0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (919 puan) tarafından
İstiyorum ki tam sıklaşsın . böyle erkenden hastane gitmiyim gittimde tam dogurayim veya bir saat sonra doğurayim.ama çok geç olursa evde doğurmaktan korkuyorum. Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz

8 Cevaplar

0 oy
(2,570 puan) tarafından
3 dk da bir ile gitmiştim ben 6 saat sürmüştü gene de 5 dk ya düşünce git bence herkeste açılma aynı olmaz 
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
5 dk da bir olunca git canim ikinci dogumumda 5 dk da bir geliyordu ozel aracla 1 saatlik yol gittik hastaneye 2 bucuk saat sonra dogum gerceklesti
0 oy
(4,625 puan) tarafından

Bende doğurmak istiyorum hayırlısı ile, 38-5 olduk ne gelen var ne giden:'(

0 oy
tarafından
5 dakika da bir geliyordu gittim yine dogurmadim
0 oy
(2,357 puan) tarafından
Ben hastaneye giderken ağrım 5 dakikada bir geliyordu ona güvenerek gittim ama açılmam daha 4 cm di. Ağrım yetersizdi. Suni sancı ile hızlandırdılar 5 saate yakın sürede doğurdum. 

Dakikaya da güven olmuyor 
0 oy
(6,761 puan) tarafından
Ben geç gitmeye karşıyım enazından nst ye girilmeli aksi bi durum yoksa imza ile eve dönebilirsin tabi yinede sen bilirsin

4 gün önce doğurdum sancı olmadığı halde nst ye girdim bebeğin hareketleri ve kalp atışları yavaşlamıştı salmadılar beni suni sancı ile doğum yaptırdılar

Sancı yok diye gitmesem belkide bebeğime bişey olacaktı
0 oy
(833 puan) tarafından
valla ne zaman doguracagin hic belli olmaz bazilari 2 gun sanci cekiyor bazilari 2 saat. benim sancim 5 dakikaya 1 indiginde suyum da gelmisti hastaneye gittim 12 saat sonra dogurdum
0 oy
(18,054 puan) tarafından
Sancılar sıklaşınca gitmiştim ben oncesinde baslar başlamaz acele edip gittim tekrar eve geldim 10 evde kalıp evde çektim hastaneye gittiğimde 6 cm acilmisti 2 saat sonra doğum yaptım suni sancidq verdiler sancidan 15 dk sonra doğum oldu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde meraklianne (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 377 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 112 göst.