0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (5,327 puan) tarafından
Kizlar esimin annrsiyle 3yildir kustuk gecen ay baristik simdi esim suriyede bugun tutturmus illa kayinbabanla gelecem diye ilk bas zorlanirsam annrmlere giderim dedim yine çok usteledi bende en son biraz birbirimizi zorlamayalim anne dedim bu lafima cok bozulmus esimi aradim soyledim dedim istemiyorum gelmesinler diye bu kadar ustelemenin anlami ne anlasamiyoruz buyuk kavga ettik samimiyetsiz bir ortam oluyor birlikte oldugumuz zaman 9gibi yine aradi acmadim simdi yok dedim ya beni yildirmaya calisacak gelince ben onla napcam rahatim suanda kizi okula getirip goturuyorum her isimi kendim hallediyorum komsularla aram da iyi gelince herseye laf soz yapcak okula giderken makyaj yapinca bak oglum yok susleniyor diyecek komsularla kahveye gidiyoruz ona laf yapacak evde iki cesit yemek yapinca eline saglik yerine bak oglum yok bu keyfini suruyor diyecek kiza iki kizsam bak cocugu dovuyor diycek simdi napcam

7 Cevaplar

0 oy
(1,823 puan) tarafından
Yüzsüzmü sanki ne laftan almıyo heralde. Bağıra bağıra söylemen lazım o zamn
(5,327 puan) tarafından
Esim konusacak istemiyorum bn hic bi sekilde
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
Haklısın ya sonuçta onun huyunu öğrenmişsin sana rahat vermeyecekse gelmesin niye keyfini kaçırsın 
(5,327 puan) tarafından
İste rahatim diye kuduruyor.d
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Barıştığına pişman ederler böyle tipler insanı . Bende de var bunlardan l yüzden iyi bilirim. Biraz kırıcı olmak lazım 
(5,327 puan) tarafından
Galiba ole olcam bu sefer istemiyorum cunku
0 oy
tarafından
Ayyy eşin konuşsun o zaman canım niye üsteliyor ki öyle gelip huzurunu kaciracaksa hiç gelmesin daha iyi
(5,327 puan) tarafından
Kacirirki canim tum duzenim alt ust olur
0 oy
(2,715 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın, bu düzen iyisiyle kötüsüyle senin düzenin, kahve içmek sana bir nebze nefes aldırır ama ona keyif gibi görünür hele de anlaşmazlık varsa , zor bı durum valla eşin anlayışla karşılar umarım istememeni
(5,327 puan) tarafından
Esim konusacak canim belkide konustu onun icin aradi bilmiyoru ben istemiyorum hic birsekilde
0 oy
(18,632 puan) tarafından
Gelmesin kesinlikle engel ol daha yeni barıştık sen gelince seninle gider geliriz de müsade etme.
(5,327 puan) tarafından
Esime dedim gelemezler ben konusurum dedi
0 oy
tarafından
Misafirliğe gelip gitmek hakkıdır da birlikte yaşama işi ciddi sıkıntı 
(5,327 puan) tarafından
Kiz onlar kayseri ben urfadayim 3ay kalacak en az
tarafından
3 ay da birlikte yaşamaya girer kısmen :) ben günü birlik yada 3 gün süresi olan bi misafirlikten bahsediyodum :)

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 543 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 436 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,445 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 763 göst.