0 oy
315 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Dün akşam eşimle ilişki yaşadık ilişkiden sonra yanmam oldu vajina dudaklarım şişti ve kızardı sabaha geçer dedim hala biraz yanma var çok rahatsız oluyorum bide kadın doğumdan randevu alamıyorum randevu iptal ettiğim için 15 gün verilmiyomuş . Ne yapsam kızlar sağlık ocağına gitsem erkek doktor var nasıl anlatıcam ki utanırım

11 Cevaplar

0 oy
(2,733 puan) tarafından
Tıpta utanma yoktur canım. Ama sağlık ocağı pek bir şey yapmaz. Bakması lazım ona göre tedavi uygulanması lazım. Sağlık ocağına anlattığında sıradan krem verip gönderir büyük ihtimal. Ya 15 gün bekliceksin ya da özele gidiceksin.
(2,733 puan) tarafından
Geçmiş olsun ama bir an önce tedaviye başlaman lazım. Özel ve hassas bölge ihmale gelmez. Şişti filan diyorsun. Ya enfeksiyon kaptın ya da başka bir durum var bunu en iyi doktor bilir. Olmadı acile git. Bakarlar belki. İstanbuldaysan Çam Sakuraya gidebilirsin.
(97 puan) tarafından
Bütün postlar da seni görüyorum cvb veriyon
tarafından
Şişliği indi maalesef ama hala dolgunluk hissediyorum orda bide istanbulda değilim ilçede yaşıyorum
(2,733 puan) tarafından
İnstagram kapanınca tek eğlence bura kaldı kız :):)
(97 puan) tarafından
He ya daha da açılmamış
-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Tıpta mahremiyet olmaz canım. Ama aile hekimi ne kadar anlar orasını bilemiyorum. Geçmezse kadın doğum acilden gidin. 
tarafından
Burası öyle değil ya canım ben ilçede yaşıyorum :( en azından bir fitil bişey yazsa
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Benimde öyleydi mantar dedi tek kullanımlık antibiyotik ve fitil baya rahatlattı. bi süre sonra kuruluk akıntı başlamıştı mecbur sağlık ocağına gittim çok detay vermesen bile anlıyor hemen doktor bi iki soru sordu belirti varmı diye
tarafından
Sen nasıl anlattın canım ya peki. Hangi ilaçları verdi.
(2,058 puan) tarafından
Genital bölgemde kızarıklık kuruluk var kaşıntı başladı demiştim. akıntı varmı diye sordu  evt dedm yoğurt kesiği gibi mi falan diye sordu yok dedim büyük ihtimal yeni başladı dedi isim olarak hatırlamıyorum ama fitil hep aynı üçgen formlu olanlardan
tarafından
Anladım canım kaç günlük kullandın fitili
(2,058 puan) tarafından
7 gün her gece bide hap verdi birini örnek veriyorum bu cuma içtiysem diğerini haftaya cuma. kutu içerisinde sadece 2 tane vardı hap. tamamen geçti şükür. ılişki sonrası sanıyordum bende onu değil aslında orada bi problem var ve zorlanınca artıyor şişiyor
tarafından
Evet bendede bir dolgunluk şişlik var sanki. Olmazsa gidicem sağlik ocağına teşekkür ederim.
0 oy
(709 puan) tarafından
Gazmeli sen bubunla ilgili daha once defalarca post acmistin hatta en son yaralardan dolayi iliski yasayamiyorum diye esim laf sokuyo filan diyordun e madem yaralarin var bunun basina gelecegini biliyosun varsin esin soylenip dursun ne demeye giderde iliski yasarsin belki esin yanina pis yaklasiyor o yuzden enfeksiyon kapiyosun zaten birsuru ilac kullanmissin belki onlarin yan etkisi var yani simdiye dr lar herseyi demis olmasi gerekliydi ilk kez basina gelen birsey degilki
tarafından
Defalarca post açmam seni rahatsızmı etti pardon  . Evet Sürekli hastaneye gittim zaten . Yaklaşık bir aydır zaten ilişki yaşamıyorum . İdrar yolu enfeksiyonum vardı 2 haftadır antibiyotik kullandım en son test vermeye gittiğimde hafif var dedi doktor o da zamanla geçer dedi kalmamış bir şey dedi . İdrar kültürüde verdim temiz çıktı. Kendimi iyileşmiş gibi hissettim ama ilişkiye girdiğimde bunları yaşadım maalesef . Buraya yazarak da tecrübe ediniyorum En azından benimle aynı sıkıntıları başına gelen vardır diye Siz niye bu kadar rahatsız oldunuz?
(709 puan) tarafından
Rahatsiz olmak degil dr un suan net bi cozum soylemesi gerekli diyorum ve anlatmak istediğim  enfeksiyon hemen gecmez biraz daha bekleseydin keske diyorum senin sagligin icin diyorum esin beklesin ölmez senin canindan degerli degil  diyorum  kotu bisey demiyorum anlayacağın
tarafından
1 aydır bekliyorum Doktor dedi ki idrar yolu enfeksiyonu bu kadar uzun sürmez. Doktorlar hiçbir şey yapmıyor ki ilaç verip yolluyor. Ben normalde gidecektim bugün gidemediğim için iptal ettirdim Onun için 15 gün randevu alamıyorum .
0 oy
(885 puan) tarafından
Mantar olmuştur büyük ihtimalle
0 oy
(148 puan) tarafından
Benimde öyle olur sürekli kuru olarak da devam ederseniz olur en azından bende öyle oluyor sabaha düzeliyor ama bu sürekli olur 
tarafından
Kuru değil aslında ıslaklık oluyor ama :( sürekli olması sıkıntı olmazmı
(148 puan) tarafından
Bence en büyük etken sanırım bu
tarafından
Ben de ıslaklık oluyor kuru olmuyor ama hiç bilmiyorum ki ya.
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Muhtemelen enfeksiyon vardır canım o yüzden geçmiş olsun.
tarafından
Vajina enfeksiyonumu
(5,749 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir vajinal mantar da canım en iyisi muayane ol sen.
tarafından
İdrar yolu değildir bence zaten onun için 2 hafta antibiyotik kullandım Onda da doktor geçmiş gibi zaten hafifı kalmış demişti o da geçer demişti.
0 oy
(551 puan) tarafından
Enfeksiyon olmuş canım benimde sürekli öyle olur afedersin ilişkiden sonra wcye giderim felaket derecede sızlar. Duru dut enfeksiyon atıcı kaynat iç. Veya eczaneden travazol krem al randevu alana kadar kullan rahatlarsin
tarafından
Vajina enfeksiyonumu canım
(551 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(5,175 puan) tarafından
belliki enfeksiyon  var cnm  idrar enfeksiyonu  testi yaptır 
tarafından
İdrar yolu enfeksiyon vardı zaten 2 hafta antibiyotik kullandım doktor en son geçmiş gibi hafif yine var dedi ama oda geçer demişti.
(5,175 puan) tarafından
bir müddet ilişkiye ara ver cnm tam iyileşene kadar belli mantar enfeksiyona cevirmis
0 oy
(517 puan) tarafından

Tabi erkek doktor olunca insan bı çekiniyor ama mecbur enfeksiyonum var galiba de yanma vs de anlat canım nolcak.

Bır sorum var canım randevu almışsın ,iptali nezaman gerçekleştirdin onay verdikten sonra mı iptal ettin.
Bende iptal edicem daha ayın 13une aldım ama daha onay verilmedi iptal etsem 15 gün sonrasınami alabiliyorum
tarafından
Randevum bugündü aslında dün akşam iptal ettim saat 8  gibiydi ve farketmemişin şimdi randevu vermiyor
0 oy
tarafından

Afedersin tıpta ve fıkıhta utanma yoktur kaidesi için yazıyorum, birebir aynısını yaşadım. Doktorum vajina içine 7li ovül halinde fitil, dışına travazol krem verdi.

Enfeksiyon ve mantar farklı şeyler olsa da benzer etkileri var, tabi ki hangisini yaşadığını öğrenmek için muayene olmalısın. Ancak ikisinin de tedavisi benzer, ikisini de uyguladım etki etti.
Eczacı reçetesiz de veriyor. Ama reçeteli alsan daha kârlısın
tarafından
Hangi fitili verdi Canım sana

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 210 göst.
23 Aralık 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 67 göst.