0 oy
1,811 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından

Doktor taburu etmiş ama gözlerinin içi normal mi sarılık bence hastaneye git diyorum da doktor bebeğin birşeyi yok demiş diyor 

image

55 Cevaplar

0 oy
(617 puan) tarafından
Gozlerinin icine kadar sari cocuk muhtemelen cok yuksek hemen goturun
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
O cahil kuzenine soyle internet diye birsey var sariligin bebegini organlarindan nasil edecegini bir arastirsin bebegin hayatina mal olur yazik gunah kalksin gotursun kaynana lar hep degisik gotursun baktirsin yarin bebek ölse kaynanasi ben goturme dedim demez bakamadi gelin der artik onceligi kaynanasi değil bebeği umarim hemen gider 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Alakasız ama çok tatlı içim gitti. Rabbim nazarlardan korusun. Şifasını versin
0 oy
(20,613 puan) tarafından
Hemde baya yüksek gözüküyo
0 oy
tarafından
öncelikle maşaAllah berakAllak bebişe. eğer normal bir durum olmasaydı neden bebeği taburcu etsinler ki? benim oğlumun da gözleri böyleydi üstelik aylarca sürdü gözlerindeki sarılık ama sarılık değerleri yüksek değildi. anne sürekli emzirsin. emzirmeyi asla bırakmasın
0 oy
(10,345 puan) tarafından
Allah bağışlasın ama 2 çocuğumda da hiç böyle gözunun sarı  olduğunu görmedim, başka bi dr.a gitsin mutlaka
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Çocuk baya baya sarılık. Hiç beklemeyin çocuk acilden gidin gösterin Allah korusun.
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun çocuksarılık geçiriyor zaman kaybı yapılmasın daha kötü olabilir Allah korusun
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Baya yüksektir sarılığı başka doktor yada özele gitsin
0 oy
(5,401 puan) tarafından
doktor bu sarılığı görmeyecek  kadar körmuydu  acaba 
0 oy
(506 puan) tarafından
Sarılık var hala
0 oy
(87 puan) tarafından
Canım sarılık hemen götürün doktora 
0 oy
(829 puan) tarafından
Benim oğlumun ki bile böyle kötü değildi 13 ile hastanede yoğun bakıma aldılar beni taburcu ettiler oğlumu yapmadılar 1 hafta da sarılıktan yoğun bakmda kaldı 
0 oy
(542 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım evet sarılık hemde çok .bol bol emzirsin o emzirdikce sarılığı geçer yoksa mavi ışık tedavisi başlatır doktor. 
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Hemde cok yuksek sarilik dun yoktur bugun olmustur doktor o gun yok dedi diye hemen onu baz almasin
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Evet sarılık olmuş uykuya meyilli olur dikkat etsin her iki saatte bir emzirme üstüne mama takviyesi yapsın  açık havada 10-15dk güneşlendirsin minnosu en azından bacaklarına kollarına güneş vuracak sekilde.Bir de Dr götürüp değerine baktirsin çok fazla yükselirse acil müdahale gerekebilir.Ama zaten  goz akidan baslayip yuzune sonra vücuda yayıliyor vücuduna inmiş mi dikkatli olsun.
0 oy
(3,461 puan) tarafından
O nasıl bi doktor ya? Ayrıca annesi düzenli olarak beslesin ve hemen acile götürsün 
0 oy
(8,837 puan) tarafından
Araban varsa gidin doktora götürün bebeği 
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Sarilik mi mi degil baya sarilik. Yuksek degeri, yatis bile verilebilir bence doktora gidin.
0 oy
(3,088 puan) tarafından
Çocuk sarı ve gözleri sarı kıyamam sıkıntılı bir şey sarılık fototerapi alır bu çocuk 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 356 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 357 göst.
0 oy
7 cevap 362 göst.
16 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.

411,055 soru

12,372,803 cevap

42,539 kullanıcı

Kategoriler

...