0 oy
122 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (180 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ama öyle çok bilindik değil anlamı güzel olan arıyorum ona özgü olsun dini veya Kuran'da geçende olabilir oğlumun adı Eyüp kaan ona uygun olması şart değil tabiki karar veremedik eşim eliz diye tutturuyor bende beğenmedim:) sizin fikriniz nedir yada ortak olarak eliz efnan nasıl bir isim olur ama oda Kuran'da geçiyor sanırım bilemiyorum yaa cinsiyet kesin değil daha yüksek ihtimal kız dedi doktor ama olsun düşünüyorum işte :) bu sefer bende kız hissediyorum çünkü  yada eliz ismine yanına bir isim ne bulabiliriz 

8 Cevaplar

0 oy
(29,055 puan) tarafından

İkra

Meryem
Hafsa 
Zeynep
Öykü 
Amine
Halime

-Reklam-
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Kızımın adı sümeyra ❣️ilk şehid edilen kadının adı sümeyra bind Ubeyd(sümeyye diye de geçiyo bazı yerlerde) 
(5,961 puan) tarafından
Ayy bize bugün sümeyra koyalım dedik büyük kızım adı İkra :) buda sümeyra olsun dedik bakalım:) eşim ikinci isim olarak da berre dyor
0 oy
(69 puan) tarafından
Bende kız hissdiyorum kaç haftada son canm ben o kadar kız istiyorum ki erkek için hiç bişey düşünmedim Allah nasip ederse kız olursa nefes Koyucam oglumunda bı kaç önerisi var 

Hayal ada

Işıl

Hazal 

Ama kayınvalidem nefesi önerdi çok beğendim 
(180 puan) tarafından
Yaa evet nefes güzelmiş eliz nefes olur mu eşim tutturmuş eliz diye ya ben beğenmedim ama bilindik isim oldu artık benim 14 haftalık şu anda bakalım 1 2 aya netleşir inşallah gönlümüzce olur nefes aklımda kalsın bakalım belki başka beğenirsem
(69 puan) tarafından
Valla çokta güzel.olur onunda gönlü kırılmasın nefesimsin filan çok guzel anlamlı geldi bana benim de 13 haftalık
(180 puan) tarafından
Evet evet bakalım daha araştırıyorum daha çok zaman var cinsiyet de kesin değil yüksek ihtimal kız ondan daha var zamanım
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Kayra, Karsu olabilir, hem uyumlu 
0 oy
(766 puan) tarafından
Yaren Fatma 

Asel Eylül 

Kizlarimin adı:)
0 oy
(1,105 puan) tarafından

Ben tripli ve nazlı bir kız yetiştirmek istediğim için adını Naz koymak istedim :D Eşim sadece naz istemedi araştırdı, Ülkü Naz koyacağız. 

0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kızlarım Ela ❤️

Erva  ❤️
0 oy
(17,749 puan) tarafından
Yezra 

Meryem

Azra

Hafsa

Defne

Eylül 

Sare

Meva

Menekşe 

Fatma Betül

Ben bu isimleri çok beğeniyorum bizimde cinsiyet 1 aya belli olur hafsa düşünüyorum kız olursa 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 200 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 141 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 275 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gonca Aslan (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.