0 oy
179 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (251 puan) tarafından
Hanımlar kısaca bir içimi dökeceğim. Evlilikte 5: yılımız eşim bu zamana kadar hiçbir özel günümüzü kutlamaz. Ben de tam tersi çok değer veririm özel günlere. Hep hediye alırım mesela bugün evlilik yıldönümümüz geçen haftadan ben Apple Watch aldım bugün için para biriktirdim. O hiçbir şey yapmıyor her sene biriktirdiğim parayla bir şeyler alırım ona. İyi bir eştir ama özel günleri hatırlamadığı için çok üzülüyorum. Ben de bir kere çiçek almak, hediye almak istiyorum en azından halam olduğunu düşünüyorum. Eşime söylüyorum ben hak etmiyo muyum diye haklısın özür dilerim diyor yine yok ortada bir şey öyle işte hanımlar …

8 Cevaplar

+3 oy
(621 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ee sende ona bisey alacağın parayla kendin için biseyler yap
(2,000 puan) tarafından
Artı bacımm
-Reklam-
0 oy
(3,572 puan) tarafından
O almıyorsa sende alma ona biriktirdiğin parayla kendine hediye al 
(251 puan) tarafından
Artık öyle yapacağım gerçekten. Sadece hediye aldığında mutlu olmasını seviyorum eşimin
0 oy
(11,797 puan) tarafından
sen yönlendir canım. bazı erkekler için gerçekten önemsiz detay bunlar ama biz önem veriyoruz. tamam söyleyince bir anlamı kalmıyor onun düşünmesini istiyorsun sen ama böyle böyle törpülersin ancak
0 oy
(545 puan) tarafından
Bizimde pazar günü evlilik yıl dönümü benimde eşim ilk yıllar yapardı alistirdi sonra elini çekti bende çektim. Biriktirdiğim parayla gittim dün kendine yüzük aldım :) köye goturnesin o gün o bile yeter bana
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Aldığın saati kendin kullan nereden çıktı derse kendime yıldönümü hediyesi aldım de 
0 oy
(950 puan) tarafından

Bazıları o parayla kendine bir şey al demiş ama sanki üzüntünü geçirecek mi ? O yüzden kırıldığını,  beklentin olduğunu hissettir ve birazda trip at o günler için daha dikkatli olur emin ol. 

Benim eşim ilişkimizin başlarında çok dikkatliydi. Hep , mutlu olduğumuz her gün bizim için en özel günlerden diyordum. Gittikçe elini ayağını çekmeye başladı. 1 buçuk ay önce evlilik yildönümümüzdü kutlamadı. O günde işten gece 2 de geldi diye bende bir hazırlık yapmadım. Hediye de almadım  :D daha hamileyim, anneler günü için bir çiçek beklerdim dedim. Benim sayemde anne oluyorsun dedi sjsjsjssj 

Babalar gününde de aynısını ben yaptım ama nafile :D

0 oy
(237 puan) tarafından
Sen yine para biriktir kendin için harca özel gün yaklaşınca da canım bunu beğendim hediye olarak alır mısın de aldır 
0 oy
(997 puan) tarafından
Canım yapmıyorsa yapma değmez vallahi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
23 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Taze_anneee1 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 170 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 497 göst.
0 oy
14 cevap 165 göst.
13 Ekim 2024 Aile kategorisinde hanimeli (571 puan) tarafından soruldu

406,289 soru

12,181,365 cevap

36,680 kullanıcı

...