0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,582 puan) tarafından
Süreç nasıl işliyor gidip kanımız hangi bebeğe ısınırsa onu istesek oluyor mu yoksa onlar istediği bebeği mi veriyor. Bir bebeğim var ikincisi devlet korumasındaki olsun istiyorum ama büyüyünce erkekse benim için sıkıntı kızsa eşim için sıkıntı yani şöyle erkekse ben yanında rahat giyinemem kız olsa tam tersi hem çocuklar için sıkıntı olur hem bizim için. Dini hassasiyeti olmayan ahkâm kesmezse sevinirim

5 Cevaplar

+1 oy
(15,824 puan) tarafından
Aslında emzirme dönemindeyken alsaydın ve bebeği emzirseydin dini bir sakınca olmazdı heralde diye düşünüyorum. Resmi prosedürü hiç bilmiyorum. 
(7,155 puan) tarafından
Çok mantıklı bir bakış açısı+
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Dini hassasiyet gerektiren bir konu ama bu ben ne zaman bu tarz postlara onlar da bebe can desem linç yerim ki siz en başta takıntılısınız. Eğer anne baba olacaksanız alın derim üvey olduğunu hissetmemesi lazım. Onun dışında çok fazla prosedür var yenidoğanda sıra bekleniyordu bi aralar. Diğerlerini seçilebiliyor diye biliyorum
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Erkek olursa teyze kız olursa hala yada tam tersi emzirirse sıkıntı yok o dini boyutta siz sıraya alınıyorsunuz getiriliyo bebek size isterseniz kabul etmeyebiliyosunuz ama sonrası tekrar sıraya mı giriyosunuz orayı bilmiyorum ama içiniz ısınmasada bile alın o size gelen mucize bilemezsiniz belki de içinizin attığı çocuk sizin için hayırlı olmayacaktır gelen içinizin ısınmadığı hayırlı olacaktır neticede karpuz değilki seçesiniz
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Zatn evlatlık edinecegin clcuga kendi çocuğun gibi baksan uveylik hisetirmesen kardeşleri görecek kızsa erkekse rahat olur senin evladın yaninda nasıl olursa ne yaparsa oda yapar aynısını belli yaşa gelse ne yapıp yalmicaginida bilir ama kabullenirseniz alın cevredekilerde çok söylenir kimse birşey demesin diye sert şekilde uyarmaniz gerek o çocuk başkasından duymasın kendi anne babası bilsin sizi buyunce söz dersiniz
0 oy
(20,103 puan) tarafından
Emzirince süt çocuğun olduğu için sıkıntı ortadan kalkıyormus. Emzirmek için de öncesinde hazırlık yapmak süt pompasiyla sütü harekete geçirmek gerekiyormuş sanırım. Yani böyle şeyler duydum. Sen de iyice arastirirsin yine de. YouTube da bir kadın vardı hatta. O şekilde yapacaktı. Çok sevap bişey. Ne mutlu size 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 200 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 773 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 244 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hsnrmysa (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 935 göst.