Eşim küçük yaştan beri güzel sözler yazıp şarkıcı olma hayalini yaşıyormuş ve bu hayalini en iyi şekilde gerçekleştirmedine az kaldı hadi eyvallah buda kapak olsun şarkısında ki bayan ile Instagram dan takipleşti abla bende şarkıcı olmak istiyorum ama durumum yok vs kadın da eşimin yazdığı sözleri çok beğendi hem ben senin kayıt masrafını karsikayacagum oraya gelince dedi ( Almanya'da yaşıyor) hemde benim için de bir şarkı yazar mısın karşılığı neyse öderim bende senin sözlerinle bir şarkı çıkarmak istiyorum dedi eşimle gerçekten çok gurur duyuyorum ve çok iyi yerlere gelecek adı duyulacak elinden tuttuğu kişiler rap adına adı duyulmuş ve adı duyulmuş insnalar ile çalışan kişiler gel gelelim içimde bir tuhaflık var eşim bu işlerle ilgilenirken uzaklaşır mi benden diye kalbi de kırık bana karşı bazı sebeplerden dolayı bana olan sevgisinin olmadığını söyledi ama davranışları hiç öyle değil arkadaşlarım onun kıymetini bileyim diye öyle söylediğini söylüyor sevmeyen insan eşinin üstüne titremez ama bu titriyor her konuda velhasıl kelam ne kadar gurur duysam da içimde bir tuhaf his var normal mi sizce en büyük amacı da adını duyurup iyi bir para yaparsa bize ev alabilmek bana birşey olduğu zaman gözüm arkada kalmasın oğlumla senin için diyir