0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (2,595 puan) tarafından
Eve hamam böceği girmiş ilk defa görüyorum tepesine kova kapattım ne yapicam şimdi?? Apartmanda yaşıyorum nereden gelir ne yapmam lazım aşırı huylandim yerlere basamıyorum tiksintiden.. dahası var mıdır of ne yapicammmnn

10 Cevaplar

0 oy
(146 puan) tarafından
Annem ne kullandiysa geçmedi bundan hariç, sabah eczaneden şırınga ilaç alın her yere nohut büyüklüğünde damlatın anında etkili ve asla gelmiyor diye bilirim ama kuytu köşe ne varsa yapın 
(2,595 puan) tarafından
Küçük bebeğim var yerde ne görse ağzına atıyor nasıl yapacağım ki öyle
(146 puan) tarafından
Dediğim gibi kuytu kose bebeğin görmediği yerlere sık zaten yapışkan gibi bişey canım ama.dikkatli ol yinede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi kez ben de mutfağımda görmüştüm de korkudan inme iniyodu az kalsın bana. Muhtemelen camdan girmiştir. Hamam böceği için tabletler var onlardan alın ve evdeki delikleri lavabo altlarını giderleri kontrol edin açık varsa kapatın. Yavrulamaması önemli çünkü çoğalırlar
(2,595 puan) tarafından
Allahim ağlayacağım ya çok kötü napicam onu simdi eşim de kalkmadı uykusundan
tarafından
Ben Allahtan mutfaktan kaçmadan yakalamıştım buzdolabının altına girmişti dolabı çekip öldürmüştü eşim. Allah affetsin iğrenç bir yaratık
(2,595 puan) tarafından
Bi de aşırı hızlıymış çok tiksindim ya
tarafından
İnşallah bulup öldürürsün. Ben 1 hafta evde yerlere basamıyordum korkudan
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Canım gecenlerde 2 gün içinde 6 7 tane öldürdüm sonra eşimle hep dipkose yerleri el deymeyen nere varsa temizledik ilaç sıktık o günden sonra hiç gormedim
0 oy
(9,971 puan) tarafından
Ay bizdede cikiyo bazen kucuk kucuk ben gordugum yerde ustune mavu guc sikiyorum olup kaliyo kacarsa 80 tane yumurtluyomus esim gdcrn ilacladj gidere de dilikon sıktı 2 gundur maşallah bisey yok
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim.evdede vardi ödüm patladi evden tiksindim tablet aldım onla kurtuldum 6 Ay kadar  koruyor yaklaşık 1 yıldir görmüyorum çok şükür 
0 oy
(5,907 puan) tarafından
Kafasına indir terliği meftaa olsun yarında tablet alır koyarsın eve 
0 oy
(106 puan) tarafından
Hamam böceği deyince elim ayağım bosaliyor.Onceko evimde evlendiğimde ilk sene ortaya çıktılar ne yaptıysam gitmedi ilaclattik ilaç aldık düşün canım mutfak tezgahının üstünden yerlerden banyodan her yerden fışkırıyor.du.Kabus yaşattı bana resmen evliliğinin ilk yıllarını.Sonra öğrendim ki bütün binada varmış ev dere yatağının üzerine yapılmış onlar da nemi sever ya.Rabbim yardımcın olsun şimdiden önlemini ql canım 
0 oy
(710 puan) tarafından
Eline alterlik ac kovayi vur ölsün :)) allahim insallah yuva yapmaz eve canim kapidan vs girmis olsjn dua ette yuva yaparsa isin zor hemen ilac al kullan cogalir yoksa
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Maalesef giderlerden geliyor. 
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Tuvaletten çıkıyorlar canım mutfak lavobasindan yani senin anlayacagin giderlerden çıkıyorlar sıcaklarda çok çıkarlar benim de var başımda ordan biliyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 62 göst.
0 oy
2 cevap 143 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (405 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (221 puan) tarafından soruldu

402,007 soru

12,034,788 cevap

36,262 kullanıcı

...