0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Oğlumla hergün gittiğimiz park var. 3,5 yaşa yaklaştı buarada. 6 yaşında bisikletli çocuk var kornası ışığı dikkatini çekiyor oğlumun. Peşinde koşuyor. Ben sürekli yanındayım. Gel diyorum başka şeylere dikkatini çekmeye çalışıyorum çocukta özellikle yanına gelip kornaya basıp tekrar peşinde koşturuyor. Sonrada gelme peşimden bak sana çarparım tepelerim seni dedi. Bende ozaman sana çarparım dedim. Özellikle gelip dikkatini çekiyorsun daha küçük dedim. Gitti annesine söyledi. Sonra oğlum yine yanlarına gitti bisiklete bakıyor. Yine götüremiyorum. Çocuk geldi oğluma çarptı bisikletin altında kaldı. Kolu bacağı sıyrıldı öyle çok ağladıki kadınların gıkı çıkmadı. Bende oğlum gitme bak fena bir çocuk dedim. Kadın başladı sen benim çocuğumu tehdit etmişsin. Sürekli çocuğun etrafımızda rahatsız oluyoruz dedi. 3 yaşındaki çocuktan mı rahatsız oluyorsunuz dedim. Konu makeni gibiymişim çocuğu almazmışım. Bisiklet çarpmadan önce müdahale etmemişim. Parka gelmeyin diyor. Biraz öyle tartıştık sinirim çok bozuldu

7 Cevaplar

0 oy
(2,930 puan) tarafından
Valla iyi sakin kalmışsın ben sakin bir insan değilim sanırm orda büyük yaygara koparırdım çocuğumun kolu bacağı sıyrılacak ha birde çocuk bunu kendi söylüyor zaten sana çarparım diye bilerek kasıtlı olarak yapılmış. Herkes çıkarttığına terbiye verecek vermezse benim gibisine denk gelmesin 
(342 puan) tarafından
Oğlum zaten ağlıyordu bağırmamak için kendimi zor tuttum. Bir özür bir kımıldıma hiçbir şey yok ona daha çok sinir oldum.birde iki kişiler nasıl saydırıyorlar. Ben çocuğunu tehdit etmişim. Çocuğuma müdahele etmezmişim yanlarundan almazmışım napayım bağlayım mı çocuğu dedim
(2,930 puan) tarafından
3 buçuk yaş anlıyormuymuş gel demekten dur demekten benim de oğlumda 3 buçuk yaşında asla anlamiyo. Böylelerine saygı gösterinde kendini bi bk zannediyorlar
-Reklam-
0 oy
(462 puan) tarafından
Şu cocuklarin parkin içinde bisiklet sürmesine **** oluyorum gördüğüm zamanda direk uyarıyorum çünkü aynı sekilde oğluma da çarptı ve büyük bisikletti.annesinin sana soylencegine oğluna surdumesin bugün senin çocuğuna yarın başka çocuğa çarpar  
(342 puan) tarafından
Bilerek yaptı. Nasıl böyle vicdansız insanlar var bilmiyorum. Çocupum bisikletin altında kaldı sesleri çıkmıyor.
(462 puan) tarafından
Maalesef böyle vicdansız merhametsiz insanlar çok ve çocuğunu da kendi gibi yetiştiriyor en büyük sıkıntı bu
(10,468 puan) tarafından
Ya senin çocuğun küçük diye diye böyle düşünüyorsun. Karşındaki de çocuk ve bisiklet sürmek hakkı. Parkta sürmeyip nerde surecekler bu çocuklar yolda cadde de kaldırım da mı? Biraz iki taraflı düşünün lütfen.
(462 puan) tarafından
Pardon da ben bunu çocuğum küçük diye söylemiyorum çocukların koşup oynadığı yerde parkın icinde bisiklet sürmeleri ne kadar mantıklı acaba hızlı sürüyorlar ve kaydiraklarin sallincaklarin etrafında dönüp duruyorlar.bisiklet parkin etrafında surebilir bisiklet yolları var sürmek istiyorsa oralarda surdurubilirsiniz park bisiklet sürme yeri değil benim çocuğum daha 2 yaşındaydı kocaman bisiklet çarptı parkta demekki başka çocukların canının yanmasi hoşunuza gidiyor
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Hepsini geçtim oğlun altına girince kıyameti koparacaktın bacım
(342 puan) tarafından
Etkilenmesin oğlum diye kavga etmedim. Zaten canı yandı. Ama şuan diyorum keşke dalsaydım şöyle böyle yapsaydım
(1,461 puan) tarafından
Çocuk zaten darbe almış canı yanmış etkileneceğinden etkilenmiş valla iyi sabır etmişsiniz ben olsam kıyameti koparırdım çocuğumu bisikletle ezecekler ve ben susacam üstüne anası çirkeflik yapacak valla zaten öyle öyle ezilir çocuk kuzum
0 oy
(888 puan) tarafından
Valla canım burda iki taraf da hatalı ikinizde evladını düşünüyor onun oğlunu uyarması gerekirdi seninde uzak tutman gerekirse de çocuğunu alıp çıkacaksın parktan durmuyorsa bir şeye inatla gidiyorsa hadi sen söz dinlemiyorsun diyip çıkarıyorum parktan 
(342 puan) tarafından
Aslında yaptığı bişeyde yok merak ediyor. Bakıyor. Bunun içinde ceza vermem nekadar doğru olur. Yada ağlatarak çekiştirmem
(888 puan) tarafından
Ya çocuk tabiki merak eder bakar oynar ama karşıdaki çocuk sıkıntılı bu yüzden ben uzak tutardım bazen parkta bize de denk geliyor mesela bakıyorum çocuk benimkine dikleniyor başka yöne çekiyorum yok inatla giderse alıp çıkıyorum ordan çünkü 1.5 yaşında anlamıyor Zarar görmesinden iyidir
(342 puan) tarafından
Öyle yapacam artık herşeyine müdahale etmeyim diyorum olmuyor ama. Asıl sinirimi bozan çocuğuma diblerinde çocuğu çarpıyor. Öyle bir ağlıyorki ohh olsun der gibi daveanıyorlar. Uyumadan önce burnunu gösteriyor. Acıyormuş. Bişey olsun onlara neler yapacam. Sırf etkilenmesin diye kavga etmedim.
(888 puan) tarafından
Geçen bir arkadaş yazmıştı o hep aklımda ve ona göre davranıyorum artık dünyanın en ucuz şeyi elin çocuğu ele ucuz diye gerçekten çok doğru kavga bir çözüm değil sen kavga ederken  çocuğunun başına bir şey de gelebilir görmezsin Allah korusun her şey var hayatta o yüzden beladan uzak dur
(342 puan) tarafından
Zaten oğlum varken kavga etmem. Şuan içim içimi yiyor. Çok etkilendim. Onun çocuğu düşse tutar kaldırırdım. İnsanların böyle merhametsiz oluşu kötü. Birde ben kötü anne oldum. Bisikletle çarpan o çarpmadan müdahale etmemişim. Ay delircem valla
(888 puan) tarafından
Bak işte çocuğun annesinde sıkıntı var öyle çocuktan ne olmasını bekliyorsun herkes iyi değil herkes insan değil çocuğun iyi olsun da sen ona bak  canım ya kıyamam burnunu göstermiş bir de aciyor diye Allah'ım size bağışlasın
(342 puan) tarafından
Birazda çalışıyorumya ona kıyamıyorum. İstediği akşam parka gitmek çocukların yanına gitmek. Dönüştede dondurmacıya gitmek. Sağolun Allah hepimizinkini bağışlasın
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Park babayın arsasımı sanamı sorcam deseydin 
(342 puan) tarafından
İnan aklıma o an hiçbişey gelemedi. Hem çocuğum kötü biryandan da onlar. Bana konu mankeni diyor ben peşindeyim oturdukları yerden bikere bile kalkmadılar
0 oy
(122 puan) tarafından
Bu yüzden parka gitmek istemiyorum 
(342 puan) tarafından
İşten geliyorum. Parka gitmek istiyor. Çocukların yanına gidecekmiş. Çok zor çocuk büyütmek
(122 puan) tarafından
Evett çok zor çok
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Bence ikiniz de de hata var. Sen kendini tamamen suçsuz göremezsin. Seni karşındaki de çocuk ve o park ona da ait ister bisiklet sürer ister kaydırak kayar ister paten kayar. Senin çocuğun peşinden agliyo diye orda bisiklet sürmesine karişamazsin sen kendi çocuğuna sahip çıkacaksin herkes kendi çocuğuna sahip çıkacak. Biri beni. Çocuğumun canını bile bile yaksa bende sessiz kalmam ama yetişkin biri benim çocuğuma bende sana carparim derse gel önce bana carp nasıl carpiliyo öğren derim. Senin karşımdaki de çocuk bunu unutma. Herkesin evladı kendine kıymetli 
(342 puan) tarafından
Bence yazdığımı tekrar oku.
(10,468 puan) tarafından
Okudum. Kendini o 6 yaşındaki çocuğun annesinin yerine koy ve sende yazdıklarını tekrar oku canım. Karşındaki de çocuk senin çocuğundan büyük olması onun çocuk olduğu gerçeğini degiştirmiyo 6 yaşta küçük ve zor biyaş. Ben sana suçlusun demiyorum ama haklısın da demiyorum
(342 puan) tarafından
İnan o çocuk düşse onu kaldırırdım. Sürekli bir tahrik halindeydi. Çok sinirlendim hani kendi çocuğuma vurmadım kimsenin çocuğunada vurmam. Çekip götüremiyorumda çocuğum kötü bişeyde yapmıyor. Ve gerçekten geldi ezdi inan çocuğun o halde olsa kıyameti koparırsın birde bilerek eziyor çocuk falan dinlemezsin. Sakin kaldım yanlışlıkla olduğunu düşündüm ama asla değildi. Asıl canımı sıkanda tepkisiz kalmaları. Benimle tartışmaları.. bikere kalkıp bakmadı çocuğum napıyor diye.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 72 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 360 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 952 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (414 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,164 cevap

42,245 kullanıcı

Kategoriler

...