0 oy
362 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,320 puan) tarafından

Herkese günaydın iki gündür test yaptım silik çıktı gün geçtikçe koyuşlaştı bügün softec marka diye bir test denedim 10 sn de çıktı regl ime 7 gün var resim paylaşacağım bu testi kullanan var mı yada siz ne dersiniz bu arada paylaşyığım görsel testin ilk 10 sn si şuan dahada koyulaşıyor 3 senedir beklediğim için yani şuan bu çizgiye inanmıyor beynim oyüzden fikrinizi merak ettim birde softec marka kullanan varsa yanılma oldu mu hiç

image

9 Cevaplar

+1 oy
(4,520 puan) tarafından
Kan en iyi sonucu sadecw kanda öğrenirsin testler bazı durumlarda pozitif gösterebiliyor 
(2,320 puan) tarafından
Canım regl daha 7 günüm var dün yaptım silikti bugünki böyle çıktı geçen ay doktora gittim herşeye bakıldı sorun yok dendi bu ay değerlendirme şansım oldu inşallah bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu bı tarafi pembe olanlari bilmiyorum da dümdüz kaset şeklinde dörtgen olan testler var ya onlarda hiç hatalı ciktigini görmedim
(2,320 puan) tarafından
Ondan dün yaptım silik zar zor gözüküyordu çizgi bugün ki şimdiki attığım düne göre daha köyü çıktı bende bilemedim
tarafından
Kan ver emin ol canım istiyorsan vardır inşallah umut vermek istemem ama gebelik olmadığında asla ikinci çizgi cikmiyo 3 gün bile dursa
(2,320 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canooo benim 3 gün kala böyle çıkmıştı sen yine de bir kan ver Allahim dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı haberler alırsın ❤
(2,320 puan) tarafından
Canım 3 gün var reglime kan vermedim oyüzden bügün istemeyerekte olsa herkes bilir ki ben pre doctor markaya bayılırkm :)) bir kaset bir erken aldım erkende bundan biraz silik çıktı ama yine gözle görülür şekilde çıktı ilk 3 dk'da pre doctor beni hep yanıltır maşallah ı vardır güvenemedim ona sonra freely Strip testi varmış beni bilen bilir onada muazzam bayılırım gözlerimin bozuk olmasını felan test eder Allah şükür ondada çıktı ama tabi ben onda görecem diye gözüm çıktı kaldıki kontrol çizgisi bile inanılmsz zor gözüküyor yani kısaca testlere göre pozitif ama halen silik pat pat koyu çıkmıyor tabikide beynim kabul etmesede oldu sanki bu sefer galiba kan işinide söyle yapıcam heralde perşembe benim doktorum yok cuma veririm diye düşünüyorum belkide haftaya sarkıtırım tabi şimdi pozitif leri gördüm şuan ayrı kabulleniş evresiydeyim birde tabi aklımda kimyasal sorusu var tabikide regl olacakmıyım ona takıldım akışına bırakmaya çalışıyorum yani şuan hamile değilmişim gibi hayata devam ediyorum hem hayal kırıklığı olmasın hemde biliyorsun aşkım ne kadar üstüne düşersen okadar sıkıntı hep
tarafından
Canın benim inanki benim testim de öyle çok çok hafif silik çıktı o da senin dediğin gibi ben dedim bu pozitif değil hatta burdaki bir iki arkadaşa attım kız hamilesin dediler ben inanmadim ertesi gün tekrardan yaptım ayyy ne bileyim balım insan bazen inanamıyor ama ben inanıyorum ki senin bu sefer tamamdır içime öyle doğdu nedense ben öyle hissettim sen yine de kötüyü çağırma olur mu Rabbım gönlüne göre versin inşallah canim benim
(2,320 puan) tarafından
İnşallah canım biliyorsun ki zaten iyi yada kötü ilk haber senindir ❤ bizim minnak ne alemde yoruyor mu seni
tarafından
Oyyy canım benim o güzel haberi dört gözle bekliyorum ❤ minnak iyi çok şükür teyzesi beni yorması yok şimdilik ama midem aşırı yanıp kavruluyor var yaa ne yediğimden ne de içtiğimden bir şey anlamıyorum belim de çok kötü ağrıyor yormasam bile biraz hareket etsem yürüsem aşırı ağrıyor yarın kontrolümüz var bakalım ne.olacak ☺
(2,320 puan) tarafından
Bak atayım sana testi
0 oy
(2,320 puan) tarafından

image

bu farklı diğerinden prodoctorun bu
(2,320 puan) tarafından
Evet aşko haş haş geliyor inşallah bügğn kan vericem iki çizgide kabak gibi çıktı ❤
tarafından
Oyyyy Allahim gözlerim nasıl doldu bir bilsen hade sen kan ver de yine de yaz bana aşko bende fasulyemi görmeye geldim ☺❤
(2,320 puan) tarafından
Oyy oyy teyzesi yer onu verdim canım eşim aldı götürdü şimdi kanı ❤
tarafından
Hade bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum balım ❤
(2,320 puan) tarafından
İnşallah canım yazıcam sana ❤
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Bı kan ver canım teste göre gebelik var ikinci gebeliği ben saatler sonra gördüm testte kanda da 40 ya da 50 ydi 
(2,320 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah bakalım kan vericem yarın yada çarşamba heralde artık benimde hasretim bitecek umut ediyorum
(6,909 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim evlat hasreti çeken herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
0 oy
(732 puan) tarafından
Var ikinci silik çizgi bence adetiniz geçince bidaha yapın kimyasallarım var kan vermeye korkuyorum yazmışsınız yorum da o zaman adet gününüzü bekleyin
(2,320 puan) tarafından
Kan için reglimi bekliyorum zaten çarşamba günü olmam gerek teşekkür ederim
0 oy
(769 puan) tarafından
Canım hevesini kırmayı hiç istemem bende çok bekliyorum hep çubuklarda gözüm ama geçen hafta silik çizgi çıkmıştı heyecanlandım ertesi gün bitane daha deniyim dedim testi garanti olsun diye bi baktım regl olmuşum en iyisi kan ver orda daha net sonuç çıkıyor 
(2,320 puan) tarafından
Kan vercem canım 4 senedir bekliyorum bende ama yüksek ihtimal var gibi bilerek başka başka markalar denedim hepsi pozitif çıktı günden güne koyulaşmaya başladı şuan zaten hissediyorum farklılık olduğunu bügğn yarın zaten regl günüm geldi aslında bügünde lekelenmem lazımdı regl öncesinde öyle oluyor normalde Allah şükür öyle olmadı tek korkum kimyasal olurmu kimyasal geçirdim bir kaç kere reglden önce kanamalarım başlıyprdu normalde bende kan verecem artık heralde yarın yada çarşamba tek korkum kimyasal mı değilmi olduğuna eminim ama 1 2 test yanıltır ama 5 6 tanesinde de heleki farklı farklı olunca yanıltacağını düşünmüyorum çünkü hiç negatif görmedim ve hepsi 1 dk içinde çıktı
(769 puan) tarafından
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın canım içini ferah tut har zaman aynı olacak diye bişey yok bu sefer sağlıklı olur inşallah stres yapma kendine
0 oy
(752 puan) tarafından

Canım hamile misin merak ettim :)

(2,320 puan) tarafından
Evet canım adete 4 mü 3 gün kala mı ne test verdim 276 çıktı
(752 puan) tarafından
Yaaaa gerçekten miiii çok sevindimmmm. Oh bak oldu en sonunda şimdi sıra bende :) hamilesin dua kabul olur dua et bana da tamam mı :)
(2,320 puan) tarafından
Tamam canım tabikide ederim inşallah en kısa sürede sanada nasip olur ❤
(752 puan) tarafından
Amin canım inşallah ❤️
0 oy
(212 puan) tarafından
Bende de böyle çıktı kan verdim 3 çıktı ve adetim şuan 11 gün geçti enfeksiyon vs hiç bir sıkıntım yok 
(2,320 puan) tarafından
Ben kan verdim gebelik çıktı

İlgili bir soru bulunamadı

410,029 soru

12,328,148 cevap

39,157 kullanıcı

Kategoriler

...