0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (2,507 puan) tarafından
Açılmıyor.surekli yükleniyor diyor 

9 Cevaplar

+1 oy
(2,734 puan) tarafından
Evet canım. Fahrettin Altun bey trip atıyor şu an. Taziye mesajını paylaşmasına izin verilmemiş diye ülkece ergenlik tribinin geçmesini bekliyoruz.
(11,067 puan) tarafından
O kim kız ne olmuş
(2,734 puan) tarafından
T.C. iletişim bakanı canım. İsmail Haniye için taziye paylaşımı yapmak istemiş. İzin vermemiş instagram. O yüzden erişim engellendi. 24 saat ya da 48 saat sonra mahkeme kararı açıklanıcak ondan sonra ya kullanmaya devam edilecek ya da kapatılacak.
-Reklam-
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Şimdi baktım benimde öyle
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Devlet tarafından erişime kapatıldı
(2,507 puan) tarafından
Burada gördüm bende
(492 puan) tarafından
Devlet tarafından değil instagram tarafından Haniyenin suikast ile ilgili paylaşımlar için kapatmışlar. Euronews haberinde şimdi denk geldi okudum.
(12,634 puan) tarafından
Gayet Türkiyede erişim engeli var.  Dünyada sorun yok şu an. Anayasa mahkemesi kararı usulsüz bulduğunu açıklıyor onun da sitesine erişim engeli geliyor. Vpn kullanın.
(94 puan) tarafından
Yanlış yerden okumussun haberi türk kaynakları erişim yasağı getirdiğini duyurdu
(2,372 puan) tarafından
Vpn nedir
(492 puan) tarafından
Aman şimdki haberlerin neyi doğru ki orda öyle yazmışlar takip ettiğim kaynak değil ama merak ederken o habere denk geldim baktım
(11,179 puan) tarafından
devlet kapattı btk kararı var nasıl nerden izliyorsunuz haberi :)
(11,179 puan) tarafından
vpn, sanal bir tüneldir. burdasın ama dünyanın herhangi bir yerinden internete bağlanıyormuşsun gibi davranırsın
(57 puan) tarafından
Ne kadar bencilce bir harekettir bu . Bütün sma lı hastaların kampanyaları şu an Instagram üzerinden ilerliyor. Çocukların hayatları için 1 sn bile önemli iken 1 krş a dahi muhtaçlar iken süstelik demokratik bir ülkede anayasa ile yönetilirken ona bile dik başlılık yapılıp önüne taş koyuluyor ve bizlerde bunu seve seve kabul ediyoruz ne zaman açacağız gözümüzü çok merak ediyorum
(94 puan) tarafından
Demokratik bir ülke ve anayasamı hahahaha eminimisn öyle Bir ülke olduğumuza
(12,634 puan) tarafından
Ya Allah aşkına bu ülkede mantıklı tek şey söyleyin bana. Wikipedia kapatıldı ya zamanında. Kendileri de hala instada yalnız. Meb resmi hesabından sabah beri paylaşım yapıyor. Neyse.  Açarlar iki güne.
(11,179 puan) tarafından
meb i geç Erdoğan, hayırlı cumalar diledi instagramdan :))
(94 puan) tarafından
Hahahaha iyice Kuzey Koreye dönüyoruz
(12,634 puan) tarafından
Cidden mi :) yani bak bunlara gerek var mı Allah aşkına. Zaten tepkisini ortaya koymuş yas ilan edilmiş 15 gündür restleşmeler var. Instagram ne alaka bu bir tepki değildir giriliyor kaçak olarak. Bir de ben dümdüz giriyorum vpn açık galiba benim haberim yok
(11,179 puan) tarafından
sonradan farkedip silmişler, komedi resmen ya
(57 puan) tarafından
Diyorum ya canım ne demokrasi kaldı be anayasa kaldı ortada ülke de kalmadı . Onlara her şey serbest halka gelince tövbe est. yani bilmiyorum gerçekten sonumuz hiç iyi değil asla iyi değil
(94 puan) tarafından
Sıkıntı bastakiler değil herşeye susan kabullenn bizde
0 oy
tarafından

Erişim engeli gelmiş 

image

0 oy
(492 puan) tarafından
İnstagram kendisi erişim engeli konulmuş.Hamas suikast  sebepten.haberlerde öyle okudum
0 oy
(3,899 puan) tarafından
Tayyip baba engeli basmis, muhtemelen gormemizi istemedigi bisey var :)
(11,179 puan) tarafından
kendi hayırlı cumalar mesajı paylaştı dmfhamsjsks
0 oy
(550 puan) tarafından
Intertimde sıkıntı var diye biliyordum sonradan, anladım erişim engeli olduğunu 
0 oy
(631 puan) tarafından
Sorun var galiba çünkü bugün bu üçüncü post herkes söylüyor sorun olduğu ben kullanmıyorum onun için bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Sakin olun sadecs 1 gunluk yas ilan edildigi icin
(11,067 puan) tarafından
Ne yası kız ne oluyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 148 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 330 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (3,131 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,186 puan) tarafından soruldu

404,445 soru

12,116,164 cevap

36,461 kullanıcı

...