0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (8,933 puan) tarafından
Eşimin abisi hariç başka kimse aramadı bebek için hayirlı olsun diye aramız yok küstuler bize hepside küçük görümce hiç bir sorunum yok o bile aramadı annem sordu kimse aramadı dedim gercekten akrabalik bağı diye hiç bir şey kalmamış

10 Cevaplar

+1 oy
(1,096 puan) tarafından
Eşimin akrabaları kardeşleri annesi babası için doğurmadım çocuğu onlar hayırlı olsun demeseler hayırlı olmayacak mı biraz boşverin bazı şeyleri
(8,933 puan) tarafından
Küçük gorumce  bile aramadı sorunumda yoktu onla bir insan yeğenlerıni merak etmez mi
(1,096 puan) tarafından
Yiğen kavramı yoksa etmez
(8,933 puan) tarafından
Öyle hayırlısı napalim
-Reklam-
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Onlar icinmi dogurdun boşver takma herşeyi sen iyi ol bebeğin yuvan huzurlu olsun kimse aramasada olur
(8,933 puan) tarafından
Yeğenleri sonuçta hiç mi merak etmez benle küsün bişey yapmadım da eşimle tartistilar hep
(5,478 puan) tarafından
Boşver ya aramasinlar bu günlerde belli oluyor insanların gerçek yüzü sizde ona göre davranırsanız
(8,933 puan) tarafından
Öyle olacak artık eşime uzuluyom hiç çevresi kalmadı ben bozdum aralarını hisetmeye basladim yeğenlerıni bile arayıp sormadılar
(5,478 puan) tarafından
Kendinizde suçlamayın bence herşey olacağına varir
(8,933 puan) tarafından
Hayirlisi canım yapacak bişey yok
0 oy
(20,367 puan) tarafından
Seni aramayani sen de arama. Aman salla gitsin
(8,933 puan) tarafından
Artık öyle olacak canım yapacak bişey yok
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Neden aramadılar canım? 
(8,933 puan) tarafından
Aramız bozuk canım daha doğrusu eşim kendi tartıştı arada benide engelediler hepsi
0 oy
(3,668 puan) tarafından
Eşimle kardesi boş bir sebepten küsler. Yani kaynimin eşimin lafını kendi üzerine alınıp senle alakalı değil desekte asla inanmaması. Eltimin de onu bol bol doldurmasiyla konusmuyorlar 9 aydır. Yurt dışına taşındık aramadı bebeğimiz oldu aramadı. Eltim yalandan bir mesaj attı o kadar. Vallahi boş canım benim hiç takma. Onlar da bebeğimin b*kunu yesin. Önemseme 
(8,933 puan) tarafından
Benim eltide yeni geldi vastan oda aynı yalandan bı mesaj atı eşimin abisi geldi ama hakını yiyemem eşimin annesi babası var ama getirirsen gelirler
(3,668 puan) tarafından
Biz zaten başka ülkedeyiz. Anca yapacakları bir telefon onu da yapmayacaklarsa hiç olmasınlar. Şükür kaynanam vs iyi arıyorlar sürekli diğer eltilerim ve görümcelerim de aradı. Biz önceden de ayrı sehirlerdeydik sadece bu baş belaları gelip evimde 3 ay kalıp üstüne aynı binama taşındılar aylarca çok iyiydik sonra içlerinden şeytan çıktı Biz buraya geleceğiz diye. En cok vakti de bunlarla geçirdim diğerleriyle anca köylerine gittiğim zaman yanyanaydik bu zamanda nankör insandan uzak duracaksın zaten değmez bacım
0 oy
(3,762 puan) tarafından
Zaman gelecek kimse kimseyi tanimayacak canım 

Ne anne baba evladı, ne evlat anne babayı 

Akrabalık bitti zaten 
(8,933 puan) tarafından
Öyle canım eşimde diyo da benim akrabam var şükür yine iyim ama eşimin yok cevresi
0 oy
(4,351 puan) tarafından
Kizz çok mu önemli sanki bosverr onlarsiz yasamana bak işte 
0 oy
(2,279 puan) tarafından
Ben kimseyle küs değilim beni de kimse aramadı. Görümcem yok ama eltim var oda aramadı. Hâlâ da kimseye küs değilim ama hiç birine de gitmiyorum kaynanamda denk gelirsek görüyorum konuşuruz o kadar. Onun dışında kimseye selam vermem selam almam. Umrumda da değiller zaten herkes ne hâli varsa görsün. 
0 oy
(709 puan) tarafından
Al basmadan donum var ebelerinin a..larina kadar yolu var aramazsalar aramasınlar  belki bi kiyafet alir 3 kurus para takariz diye ödleri kopmustur seni aramayani sende arama aha sana bahane bidahada sokma evine oh kafa rahat
0 oy
(380 puan) tarafından
Aman aramasinlar boşver hatta olmasınlar hayatında kafan daha rahat değil  mi esin senin yanında olduktan sonra gerisi boş 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 465 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 222 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 302 göst.
27 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yeşilim❤ (6,973 puan) tarafından soruldu

412,472 soru

12,417,838 cevap

45,090 kullanıcı

Kategoriler

...