+2 oy
2,418 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından
Arkadaşlar beni   Nenem büyüttü canım nenem çok özledim 5 sene oldu gideli hiç rüyama gelmedi herkesin rüyasına geldi  bişeyler istemiş konuşmuş felan annem gördü ablam gördü yengelerim gördü bi bana gelmiyor gerçkten bama küsmüşmüdür . Nenemi annem gibi sevdim beraber uyurduk . Bu yaz sonu para biriktiyorum lokma döktürcem hayrına . Gofretler dağıttık hep mezarına giderim dualar ederim hergün . Biri böyle dedi bana çarpasım geldi ağzına iki tane ama işte yakınını kaybeden anlar beni anca . Nenem için napbilirim başka benden bişey mi istiyor acaba 

10 Cevaplar

+3 oy
(15,062 puan) tarafından
Bence sen birşeyler yaptığın için gelmiyor birşey yapmayanlar istiyor baksana 
-Reklam-
+2 oy
tarafından
10 sene oldu birkez göremedim bende nenemi benide o büyüttü onunla uyurdum bende onunla dururdum hep hiç arkadaşm yoktu ama onlarla öyle keyifliydimki
+2 oy
(612 puan) tarafından
Canim annem dedeme çok düşkündü oda anneme bi ayri severdi yani öldüğü 2 yil oldu hic ruyasina gelmedi annemin bzide cok dusunduk hepimizin ruyasina geliyor ve hocalara rüyayı anlatinca hep hayir yapmamizi soylediler annem hic dedemi hayirsiz birakmadigi icin gelmiyor muhtemelen ilk zamanlar annem cok agliyordu dedem ayni zamanda 4/5 kisinin rüyasına gelip ayseyi susturun aglayip durmasin beni bunaltmasin demis annem o gunden sonra aglamayi birakti
+2 oy
(12,151 puan) tarafından
Beni de babanemle dedem büyüttü bahanem öleli 5 sene oluyor çok severim ikisini de . Babanem gelir rüyama. Dedem henüz 5 aylık hiç gelmedi rüyama bende anlam veremedim
+1 oy
(1,864 puan) tarafından
Bence gormemek daha iyi acisı tazeleniyor özlemi artıyor insanın 
+1 oy
(19 puan) tarafından

Belki alakasız gelebilir bende annemi hiç görmedim babamlar küçüksün görüyorsun ama hatırlamıyorsun diyor 13 yaşımdayım ve annem öleli 3 yıl oldu. Ölmeden önce 2 kere öldüğünü gördüm öldüğünde ise 1 kere geldi benim elimden bir şey gelmiyor bir şeyler yapamıyorum diye gelmiyor olabilir mi?

(7,222 puan) tarafından

Sen 13 yaşında mısın doğru mu 

Bu platformu nerden buldun

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin 

(19 puan) tarafından

Evet 13 yaşımdayım, bu platformu üzüldüğüm için araştırdığım yerde link olarak gördüm bende girdim ve teşekkürler💛☘️✨

+1 oy
(3,635 puan) tarafından

Benimde babaannem vefat edeli bir ay oldu sık sık görüyorum rüyamda değişik şekillerde bende benden bir şey istiyor heralde sık sık rüyama giriyor dedim. Ama çoluk çocuk iş güç derken bir yasin bile okuyamadım babaanneme. Benide babaannem büyüttü koynunda büyüttü desem yeridir. Çok seviyordum neredeyse her gece rüyama gel babaanne diye dua ediyorum çok özlüyorum onu uzak oturuyordum zaten ama şimdi gittiğimde göremeyeceğimi bilmek kandilde kimseyi arayasım gelmedi her kandil önce onu arardım çünkü 😢😢

+1 oy
(2,514 puan) tarafından

Bende bi kac kere dedelerimi babannemi ve eniştemi gördüm hepsinin adını gecirip dua ettim mezarlarına gittim ondan sonra bidaha görmedim ama aklıma her geldiklerinde ne kakadar ölmüş akrabam varsa fahiha okur ruhlarına bagışlarım  

+1 oy
(7,222 puan) tarafından

Ay ben geçenlerde dedemi gördüm canım dedem nasıl özlemişim karpuz istedi benden soğuk soğuk yiyelim dedi ertesi sabah aldırdım eşime dedim ver birine 

0 oy
(247 puan) tarafından

Ben de 2 hafta önce annemi kaybettim sürekli Rüyamda sürekli rüyalarıma geliyor Ama sabah kalktığımda unutuyorum Ne gördüğümü Onu çok özlüyorum Özellikle geceleri mahvoluyorum sürekli aklıma geliyor sürekli

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 224 göst.
24 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
20 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatelf (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 553 göst.
23 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Baloglum45 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
25 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,859 soru

24,392,432 cevap

349,403 kullanıcı

...