0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından
Oğlum 33+6 da prematüre olarak doğdu 10 ağustos da 3 aylık olucak bugün kusması için dr. Gittik vs şuanda 1 ay 10 günlük dedi yanılmıyorsam yada 20 gün boy kilo olarak önde gidiyor dedi yani düzeltilmiş ay hesabından bahsediyor ama şimdi düzeltilmiş yaş grubundaki bebekler gülmeye fln baslıyor mu sesler çıkarmaya bu zamanda doktora sordum sosyal gelişimde düzeltilmiş yaşa göre gider dedi bu zamanlardan geçen yada bu zamanda olan anneler yardımcı olabilir mi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım tabiki düzeltilmiş yaşa göre olur gelişimi 
(148 puan) tarafından
İşte bu ay grubu gülüyor mu sesler çıkarıyor mu mesela
(148 puan) tarafından
Eğer yapmıyorsa mesela benimki yapıyor ben nedense hiç düzeltilmiş aya göre gitmiyor sanki şuanlık biraz kilosu boyu geriden geliyor galibaa gerçi 3 aylık bebekler tam olarak ne yapar  onu da hatırlamıyorum
tarafından
Erken canım gülmek için kızım düzeltilmiş olarak 6 aylık 2 aydır gülüyor ses çıkarıyor
tarafından
Yani kahkaha atmaz ama hafif güler kac kilo şuan
(148 puan) tarafından
Tabi kahkaha atmıyor amaa ağzını açıp gülüyor au mau sesler çıkartıyor  57 cm boy 5 kilo geldi bugün
(148 puan) tarafından
Yani bu yüzden anlayamıyorum gelişimi yakalamış mı oluyor yoksa düzeltilmiş yaş grubu da yapıyor mu bunları eger yapamıyorsa ayını yakalamış mı oluyor düzeltilmiş ayına göre ölçümleri iyi önde dedi ama 3 ay olarak baz alıyorum ben yinede
tarafından
Oy maşallah kilosu iyi canım
tarafından
Yakalasa bile 2 yaşına kadar düzeltilmişe göre takip edilir canım
(148 puan) tarafından
Alt sınır sanırım ama prematüre hesabına gidince iyi galiba ama 2.500 doğdu zaten biraz daha da olabilirdi sanırım ne bileyim halbuki 2. Cocuk ama daha bi acemileştim sanki prematüre diye belki de bilemiyorum
(148 puan) tarafından
Evet kafam karışıyor her seferinde madem gelişim ona göre oluyor aşıları neden acaba doğduğu zamana göre yapıyorlar
tarafından
İyi iyi canım benim kızımın 6 aylık kilosu 5 kilo sağlıklı olsunlarda
tarafından
Erken doğunca hasta olurlar diye bence
(148 puan) tarafından
Sağlıklı olduktan sonra kilosuna takılmıyorum ama kilo alınca da diyorum ki evet yeni topluyor kendini o zaman insan da rahatlıyor
tarafından
Haklısın canım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 110 göst.
0 oy
10 cevap 265 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
22 Ağustos 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy