0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Merhabalar güzel anneler 28 aylık oğlum var yapmadığı kalmıyor bana vuruyor eline ne gelirse bana atıyor tuvalet eğitimi vermiştik eşimle eşim evdeydi şimdi işe başladı tuvalette götürüyorum yaptırıyorum 5 dakika sonra bir bakıyorum bir yerlere yapmış böyle yapmıyodu tuvalet konusunda gayet başarılıydı ama niye böyle yapıyor anlamıyorum  babası işe giderken ortalığı yıkıyor ne yapabilirim sizinkiler de böyle mi 

6 Cevaplar

0 oy
(57 puan) tarafından
Oğlum bir kaç gün sonra 20 aylık olacak canımdan bezdim inan ki. Bize de vuruyor ısırıyor insanları da aynı şekilde . Dışarı çıkarız dediğim dediklik iki dk oturtamıyorum sürekli elimden tutar yanımda dur ben oynayayım der evde , bunu da yeni huy edindi. Ne sigara ne çay ne kahve içebiliyorum doğru düzgün yemek yiyemiyorum kucağıma çıkmaya çalışıyor heryere su döküyor birde eliyle çıp çıp yapıyor gece uykusu zaten her gün ağlamaya başladı sebepsiz susturamıyorum bağıra bağıra ama böyle biri duysa dövüyorum zanneder bir de tuvalet eğitimi versem galiba kafayı yerim Bakırköy’e yatırırlar beni çok zor sinirden karın kaşlarım ve sırtım ağrıyor artık saçlarım avuç avuç dökülüyor krl kalcam 
(52 puan) tarafından
Kelin merhemi olsada başına sürse de Allah'ım kolaylık versin inşallah Allah'ım evlatlarımızın ayağına taş gözlerine yaş değirmesin karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın İnşallah sabah uykuda kalkıyor çığlık çığlığa fotoğraflara sarılıyor öpüyor gidiyor yastığına babam babam diyo susturana kadar akla karayı seçiyorum çok stres olma bebisinin de seninde bir birinize ihtiyacınız var
-Reklam-
0 oy
(683 puan) tarafından
Oğlunuz TV telefon  kullanıyorsa ara verin. Bol bol oyun oynamaya iletişim kurmaya çalışın. Hırçınlaştığı zamanlar yanında olun sakince bekleyin size vurduğunda yaptığının doğru olmadığını kızdığım için yapıyorsun biliyorum ama bu doğru değil deyin. Öfkesi geçince sarılın öpün konuyla ilgili konuşun iletişiminizi çoğaltın. Belkide yapıyorsunuzdur tüm bunları bilmiyorum tabi her çocuğun fıtratı bir değil Allah kolaylık versin
(52 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet TV izliyoruz arada bir telefonda bakıyoruz bu söylediklerinizi yapıyoruzm ama belki yeterli gelmiyor olabilir ilgi ve bilginiz için teşekkür ederim Allah'ım evlatlarımızın ayağına taş gözlerine yaş değirmesin karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın İnşallah ❤️
(683 puan) tarafından
Amiin amiin
0 oy
(492 puan) tarafından
Protesto eder gibi. Psikolojik olarak böyle olurlar ya da sendromu mu acaba. İştahsızlık bilr Psikolojikmiş. Babası işe gitti diye için mi üzüntüsünü  böyle dışa atıyor. Biz ne kadar çırpınarak da bular babacı çıkıyor 
(52 puan) tarafından
Çiş konusunu ona bağlıyorum bende baba gittiği için baba evdeydi alışmıştı babada gidince böyle gerçekten herşeyi biz çekiyoruz gel gelelim umurlarında olmuyoruz Allah'ım evlatlarımızın ayağın taş gözlerine yaş değirmesin karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın İnşallah ❤️
0 oy
(18,675 puan) tarafından
Normal. Sen sakin ol. Hepsi geciyo.
(52 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah Allah'ım evlatlarımızın ayağın taş gözlerine yaş değirmesin karşılarına hayırlı insanlar çıkarsın İnşallah ❤️
(18,675 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(9,015 puan) tarafından
34 aydan selamlar çıldırmamak ramak kaldı:) 

Dünden beri tv telefon herseyi kestim bakalım ne olacak 
(52 puan) tarafından
Haydi eller havaya çıldırmaya az kaldı ☺️
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Benim oglum da 25 aylik ,ayrica 28 haftalik hamileyim. Bazen inanilmaz finc uyaniyorum bazende kamyon carpmis gibi.  Bazen  ikimiz gunduzleri oyun oynuyoruz evde bisiklet scooter surer oyuncaklari tamir ederiz falan bazen de sulari yere doker bardagi atar. Dondurma yer geri kalani masaya surer . Zaten kiyafet giydirmek imkansiz. Her yemegide yemiyor. Bugun mesela 4 e kadar ogle uykusu uyumadi. Sonra uyudu. Ne bulursa duvara atar. Ama sorumluluk almayi cok sever. Kirli kiyafetlerini banyoya atar. Su ictiyse bardagi tezgaha koyar

Kahvaltida ekmek catal masaya tasir. Ben huysuzluk yapmaya baslayinca yaptigim islere onu dahil etmeye calisiyorum. Oyun oynama bitince video izlemesine musade ediyorum. Eskiden parka markete gotururdum ama simdi hamilleikten ve sicaktan dolayi tek cikarmiyorum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,183 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 589 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 225 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu