Belki alakasız gelebilir bende annemi hiç görmedim babamlar küçüksün görüyorsun ama hatırlamıyorsun diyor 13 yaşımdayım ve annem öleli 3 yıl oldu. Ölmeden önce 2 kere öldüğünü gördüm öldüğünde ise 1 kere geldi benim elimden bir şey gelmiyor bir şeyler yapamıyorum diye gelmiyor olabilir mi?
Sen 13 yaşında mısın doğru mu
Bu platformu nerden buldun
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin
Evet 13 yaşımdayım, bu platformu üzüldüğüm için araştırdığım yerde link olarak gördüm bende girdim ve teşekkürler💛☘️✨
Benimde babaannem vefat edeli bir ay oldu sık sık görüyorum rüyamda değişik şekillerde bende benden bir şey istiyor heralde sık sık rüyama giriyor dedim. Ama çoluk çocuk iş güç derken bir yasin bile okuyamadım babaanneme. Benide babaannem büyüttü koynunda büyüttü desem yeridir. Çok seviyordum neredeyse her gece rüyama gel babaanne diye dua ediyorum çok özlüyorum onu uzak oturuyordum zaten ama şimdi gittiğimde göremeyeceğimi bilmek kandilde kimseyi arayasım gelmedi her kandil önce onu arardım çünkü 😢😢
Bende bi kac kere dedelerimi babannemi ve eniştemi gördüm hepsinin adını gecirip dua ettim mezarlarına gittim ondan sonra bidaha görmedim ama aklıma her geldiklerinde ne kakadar ölmüş akrabam varsa fahiha okur ruhlarına bagışlarım
Ay ben geçenlerde dedemi gördüm canım dedem nasıl özlemişim karpuz istedi benden soğuk soğuk yiyelim dedi ertesi sabah aldırdım eşime dedim ver birine
Ben de 2 hafta önce annemi kaybettim sürekli Rüyamda sürekli rüyalarıma geliyor Ama sabah kalktığımda unutuyorum Ne gördüğümü Onu çok özlüyorum Özellikle geceleri mahvoluyorum sürekli aklıma geliyor sürekli
1,492,859 soru
24,392,432 cevap
349,403 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın