+1 oy
1,073 göst.
Diğer kategorisinde (936 puan) tarafından
19 aylık kızımı götürüyor milletin keyfi için seveceklermiş bir de izin vermiyorum diye bana bağırıyor hazırla çocuğu falan diye. Müdür falan sevecekmiş. Arabamız zaten eski oto koltuğu desen yok yarım saatlik yol en az 15-20 dk lık yol gidecek. Öne oturtur tuta tuta götürür ne Zorumuz varsa. Eşler de gelebilir demişler ama ben istemiyorum hiç kimseyi tanımıyorum hazır değilim gitmicem ama kızımzı götürüyor . Siz olsanız naparsınız ben mi abartıyorum. O evden gidince alıp başımı gidesim var 

29 Cevaplar

+11 oy
(645 puan) tarafından
Senin yerinde olsam giderdim tanımıyorsun ama tanisirdin kızı da gözünün onunde olmuş olurdu 
-Reklam-
+8 oy
(749 puan) tarafından
Bana sen abartıyosun gibi geldi ne var kızını sevsinler sen kendini hazır hissetmiyosan içlerine girmeye bunu kocana yada çoçuğuna niye yansıtıyosunki ordakilerde sevmek istemiş çocuğunu ne var bunda  sen annesiysen oda babası senin arkadaş grubuna kızının girmesini istemese eşin hoşuna gidermi bende eşinin yerinde olsam geliyosan gel gelmiyosan keyfin bilir ben kızımı götürücem derdim çokta sinir olurdum açıkçası için rehat etmiyorsa kalk sende git insanlarla tanışmış olursun ne var bunda yok gitmem dersende senin oldugu kadar kocanında çocuğu tabiki planlar yapıcak kızıyla 
(1,124 puan) tarafından
Canim belki benzetme hoş olmayacak ama bu kedi , köpek mi ki sevmeleri için yanımda götürecem diyor. Küçücük çocuğu başkası sevsin diye götürmek başka,  kızını gezdirmeye , yeme içmeye götürmesi başka. Ortalıkta salgın almış başını gidiyor zaten.
(936 puan) tarafından
Yani bugüne kadar başbaşa kızımla nereye gitmiş ekmek almak dışında. Evde bile on dk zor ilgileniyor. Millet memnun olsun diye götürüyor sanki benim çocuğum oyuncak bebek.
(5,464 puan) tarafından
Çocuğun oto koltuk süzme yarım saat önde yol gitmesi??? Çok mu abartı. Valla bi tuhafsınız
(749 puan) tarafından
Anneside yanında gidebilir tek başına ön koltukta gitmesi sorunsa çocuklu ailenin oto koltuğunun olmamasıda sorun burda abartı olarak görülen şey babanın kızıyla biyere gitmek istemesi ve annenin kendi canı istemiyor diye kızınında gitmesine laf etmesi, çokmu normal bu sizin için aynı şeyi eşiniz size yapsa arkadaş ortamınıza kızının girmesini istemese normal karşılayacakmısınız acaba merak ediyorum. Bir babanın kızıyla ne denli ilgilendiğine yorum yapmadım kızıyla bi yere gitmek istemesi ve annenin kendi isteği için kızını göndermemesine laf ettim ki evet abartı bu annede gidebilir içi rahat etmiyosa insanlar küçük bi çocuk gördüğünde sevmek isterler tabiki tamamende yabani yetiştiriyosunuz çocuklarınızı valla bi tuhafsınız
+1 oy
tarafından
Kızını bırakıp bir yere gidemezsin ki canım onu düşünmek zorundasın bence ne kadar hazır his etmesende sende git çünkü kızını babasıyla öğle bir yere götürmesi uygun olmayacaktır  ve eşinle de herhangi bir konuda bunun acısını cikart
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Ne kadar saçma annesi yoksa 19 aylık çocuğun tek başına işi ne. Onlar gelmedi plan böyle uydu der geçersin yani. Yaptığı seni dinlememesi bence saygısızca. Allah yardımcın olsun 
(936 puan) tarafından
Millet için bir de bana bağırıyor yarın birgün demekki kötü olsak böyle beni tehdit edecek
(3,192 puan) tarafından
Evet 2.seçenekte sende git bence daha iyi. Ben olsam tek göndermezdim
tarafından
Niye tek mi babası yanında sanki çocuğu tek başına yolluyolar
(936 puan) tarafından
Tek çocuk benim kuzum o kadar erkek ve kadının içinde sevilmesi için götürmesi çok gereksiz. Çocukları falan da yok. Babası da olsa ortalık kötü arkadaşları kucaklarına alıp sevseler kim iyi niyetli ne bilicez ki
0 oy
(966 puan) tarafından
Ben olsam ben de giderim ya da götürsün ne var derim..bence eşin bakabiliyorsa bırak götürsün sende dinlen işte ne güzel 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
yerinde olsam hazırlanır giderdim 
0 oy
(2,446 puan) tarafından
İçim rahat etmeyecekse hazırlanır bende giderdim 
0 oy
(1,873 puan) tarafından
Bende giderdim eşimi tek göndermezdim 
0 oy
(1,039 puan) tarafından
Kız tanışırsın nolcak hatta sana bile iyi gelebilir keşke benim eşimin isyeride yapsa tanimasam da giderdim cocuga da degisiklik olur 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Gitsen ne kaybedersin ki onu anlamadım. Allah korusun cocuğa birşey olsa? 
0 oy
(10,308 puan) tarafından
Sen annesi isen oda babası sen çocuğunu istediğin yere götürüyorsan oda götürür. Madem eşler de geliyo hazirlan kendinde git gitmiyosan da çocuğu gönder koca adam bakar çocuğa 
(936 puan) tarafından
Ya yok eşim yeni gitti evden çocuğu hazırla et kavga dövüş kimse aynı fikirde olmak zorunda değil :D
(4,104 puan) tarafından
Hahaha gitseydin sende bi boy gösterseydin :D
(936 puan) tarafından
Doğumdan sonra kuaföre bile gitmedim saç boyatmadım falan kendimi bakımsız hissettim valla böyle karşılarına çıkmak istemedim
(4,104 puan) tarafından
Kız ben lohusa halimle gittim sezaryenlıydım birde :D söz konusu kendimi göstermekte çuvalla bile giderim
(936 puan) tarafından
Ya diğer işyerindeyken iş yemeği otel vs her şeye hazırlanıp hazırlanıp gitmiştim ama şimdi hiç o modda değildim. Ona da dedim sen kendin git illa çocuğu da götürcem dedi getir getir diyorlar dedi. Söz vermiş götürdü.
0 oy
(4,104 puan) tarafından

Bence ikinizde çocukca bi davranışın içindesiniz sen sosyalleşmeyi sevmediğin için kızını kısıtlıyorsun eşinde senin inadına çocuğa sevilecek bi eşya gibi davranıyor ben senin yerinde olsam giderim ki gittim her seferinde sessizce bir yerde oturdum çocuğum da gelen çocuklarla kaynaştı 

0 oy
tarafından
Ay bence abartmissin. Eşinle gitseydin nolucak ki. Çocuğu götürsün sen nasıl annesiysen oda babası.
0 oy
tarafından
Gitseydin kız ne olacaktı hem sende çevre edinmiş olurdun havan değişirdi 
0 oy
(436 puan) tarafından
Bence sen abartıyorsun 
0 oy
tarafından
Ya neyine hazır değilsin anlamadım canım cagirilimissiniz ailecek işte arkadaş ortamında olur ne güzel kaynasirsiniz yabi eşin götürüyorsa çocuğunu git sende yalnız bırakma abartiyorsun baya bı kusura bakma 
(936 puan) tarafından
Kendisi markete bile giderken habersiz gitmemi istemez anneme iki gün üst üste gitsem şakayla laf sokar istiyor ki kendi oturşyim evde her şey ona serbest ben kendi başıma veya istediklerimle çıkamam kahve içmeye bile gitsem der ki şu kızla git
tarafından
Bacım ipleri eline vermissn adamın resmen o kadarda değil yani hayrdir kolesimisiniz o zaman oda senin istediğini yapacak yani öyle bı dünya yok kendi anasına gtsen demez bsey ama bazı erkekler çok nankör
0 oy
tarafından
E sizde gidin madem oyle hem tanisirsiniz nasil insanlar gozlemlersiniz kafanıza yatmazsa birdaha gitmezsiniz oyle bir aktivite oldugu zaman cocugunuzu tek gonderince akliniz onda kalır yol falan da az bi yol degilmis yarim saat yani akliniz kalmaktansa sizde gidin
0 oy
(615 puan) tarafından
Benim eşimde iş arkadaşları ile buluşacağı zaman götürür kızımızı. Bazen ben gitmek istemem sen dinlen evde der. Açıkçası iyi de gelir bana. İş arkadaşlarıni tanıyorum hep kız erkek karışık bazıları eşler ile gelir. Oto koltuğu olduğu için içim rahat arabayla gider gelirler bende evde kafa dinlerim iki saat :D İçin rahat etmezse sende git yanında canım büyütecek bir şey yok bence. Benimde eşim ayse değil kızımın adı ama örnek olsun Ayşe'yi de götüreyim mi ozlemisler diyor bir şey demiyorum 
0 oy
(6,961 puan) tarafından
Kızını gezmeye götürse adam haklı babası dicemde sevdirmeye götürmek nedir ya 
(936 puan) tarafından
Anlamıyorlar işte bir de söz vermiş insanlara sanki oyuncak bu. Bir de mangal değilmiş sahile oturmaya gitmişler iş arkadaşlarıyla. Bende alışverişe gidicem dedim izin vermedi tonlarca laf saydı gitti.
(936 puan) tarafından
İş yemeği olur iş toplantısı olur vs tamam da sahil ne ya. Yarın izinli bir de bu akşamı orada öldürüyor resmen
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Yani ne olur ki gitseniz kimseyi tanımıyorsanız tanışırsınız çocuğunuz da duruyorsa götürmesinde ne gibi sakınca olabilir

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 622 göst.
0 oy
8 cevap 350 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 668 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu

408,509 soru

12,274,472 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...