada yüzümü jelle yıkarım makinayla iyice sonra serum sürerim göz.alti ve yüz için koreanin kini kullanıyorum.sonra nemlendirici sürerim.sacimj keratinli sprey sıkar tararim toplarım bı kendime gelirim :))dışarı cikiyorum hergun kızımı gezdirmek için ilk önce güneş kremi sürüp sonra makyaj yaparım gelince yine jelle yıkarım gül suyuyla silerim nemlendieici sürerim .gece yatmadan önce yine yüzümü yıkarım jelle serumlarimi vazelin sürer saçımı tarar yatarım.iki günde bir ayak kremi .haftda bir kere kil maskesi birde canlandırıcı maske kullanırım.kahve telvesiyle peeling yaparım bazen pirinç suyu maskesi yaparım.siyah nokta bandıyla haftada iki.kere yaparım.vucut nemlendiricim var haftada bir iki kere kullanırım .iki haftada bir saç maskesi kullanirim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
15 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde selsebil288 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 305 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde yesmesn (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 349 göst.
22 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gulu2513 (44 puan) tarafından soruldu

410,989 soru

12,368,349 cevap

42,204 kullanıcı

Kategoriler

...