Kızlar ben kayınpederim ile oturuyorum, eşi ile boşanmış durumda uzun süredir, oğlu ile kendisi oturuyordu maddiyat nedeni ile babasının yanına geldik yani kayınpederim eşim ben ve 2 aylık bebeğim ile oturuyoruz ama ben aşırı yoruldum artık, sizce de abartıyor muyum sormak istiyorum benim yerimde siz olsanız ne yapardınız lütfen söyleyin.
Öncelikle kendisi gece bile sürekli yemek yiyor sabah kalkar hemen önceden yapılmış tenceredeki yemeği yer, ya da kendine iki bir şey yapmaya üşenir ayaküstü yer, lavabo kullanımı çok kötü sümük, balgam her şeyi görüyorum kaç kere eşime söyledim uyarsın diye, ben afedersiniz sümük balgam temizlemek için mi en güzel yıllarımı geri dönüşü olmayacak şekilde harcıyorum, dış kapıyı aniden açıyor, iki tıklayıp saniyede kilidi açıp eve giriyor, zaten kapı tıklamana gerek yok kapıyı açıyorsun ne alaka insan uygunsuz olsa üstü müsait olmasa 2 saniye de mi çeki düzen verecek kendine, ee yaz ayındayız çocuk doğdu zaten uzun giye giye bir hal oldum, çocuk uyuyunca temizlik mi yapayım yemek mi yetiştireyim ne yapayım şaşırdım eşimin işe geliş gidiş saati belli kayınpederin işi öğlen bitiyor sabah bitiyor değişiyor saati eve geri geliyor evde belli bir saate kadar yalnız kalmakta yok, tek bir odada çocuk ben eşim geceleri zor oluyor sıcaktan bunalıyoruz emzirmek zaten zulüm artık çok yoruldum eşime söyleyince babamın yanındayken para konusunda daha iyi diyor ayrılsak gezip edemeyiz kendimizi kısıtlamak zorunda kalırız diyor Allah aşkına siz kabul eder miydiniz, yani afedersiniz ama ben kirli sepetine bile aynı kıyafetlerimiz atılınca tiksiniyorum, bide düşünsenize yani iç çamaşırını bile yıkamak zorunda kalıyorsunuz hoş mu, bide kendisi aşırı sigara içiyor çocuğuma temas etmesinden nefret ediyorum. Kokusundan dolayı