0 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (538 puan) tarafından
Eşim küçük yaştan beri güzel sözler yazıp şarkıcı olma hayalini yaşıyormuş ve bu hayalini en iyi şekilde gerçekleştirmedine az kaldı hadi eyvallah buda kapak olsun şarkısında ki bayan ile Instagram dan takipleşti abla bende şarkıcı olmak istiyorum ama durumum yok vs kadın da eşimin yazdığı sözleri  çok beğendi hem ben senin kayıt masrafını karsikayacagum oraya gelince dedi ( Almanya'da yaşıyor) hemde benim için de bir şarkı yazar mısın karşılığı neyse öderim bende senin sözlerinle bir şarkı çıkarmak istiyorum dedi eşimle gerçekten çok gurur duyuyorum ve çok iyi yerlere gelecek adı duyulacak elinden tuttuğu kişiler rap adına adı duyulmuş ve adı duyulmuş insnalar ile çalışan kişiler gel gelelim içimde bir tuhaflık var eşim bu işlerle ilgilenirken uzaklaşır mi benden diye kalbi de kırık bana karşı bazı sebeplerden dolayı bana olan sevgisinin olmadığını söyledi ama davranışları hiç öyle değil arkadaşlarım onun kıymetini bileyim diye öyle söylediğini söylüyor sevmeyen insan eşinin üstüne titremez ama bu titriyor her konuda velhasıl kelam ne kadar gurur duysam da içimde bir tuhaf his var normal mi sizce en büyük amacı da adını duyurup iyi bir para yaparsa bize ev alabilmek bana birşey olduğu zaman gözüm arkada kalmasın oğlumla senin için diyir 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,594 puan) tarafından
Hakkinizda hayırlısı olsun 
(538 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Nasıl yanı sizi sevmediğini mi söyledi
(538 puan) tarafından
Evet onu çok üzen çok kötü bir olay yaşadık ama ben inanmıyorum şahsen sevmediğine bana ders vermek için öyle diyor bence benim yemeni içmemi benden daha çok düşünür birşeyi eksik etmez geceleri uzak durmaz sarılır öper saçımı okşar ilişki de var parası da olunca gezmeye de getirir oturur muhabbet de eder
(538 puan) tarafından
Evet onu çok üzen çok kötü bir olay yaşadık ama ben inanmıyorum şahsen sevmediğine bana ders vermek için öyle diyor bence benim yemeni içmem
(1,283 puan) tarafından
Anladım  inşallah yukselınce degısmez çünkü çoğu erkek hemen degısır e lıne para gecınce
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Tebrik ederim. Umarım her şey gönlünüzce olur. Sizinle olan ilişkisinde her şey olacağına varır. Birbiriniz üzerinden kısmetiniz kalkarcaksa buna hiçbir şey mani olamaz. Bu yüzden sizde her zaman destekçisi olun ve sanatında gidebileceği yere kadar gitsin. Sanatına bizi bırakır endişesi ile engel olmayın. Zaten kısmetiniz kalkmazsa da ünlü de olsa eski hayatına da devam etse birlikteliğiniz baki kalır. 
(538 puan) tarafından
Doğru dediniz teşekkür ederim
0 oy
(1,218 puan) tarafından
İnşallah para kazanmaya başladığında sizi maddi olarak garanti altına alıp ev araba alıp vicdanını rahat ettirdiginde kendisi başka hayata dalmaz .çünkü sizi maddi olarak rahat ettirdiği için içi de rahat olacak .çok olası şeyler bunlar .eğer öyle bir hayata girerse degisiyor erkekler .kendilerini bekar tanitiyorlar öncelikle .hakkınızda hayirlisi olsun .ama ben olsaydım engel olmazdim.bir hayali olan insana engel olduğunda senin yanında da mutsuz olacak ve sebebi sen oldugun için ister istemez için de sana karşı öfke olacak . o yüzden serbest bırak ne istiyorsa yapsın zaten gözü sende olmayanı bağlasan durmaz

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,035 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 619 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 823 göst.
19 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.