0 oy
1,811 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından

Doktor taburu etmiş ama gözlerinin içi normal mi sarılık bence hastaneye git diyorum da doktor bebeğin birşeyi yok demiş diyor 

image

55 Cevaplar

0 oy
(448 puan) tarafından
Bebegın durumu çok vahim duruyor  bızede haber edın doktora gıfınce
(279 puan) tarafından
Götürmüş doktor eve göndermis başka bir doktoru aramış acilde ki doktor kan uyuşmazlığından bahsetmiş 105 felan demiş yarın polikliniğe gelin demiş anlamadım kuzenim Van'da oturuyor keşke yanyana olsaydık ben kendim özel hastaneye götürurdum
(448 puan) tarafından
Ayyy tövbe ya 105 ne demek yatıs vermeleri lazım  ayrıca 105 olamaz hayır kesın yatırırlardı. Bunlar nasıl insanlar ya nasıl çocuğu doktora götürmez  başta
-Reklam-
0 oy
(3,617 puan) tarafından
Gözleri ve teni sarı  sarılığı var
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Geceleri Mavi ışığı altındabekletsin doktor gidene kadar.

Gündüzləri ayna önünde tutsun
0 oy
(859 puan) tarafından
Oğlum 8 günlükken bundan daha açık sarı olmasına rağmen 4 saat boyunca ışın aldı bu bebeğin daha fazla sakın ihmal etmeyin
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Oo bu baya sarı benim kızda böyleydi daha geçen güne kdar da göz beyazları sarı yesilmisiydi ama bu kdar degil geçmiş olsun bizmkin 12ye cikmsti yatirdialr bı gece kaç günlük bu benim kzin gözleri hep kapalıydı emerken nadiren açık göz gördüm 
(279 puan) tarafından
Götürmüş doktor eve göndermis başka bir doktoru aramış acilde ki doktor kan uyuşmazlığından bahsetmiş 105 felan demiş yarın polikliniğe gelin demiş anlamadım kuzenim Van'da oturuyor
0 oy
(74 puan) tarafından
Ay saçmalamayın ya götürün acil olarak 28 geçmiş tir benim oğlum da böyleydi yoğun bakima bile alırız dediler kan değişimi için 
(279 puan) tarafından
Götürmüş doktor eve göndermis başka bir doktoru aramış acilde ki doktor kan uyuşmazlığından bahsetmiş 105 felan demiş yarın polikliniğe gelin demiş anlamadım kuzenim Van'da oturuyor
(74 puan) tarafından
Bizim de kan uyuşmazlığı vardı o yüzden böyle 105 ne demek ya bu çok riskli bir durum
0 oy
(2,850 puan) tarafından
Gozleri sapsari ne bekliyorsunuz doktora gitsenize
0 oy
(3,627 puan) tarafından
Aşırı sarılık hemde
0 oy
tarafından
Ona biseyi yok diyen doktordanda süpe ederim senin kuzeninin anneliginden de kuzenin yaninda kim varsa onlardanda cocugun gozleri bile sararmis nasıl birsey yok o çocukta birde pazartesiye ertelemesi cok umursamaz bir annelik gibi geldi bana 
(279 puan) tarafından
Tamamda ilk çocuğu benim kuzenimde hata yok yanındaki daha önce anne olmuş ve normaldr diyende hata vardır ben görür görmez söyleyince dikişleri yüzünden pazartesi gitmek istedi çok ağrısı var diye korkutunca hemen kalktı gitti hastane köye 2 saat
tarafından
Tecrubesiz olabilir evet ama o cocuk kucaginda ölse dahs mı iyi olacak eşi yokmu bir sekilde bi imkan bulup gitmesi gerekiyor farkli bi doktora gitsin yani
(279 puan) tarafından
Eşi restoran da çalışıyor akşam 9 da çıkıyor eve gelene kadar 11 oluyor ama zaten ikindi vakti gitti kuzenim doktor eve yollamış
0 oy
(843 puan) tarafından
Uzamış sarılık olabilir oğlum Baya Bi böyle sarıydı ama yine de Bi daha göstersin doktora 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Oyyyy cnm ya masallah öncelikle ama gözlerinin içi bayağı bayağı sarı bence de Dr kesin gidin ayrıca annesi bol bol bol bol emzirsin en iyi tedavi budur sarilik için 
0 oy
(541 puan) tarafından
Geçmiş olsun doktora götürdunuz mu merak ettim 
(279 puan) tarafından
Evet dün akşam da götürdu bu sabah da götürmüş 17 demiş normaldr diyip eve yollamış
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Amaan bacım o çocuğu ne yapin edin hastaneye götürün ciddi bi hastalık bu ne cahillikler var ya benim de abim böyle sarılık olmuş aynı cahilliği babaannem yapmış bi şey yok diyip çocuğu göndermemiş sabahına ölmüş çocuk sen koru allahim sapsarı gözleri kiz bizim sariligimiz 18i geçmedi ama bu kadar sarı hiç olmadı bayağı ilerlemiş demekki 
(279 puan) tarafından
Kuzenimin bebeğinin sarılığı 17 doktor eve göndermis normaldr demiş
0 oy
(1,311 puan) tarafından
Bazı insanların rahatlığı beni deli ediyor.Bu durumda insan nasıl pazartesiye bekler yaa çocuğun normal olmadığı belli Allh akıl fikir versin 
(279 puan) tarafından
Çocuğun sarılığı 17 doktor normaldr demiş götür sürekli emzir pazartesi günü getir demiş e bu kıza doktor böyle diyor kızın da ilk çocuğu gerçekten normal olduğunu düşünecek
0 oy
(109 puan) tarafından
Offf çocuk sarılık ya.. Gozleri bile sapsarı yazık hastaneye goturmelisiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 356 göst.
28 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 357 göst.
0 oy
7 cevap 362 göst.
16 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,483 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.

411,055 soru

12,372,793 cevap

42,539 kullanıcı

Kategoriler

...