0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
27 haftalık olduk oglumdan kalan iki üç parçamız var çok birşey almayacam zaten sizce artık geri kalan eşyayı yavaş yavaş tamamlim mı ya sezaryen oluyorm bu arada büyük ihtimalle 38 de alır doktor zamanı mı sizce

9 Cevaplar

0 oy
(12,611 puan) tarafından
yavaş yavaş al, bir sıralama yap. son ana kalırsa eksik falan kalabilir, unutabilir insan 
(167 puan) tarafından
Listem hazır öyle çok fazla almayacam ilkinde aldım hepsi temiz temiz duruyor o yüzden eksikleri liste yaptım başlayacam Allah'ın izniyle
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Yoo niye erken olsun ki bı liste yaparsın denk geldikçe de alırsın canm 
0 oy
(2,432 puan) tarafından
Tamamla bence , çünkü haftalar geçtikçe daha da ağırlaşırsın , al tamamla ütüle derken bı bakmışsın geçmiş zaman, sağlıklı şekilde kavuşun inşallah 
(167 puan) tarafından
Evet şimdiden ağırlaştım zaten bu gebeliğim ilkine göre daha yorucu geçiyor başlayacam almaya inşeallah
0 oy
tarafından
Al canım bende çoğunu almıştım 28+3te dogum yapmak zorunda kaldım. Al hazır dursun bir zararı olmaz
0 oy
(30 puan) tarafından
Benimde 27 haftalık  ilk oğlumdan var ama birkaç şey alayım diyorum  kararsızım aceleme ediyorum diye benimde sezeryan
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Saglikla gelsin bebeginiz. Bende 28. Haftadayim. Ilki erkekti bu bebegim kiz. Bende biraz kiyafet oncedeb almistim  iki hafta oncede e bebek indiriminden kiyaftlerini aldim. Cunku bu halde bir de oglumla magaza dolasip almak zor olacakti bir de sepette guzel indirim vardi kacirmayayim dedim ordan alisveris yaptim.  Abisinden de kiz erkek ortak giyilebilecek renkler var o yuzden artik kiyafet almayacagim. Bu ayda emzik biberon ve kendi ihtiyaclarimi alacagim. Sizin de bence tam zamani gec kalmamissiniz yada erken degil indirimlere bakmanizi tavsiye ederim. Eylul de de cantalari hazirlarsak tamamiz bence
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Al son ana bırakma derim ağırlaşıyorsun herşey eziyet geliyor 
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Ben 17.hafta da cinsiyeti belli olunca almaya baslamistim. İndirim takip et. Suan mesela kisliklar indirim de uyguna alabilirsin. Ne alincaksa da al yani. 1ay sonra bi bakmissin fiyatla 2 kati olmus 
0 oy
(860 puan) tarafından
25 haftalıkken bebek arabası beşik nevresim takımı herşeyini aldım canım bence erken değil al bence yıka ütüle düzenle 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 335 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 161 göst.
30 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bircaney (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
0 oy
8 cevap 558 göst.

408,406 soru