Oğlumla hergün gittiğimiz park var. 3,5 yaşa yaklaştı buarada. 6 yaşında bisikletli çocuk var kornası ışığı dikkatini çekiyor oğlumun. Peşinde koşuyor. Ben sürekli yanındayım. Gel diyorum başka şeylere dikkatini çekmeye çalışıyorum çocukta özellikle yanına gelip kornaya basıp tekrar peşinde koşturuyor. Sonrada gelme peşimden bak sana çarparım tepelerim seni dedi. Bende ozaman sana çarparım dedim. Özellikle gelip dikkatini çekiyorsun daha küçük dedim. Gitti annesine söyledi. Sonra oğlum yine yanlarına gitti bisiklete bakıyor. Yine götüremiyorum. Çocuk geldi oğluma çarptı bisikletin altında kaldı. Kolu bacağı sıyrıldı öyle çok ağladıki kadınların gıkı çıkmadı. Bende oğlum gitme bak fena bir çocuk dedim. Kadın başladı sen benim çocuğumu tehdit etmişsin. Sürekli çocuğun etrafımızda rahatsız oluyoruz dedi. 3 yaşındaki çocuktan mı rahatsız oluyorsunuz dedim. Konu makeni gibiymişim çocuğu almazmışım. Bisiklet çarpmadan önce müdahale etmemişim. Parka gelmeyin diyor. Biraz öyle tartıştık sinirim çok bozuldu