0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde (3,348 puan) tarafından
Bu ne saçma şey ya. Yakında evden çıkmayın da diyecekler. Git gide her şeye engel olan karışan ülke haline gelecek. İnşallah artık saçma sapan işler son bulur. Birilerinin keyfine kalmış her şey 

15 Cevaplar

+2 oy
(606 puan) tarafından
Şu tiktok belasına getirmemisler instagrami geldi akilarina 

.
(3,348 puan) tarafından
Aynen öyle, saçma sapan içeriklere karışmazlar
(974 puan) tarafından
Depremde tamamen kapatan devletten bahsediyoruz depremde kıyamet koparken tüm ulaşımı kesti normal bu durumda da kapatması
(406 puan) tarafından
Wala çok doğru kız tiktok yasak koysunlar
(551 puan) tarafından
Fdn yorumu neden uyarı almış. Birilerinin zoruna gitmiş belliki. O depremi yaşayan bizdik. Demek yaşamamış o uyaran kişi.
(974 puan) tarafından
İstedikleri uyarıyı verebilirler annem ile aramda 3 dakika mesafe vardı arabalardan 40 dakika sonra ulaşabildim eğer şebekeleri kesmeselerdi ben anneme 40 dakika boyunca birşey oldu mu stresi yaşamayacaktım anında arayacaktım uyarı verene de selam olsun burdan 36 gün 19 aylık çocukla arabada kaldım ne tuvalet ne banyo sefil bi hayattı ne yaşadığımızı bir tek biz biliriZ
(551 puan) tarafından
Yaşamayan anlamaz yasayanin halinden. Rabbim birdaha yaşatmasın öğünleri görmeyelim. Cumhurbaşkanı da onalra mübarek olsun. Bunu hep söylüyorum soyliyecemde o deprem yapay deprem olmasaydı o şebekeler gitmezdi. Elazığ depremide doğal depremdi yaşadım onuda ve aileme çevreme çok rahatlıkla ulaştım ozaman. Seslerini duyabildim
(974 puan) tarafından
Amin canım amin
-Reklam-
+1 oy
(536 puan) tarafından
Tiktoka gelmiyor ama instgrama geliyor kolayca çok tuhaf
(3,348 puan) tarafından
Aynen öyle canım vallahi saçma sapan işler
(536 puan) tarafından
Evet canim
0 oy
(627 puan) tarafından
Bende bitek bende öyle sanıyordum neden engel getirdiler acaba ya
(3,348 puan) tarafından
Hamas liderinin fotoğrafını kaldırdığı için diye söyleniyor ama bu erişim yasağıyla mi düzelecek sanki çok saçma
0 oy
(12,683 puan) tarafından
hamas liderinin fotoğrafı paylaşıldığıda instagram fotoğrafı kaldırıyormuş sanırım bu sebeple kapatıldı. ha mantıklı bir hareket mi hayır. şu devirde hala sosyal meyda mı kapatılır
(3,348 puan) tarafından
Aynen öyle. Erişim yasağıyla mi düzelecek sanki olanlar saçma sapan şeyler
(12,683 puan) tarafından
Erdoğan, hayırlı cumalar mesajı paylaşmış instagramdan şaka gibi
(57 puan) tarafından
Çünkü sadece sayın cumhurbaşkanına erişime açık
(3,348 puan) tarafından
Aaa öyle demeyin kızlar o her şeyi hak ediyor biz kimiz
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Sebebi yas ilan edilmesi büyük ölçüde tepki geldi 
(3,348 puan) tarafından
İşte saçma sapan şeyler. Biz instagrama giremeyince ne oluyor yani ne değişiyor
0 oy
(308 puan) tarafından
BTK kararıyla erişim engeli geldi ve ne zaman kalkacağı da belli değil maalesef
(3,348 puan) tarafından
Evet canım gördüm ya vallahi anlam veremiyorum artık
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Instagramda nerelere erişim engeli gelmiş? 
(3,348 puan) tarafından
Genel olarak instagram girişine erişim engeli canım
0 oy
(31 puan) tarafından
Yani haklısın ama çokta önemli değil ya ınstagram felan :) asıl hayatımızı kısıtlamasınlar yani ınstagram olmasa da birşey kaybetmeyiz 
(3,348 puan) tarafından
İşte asıl kısıtlamaya böyle böyle başlıyorlar. Sonuçta senin paylaşım yaptığın özel alan. Yaptıkları çok saçma
0 oy
(17,790 puan) tarafından
Tık tok kadar ahlaksız uygulama varmi acaba önce onu kapatsınlar 
(709 puan) tarafından
Yok canim ona gelince engel atmazlar okadar yayimda neler dönuyor kimse bisey demiyor yasak yok ama ben alta gidip ufak bi yorum yapsam benim yorum hemen hop kaldiriyor
0 oy
(20,488 puan) tarafından
Sonumuz hayır olsun ya 
(3,348 puan) tarafından
Amin canım benim
0 oy
(566 puan) tarafından
Sadece Türkiye'de değil bi kaç ülkede de ğetirildı.birilerine tokat gibi cevap oldu çokta önemli değil meseleler çok derin.instağramlarla var olmadık biz ki...hadlerini bilsinler İsrail ve ABD ye çalışanlar...
(3,348 puan) tarafından
Valla canım hiç tokat gibi cevap olduğunu düşünmüyorum. Cumhurbaşkanı cuma mesajı yayınlamış instagramdan sanırım bir yerde haber yapmışlar. Olan yine habersiz halka oluyor
(566 puan) tarafından
Bence bu ufak sorunları çokta takmamak lazım ülke ve güzel türkiyemiz dinimiz vatanımız inanişimiz bazılarını çok rahatsız ediyor.vatanımızı koruyalım sahip çıkalım herşeyine  yakında hiç iyi şeyler olmayacak gibi Allah yardımcımız olsun canım inşallah
0 oy
tarafından
Aynn sabahtan beri gidilmiyor bunu yapana kadar tiktok ve uygunsuz siteleri kaldrsinlwr facebookda dahil işlerine nasıl geliyorsa 
(3,348 puan) tarafından
Aynen öyle anlam veremedim bu ülkeye
tarafından
Aynn bnde oylee vallah saçma sapan şeyler hep
0 oy
(94 puan) tarafından
Vpn indirin ben indirdim gayette giriyorum 
(3,348 puan) tarafından
İyi canım, mesele bunu yapmaları yoksa bir şekilde giriliyor ama saçma sapan işler işte
(94 puan) tarafından
Bunlar daha iyi günlerimiz gibi
0 oy
(843 puan) tarafından
Canım mesele kapatmak değil İsmail Haniye niye gönderilerinde paylaşanların gönderisi kaldırılıyordu tehlikeli kişiyi paylaştınız diye bilgi teknolojileri bakanı da ınstagram'ı protesto etmek için erişim engeli getirdi
(3,348 puan) tarafından
Canım bana saçma geliyor yani instagram 3 gün sonra açılınca düzelecek mi her şey? Demek istediğim bu
(843 puan) tarafından
Vallahi artık ülkede alınan hiçbir karara şaşırmıyorum çocuk oyuncağına döndü kendi şehitlerimiz için hiç yas tutulduğunu görmedim darbe oldu yas tutulmadı her devlet başkanı için bayrakları yarıya indiriliyor erişim engeli getiriliyor bu nedir ya
(3,348 puan) tarafından
Gerçekten şaka gibi, yazık ki giden canlarımızı Rabbim sorsun inşallah
0 oy
(780 puan) tarafından
Tiktok yerine instegramami sarmislar şaka gibi 
(3,348 puan) tarafından
Gerçekten şaka gibi

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 918 göst.
13 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 561 göst.
7 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elham (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 475 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde minnakoglum (76 puan) tarafından soruldu

408,633 soru

12,279,399 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...